Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak...tak..tak

czy któraś z was spotykała się z Turkiem?

Polecane posty

Gość ONA 0001
Ja " chodziłam " trochę z chłopakiem Turkiem, Muzułmanin. Pisze: " chodziłam " bo mało spotykaliśmy się bardzo:( Pracował dużo:/ Mi trafił się Ten Typ Niebardzo Turka:(:/ Jak mam GO krótko okreslić to: Uroczy Kłamca, Egoista, Szantażysta Emocjonalny! :(:/ Był bardzo zazdrosny, nawet o to jak raz napisałam do jego kolegi ( którego poznałam przy Nim ) : " Czesc co słychać " Tylko tyle:/ Pisal, że jest zły na mnie, że napisałam do jego kolegi, że nie mogę tak robić... Poza tym szybko mi pisał/mówił ze mnie kocha, że chce żebym była w jego życiu, ślub, dzieci itp haha. Bajery takie:P Był skąpy bardzo: kiedys nie odp mu, doładowal mi konto za 5 zł- Pisal: " Dla Ciebie kochanie, odpisz mi, jestes moja dziewczyna " Haha:):P Ale muszę przyznac, że mają w sobie cos takiego, ze za szybko i za bardzo działają, urok straszny, chemia:):P Do mnie niebardzo chcial jeździć, kiedyś nawet pisał, że niby szef mu nie pozwoli wieczorem do dziewczyny swojej jechac haha:P Jak pisałam mu: " Ty przyjedź do mnie kochanie, ja nie mogę:( " To ON: " Ty mnie nie rozumiesz, nie chcesz mnie, nie chce moja dziewczyna nie rozumiec mnie, pożegnanie, koniec pa " A potem smsy: " Przyjedź dla mnie, prosze i tak Cie kocham " Szantaże straszne, miał zagrywki, fochy różne:/ TYP TURKA niebardzo to był:/ Ale np znajomy mój Turek był Ok, dobry, wybaczył nawet zdradę swojej dziewczynie Polce ( co w ISLAM jest hańbą zdrada:/ ) Uważam że Turek może być dobry jak i ten zły. Tak samo Polak: jest dobry i zły... Pozdrawiam:)

Gość ONA 0001
Dodam jeszcze, że TEN z którym trochę spotykałam się, ciesze sie, że tak szybko wyszła Jego " prawdziwa natura " :) Bo gdyby nie to, byłoby gorzej dla mnie:( Turcy są bardzo zazdrośni i lubią dominować nad kobietą bardzo, rządzić... :/ Mi to nie podobało się bardzo, nie mogłabym żyć z takim typem mężczyzny choćby nie wiem jak był przystojny itp. Każdy człowiek jest inny, racja:) Ale prawdą jest, że większość Turków czy Arabów jest " władcza ", to inna kultura, inny świat i niebezpieczenstwo. Ja teraz doceniłam bardziej Polaków:) Jeśli chodziłabym poważniej z zagranicznym chłopakiem to TYLKO z takim, który jest Katolikiem i zna bardzo dobrze język polski:) Tylko tak... :):P Chłopak Muzułmanin napewno: NIE, niech szukają " posłusznych Turczynek " dla siebie! :/ Polka raczej nie pozwoli zdominować siebie w 100 % :) No chyba, że bedzie bardzo bardzo zakochana... Różnie bywa, to chyba tylko moich spostrzeń :):P

Gość latkala
podziwiam Was dziewczyny, ja sie tak brzydze Turkow, Arabow,Murzynow, blehhhh nawet nie chce myslec ze ktos taki moglby mnie dotknac ... to jest jak fobia ; p

Gość dadadadadadada
heh ,te ktore maja cudownych tatusiow i mezusiow turasow ,pozazdroscic:( ja znam ich baaaardzo dobrze ,potrafia bajerowac ,ale jedno pozostaje bez zmian mentalnosc -kobiety sa po to aby im sluzyc ,nie sprzeciwiac sie ,i wogole sa dla nich gorszej kategorii mam kolezanke ,ktorej maz jest turkiem ,wyznaje islam poznala go w wieku 29 lat ,wiec nie byla juz naiwna dziewczynka ... pokazywala mi jego zdjecia z tamtych lat i hmmmmmm baaardzo przystojny ,umiechniety facet!!! NA poczatku obsypywal ja droimi prezentami, zabieral na super wakacje itp,nie bez znaczenia byl tez fakt ,ze nie pil alko,nie palil ,kulturalny itd ,do jej ;obowiazkow ;nalezalo np.podawanie mu jedzenia ,kawy itp -nic strasznego ;) bylo super poki nie pojawily sie dzieci ,ta gnida nic jej przy tych dzieciach nie pomaga !;Malo tego ona musi latac wieczorem po napoj i cos dobrego ,bo pan bedzie ogladal film ,i oczywiscie do sklepu musi wziac 3 malych dzieci bo ON z nimi nie zostanie ,kiedy ona sie cos buntuje to pan mowi ,ze jej dzieci do turcji wywiezie ,albo ze ja potnie na kawalki i zakopie w ogrodzie Byc moze to jakis wyjatkowy ;zly;turas ale ,ja pracuje w barze i sporo tych dupkow spotykam ,dla mnie sa mili ,ale slysze co mowia na temat kobiet - np rozmawiamy przy barze i jeden mowi ,ze ma 8 braci ,a ja pytam ile siostr? a on ,ze 5 ale one sie nie licza bo to kobiety!!! NIE MA co ,mentalnosci sie nie zmieni:(nie dajcie sie oczarowac

Gość madrapolkaposzkodzie
mi się na ich widok chce bełtać. Nosy jak kluchy a skóra i oczy jak g****o.