kaki21 0 Napisano Marzec 12, 2006 jeśli tak,to czy w czyms Wam to przeszkadza? bo mi nie,ale ma 1 minus - bolące miesiączki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissX 0 Napisano Marzec 12, 2006 No właśnie,ja po tylu wizytach w życiu usłyszałam ostatnio że mam lekkie tyłozgięcie.Pani doktor nie wypowiedziała się więcej na temat ewentualnych problemów z tym związanych,jak do tej pory nie męczyły mnie bardzo uciążliwe miesiączki ani inne objawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 12, 2006 mi własnie ign powiedział,ze to powod bolesnych miesiaczek,a poza tym moze sprawiac tez ból w przypadku neiktóych pozycji...ale ja mam tylko ta 1 dolegliwość:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissX 0 Napisano Marzec 12, 2006 Ciekawe jak to się ma przy ciąży...hmmm chyba konkretnie zapytam przy następnej wizycie chociaż na razie dzieciaczków nie planuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 12, 2006 powiedział,ze nie ma problemów,bardzo zadko moze sie zdarzac,ze jajeczko nei jest sie w stanie dobrze zagnieździć i ciąza moze być nieutrzymana,ale mówił,ze to baaaaaaardzo żadkie przypadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co Ty Napisano Marzec 12, 2006 też mam tyłozgięcie. Mo ldk gin powiedziała, że mogą być problemy z zajściem w ciążę, ale jak sie zastosuje odp. pozycje będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pacioł Napisano Marzec 12, 2006 ja też mam tyłozgięcie a co zatym idzie bolesne miesiączki a co do ciaży to badź spokojna mam dwójkę dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach