Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 22latka

22latka 40latek

Polecane posty

Go艣膰 spokojnie
a 40 lat to naprawde m艂ody wiek

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 spokojnie
jeszcze jedno do co za kretynka: a ty to w艂a艣nie wydajesz mi sie byc taka osob膮, kt贸ra zagl膮da przez judasza bo kto艣 w nocy wraca, i musi sprawdzi膰 kto to tak do nocy baluje zmiast przyk艂adnie spac. I na nastepny dzie艅 do sasiadki spod 3 nie omieszka 艣ciszonym g艂osem powiedzie膰, gdy bedzie j膮 mijac w drodze po bu艂ki dla m臋偶usia: - a wie pani ja widzia艂a, jak w nocy ta spod 8 to wraca艂a taka pijana. Kto by pomy艣la艂 taka m艂oda i niebrzydka - atak sie 藕le prowadza. I jeszcze wiem pani sz艂a z jakim艣 starym za rek臋, kto to widzia艂- ona taka m艂oda mog艂aby byc jego c贸rk膮. B贸j sie boga, m贸wie pani co na tym swiecie sie wyprawia. Ja by swej ka艣ce to nigdy nie pozwoli艂a ta taki zycie, Ale moja kasia to m膮dra dziewucha - m艂odo j膮 wada艂a za m膮偶 dzieci, dzieci narodzi艂a i偶yje przyk艂adnie a nie jak ta spod 8. Kto to widzia艂.... itd itd Ja z takich ludzi to faze 艂api臋 zawsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seter szetlandzki
Spokojna to nie chodzi ze dla 40 latkow to tylko familiada i m jak milosc, rownie dobrze moze to 20 latka zajmowac. Tylko ze oczekiwania, cele, tryb zycia osoby 20 i 40 letniej sa tak odlegle ze na dluzsza mete nie do pogodzenia - najczesciej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spokojnie
wszystko zalezy nie od wieku a jak wspomina艂am od 艣wiatopogladu. Jak kt贸艣 uwielbia zycie w ruchu, nowe rzeczy sytuacje jest ciekawy swiata, i oczywi艣cie ma cos dopowiedzena to gdy spotka druga taka osobe to zawsze znajda wp贸lny temat.I bez znaczenia bedzie fakt ze jaedna ma 20 a druga 50, ale ja nie znam 20 latka kt贸ry by mia艂 pasj臋, mia艂 co艣 do powiedzenia, umia艂 o mnie zadba膰, by艂 ciekawy. Mam takie a nie inne doswiadczena i tyle. faceci z doswiadczeniem potrafi膮 bez s艂贸w zadbac od a do z o mnie. M艂odzi to zawsze by艂y jakie艣 nieporozumienia .musze isc pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 22latka
"spokojnie": zawsze 艂atwiej, kiedy si臋 w co艣 wierzy->cho膰by w Czyje艣 dobre wspomnienia i pozytywy wynikaj膮ce z takiego zwi膮zku. Dzi臋ki za przypomnienie alternatywnego neologizmu: "Nie b臋dziesz za mnie umiera膰, wi臋c nie m贸w mi jak mam 偶y膰" :p czy co艣 na ten wz贸r.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ju偶 tu by艂*m
ja na Twoim miejscu te偶 bym spr贸bowa艂a. Niec nie tracisz, a jedynie mo偶esz zyskasz! A nawet je艣li stracisz, zawsze bedzi臋sz mia艂a jakie艣 wspomnienia:). Wiem, 偶e dojrzali-s膮 o wiele bardziej intryguj膮cy, potrafi膮 zaj膮膰 si臋 dama:p, z nimi zwi膮zek to dopiero zwi膮zek. Z m艂okosami, to raczej relacja-Ty mamusia, on wiecznie dziecko;[

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do gooooryyy
a czy ssiesz mu?:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zzzzzzzzzggggggggjjjjjjuuuuuuu
Boze strzez nas przed taki "doktorami" jak co za kretynka; Jak widac Ciemnogrod nie zakonczyl jeszcze swojego zywota, a szkoda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ju偶 tu by艂am
hoho, i jak Wam idzie??? a pytam tak z ciekawo艣ci- -mnie te偶 kr臋c膮 dojrzali, ale chyba bym si臋 na zwi膮zek z takowym nie odwa偶y艂a. Naturalnie co innego kilka wsp贸lnych nocy;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atomi Vichy
Jestem po 40-ce i z 22-letni膮 dziewczyn膮 艣wiadomie nigdy bym sie nie przespa艂.Mia艂bym poczucie winy 偶e j膮 krzywdz臋.Co innego 32-letnia kobieta.....dojrza艂y owoc ....mniaam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 22latka
Atomi Vichy;-/...kiedy tutaj nie chodzi jedynie o "przespanie si臋"...o fizyczno艣膰, o seks...a o mentalno艣膰, o uczucie, o nasze relacje! Je艣li ju偶 takowe s膮, to jak akt jakim jest seks ma byc krzywdz膮cy???-skoro to uzupe艂nienie!!! hmm, chyba, 偶e m贸wisz o jednorazowym przygodnym seksie-ale s膮dz臋, 偶e w贸wczas->id膮c raz z kobiet膮, nawet t膮 dojrza艂膮->bys j膮 skrzywdzi艂!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maxim
Wiesz, co ja mam 20 lat i spotykam si臋 z 35 latkiem i wiesz, co mi jest dobrze. Faceci po 30 wiedz膮, do czego s艂u偶y 艂贸偶ko i ja bym ci radzi艂a spr贸bowa膰. Je艣li wam nie wyjdzie zwi膮zek to wiesz skoro tak si臋 艣wietnie dogadujecie to nic straconego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do goooory
i 100!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idi
22latka - jestesmy w podobnym wieku.. trzymam kciuki za Twoje szczescie. amor vincit omnia... -pamietaj:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lexim
Spr贸buj sobie z nim na powa偶nie. To mo偶e by膰 szczytowe do艣wiadczenie dla takiej m艂odej jak ty. My艣l臋,偶e warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no te偶 mi co艣
jasne, 偶e nie rezygnuja!!! ja mam 21lat, a m贸j facet 44:D Jeste艣my jawnym zwi膮zkiem..rodzice troche si臋 burzyli, ale on daje mi szcz臋艣cie. Po jakim艣 czasie si臋 przekonali! Po co martwi膰 sie na zapas-jak nie wyjdzie-pozostan膮 wspomnienia:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 my艣l臋 podobnie jak lexim
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawiarniany filiozof
No w艂a艣nie po co si臋 martwi膰 na zapas. Wystarczy rozejrze膰 si臋 w艣r贸d ciotek, w贸j贸w, znajomych. Zobaczy膰 ja wygl膮da i jak sie zachowuje np. 60 letni super wujek. I za chwil臋 jak wygl膮da i jak sie zachowuje 40 letnia kole偶anka mamy. Por贸wnajcie to dziewczyny i nie pakujcie tej biednej, b臋d膮cej na rozdro偶u "ma艂olaty" w bagno.Czas szybko mija i za chwil臋 ona b臋dzie t膮 40 letni膮 potrzebuj膮c膮 kobiet膮, kt贸ra nie mo偶e wyj艣膰 do kole偶anki bo akurat jej 60 letni m膮偶 si臋 ZESRA艁 i musi go przewin膮膰. Dajcie baby luz. Jak same si臋 zawi膮d艂y艣cie na swoim uczuci to nie pakujcie w bagno innych. Nie m艣cijcie si臋 za swoje b艂臋dy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no te偶 mi co艣
nie chrza艅 filozof! Jakby tak ci膮gle gdyba膰 co b臋dzie gdy, co b臋dzie za...to ludzie by z dom贸w nie wychodzili! 20lat to kupa czasu, wa偶na jest tera偶niejszao艣膰 i to szcz臋艣cie kt贸re on jej teraz daje! Mo偶e za rok juz nie b臋d膮 razem!..ale mo偶e b臋dzie mia艂a mas臋 cudownych wspomnie艅-je艣li ma si臋 sko艅czy膰 to niech to nast膮pi samemu, woczas nie b臋dzie 偶a艂owa膰 ze nie spr贸bowa艂a! bo co ko艅czy膰 co艣 tak nagle i bez powodu-zadr臋czaj膮c si臋 tym co b臋dzie za 20lat! za 20 lat to mo偶e ju偶 艣wiata nie by膰:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawiarniany filiozof
no tez mi co艣: podpowiedzia艂e艣: masz racj臋 wisi mi to co b臋dzie jutro, za tydzie艅, za miesi膮c, poprostu wisi mi wszystko, wa偶ne jest to co jest dzisiaj. Wa偶ne jest to 偶e pisz臋 teraz bzdury aby takim g艂膮bom jak ty u艣wiadomi膰, 偶e jutro te偶 istnieje. Dlaczego o tej godzinie jestem na forum, pisz膮c totalne ble b;le ble do ludzi kt贸rzy maj膮 albo nie maj膮 problem贸w. Kochani. Jutro te偶 jest dzie艅, je艣li si臋 postaracie b臋dzie dlka was lepszy niz ten kt贸ry min膮艂, ale to zale偶y tylko od was a nie od takich ja ja kt贸rzy pr贸buj膮 wam radzi膰 co macie robi膰. Macie sercva, macie dusz臋 macie rozum.?????????????? Macie??????????????????????? To pst臋pujcie tak jak one wam doradzaj膮. To co powiedz膮 tacvy jak ja to jest bajka........ bo ka偶dy m贸wi o sobie nie znaj膮c innych.

Udost臋pnij ten post

Oj kawiarniany filozof zbulwersowa艂e艣 mnie troszeczk臋. Ano tym, 偶e nie znasz faceta i generalizujesz. Sam jestem prawie 40-latkiem i mam por贸wnanie z 20-latkami, bo pracuj臋 na uczelni i to sportowej i powiem Ci, 偶e wypadam w tych por贸wnaniach lepiej ni偶 oni. A za 20 lat mam zamiar czu膰 si臋 nie gorzej ni偶 teraz i nadal udowadnia膰, 偶e jak kto艣 chce i dba o siebie, to wcale nie musi siedzie膰 w kapciach przed TV, ze sztuczn膮 szcz臋k膮 w szklance.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawarniany filozof
kruuk-no to 偶e艣 mnie rozbawi艂:D hehe-s膮dzisz, 偶e za 20lat b臋dziesz czu艂 si臋 dok艂adnie tak samo? czy ty ch艂opie wiesz, czym jest up艂ywa czasu???

Udost臋pnij ten post

wiem czym jest up艂yw czasu, ... ale go nie zauwa偶am ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe co u CIebie
?

Udost臋pnij ten post

Co mo偶na tutaj Ci poradzi膰?.. Znam duzo taki zwi膮zki.. jedni bardzo udani drudze nie. R贸znica wieku nie jest a偶 tak istotna je艣li si臋 dopasujecie. Zyl narazej chwil膮. Ty a偶 tak nie stracisz, czas dzia艂a na Twoj膮 korzyst nie jak dla niego. Co Ci kosztuje spr贸bowa膰 si臋 uk艂ada膰 z nim?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wawa ona
mam 22 lata i spotykam sie z 35 latkiem ,r贸znica oko艂o 13 lat. Jest inteligentnym cz艂owiekiem po studiach,rozwodnik ,dobrze sytuowany i doagdujemy sie tez dobrze.sama mam watpliwosci,ale mysle ze warto spr贸bowac czegos nowego,wspomnienia na pewno beda mi艂e a co do tego co by mialo byc na 20 lat nie mysle,bo po co? wiec do autorki tematu,korzystaj ile mozesz ,nic nie tracisz tylko sie zabezpieczaj zeby zycie samo nie zdecydowa艂o za Ciebie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiek7285
nie wiem troche to dziwne i nie wydaje mi sie zeby by艂o do konca szczere z jego strony..zastan贸w sie sama..jestem m艂oda atrakcyjna dziewczyna.. i po co sie pakowac w taki zwiazek z facetem po przejsciach nie chcialabys miec faceta np 5 lat starszego od siebie i wszystko z nim przezywac po raz pierwszy chodzi mi tu o do艣wiadczenia 偶yciowe nie o sex..kiedys tez bylam w podobnej sytulacji m贸j facet a obecnie m膮偶 jest odemnie starszy o 15 lat kochamy sie dalej mamy 6 letnia c贸rke ale tak szczeze ..jak bym mogla to iedys postapi艂abym inaczej..bo duzo mnie omine艂o z mojej m艂odzienczo艣膰i..poznalam go jak mialam 19 po 4 latach wysz艂am za niego teraz mam 30 a on ma 45 a ja czuje sie jak stara baba powaznie..wiec sama sobie to przemy艣l...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sati_0
Hmm ja tam lasce wierz臋, 偶e to nie prowokacja, ja si臋 spotyka艂am z 42 latkiem, a mam 23 i te偶 poszli艣my do l贸偶ka dopiero po 4 miesi膮cach :)

Udost臋pnij ten post