Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak uszczypnie bedzie znak

Czy ktos z Was CHOROWAŁ LUB CHORUJE NA RAKA???

Polecane posty

????

Gość Nie Marianna
Spory odsetek ludzi mieszkających na przykład pod anteną przekaźnikową telefonii komórkowej. Sprawdź: www.iddd.de

Powiem o co mi mniej więcej chodzi. Mianowicie chciałam sie zapytać jaki typ charakterologiczny najczęściej zapada na nowotwory. Czy sa nimi introwertycy? Ludzie wiecznie zamartwiający się, negujący swoją kobiecość?

Gość Nie Marianna
Tego nie wiem, ale z pewnością ludzie bezustannie napromieniowywani npromieniowaniem e-m pochodzącym z anten telefonii komórkowej. Kopalnia wiedzy na www.iddd.de. Możesz poczytać sobie na przykład o Słupsku...

Gość Nie Marianna
W menu pod antenami są także wylewy, udary i guzy mózgu...

Gość Paola__
16 lat temu w wieku 20 lat zachorowałam na raka jajników . To było jak koszmar z którego bługo nie mogłam się obudzić.

Gość Nie Marianna
Nikogo nie interesuje korelecja między rakiem a miejscem zamieszkania?

Gość Nie Marianna
I jak Ci się udało to przetrwać?

Paola, i jak się to skończyło? Operacxja byla konieczna? A przed chorobą jaki był Twój stosunek do seksulanopsci? Bo spotkalam sie z teoria, ze gdy ja negujemy to czesto rozwijaja sie nowotwory narzadow kobiecych

Gość Nie Marianna
Gdyby była to prawda, każda zakonnica umierałaby na raka macicy...

Gość Nie Marianna
Że już nie wspomnę o mężczyznach w celibacie.. Idąc tym tokiem myślenia raka prostaty mają jak w banku?

Gość Nie Marianna
Paola, napiszesz coś więcej?

Gość Paola__
Przetrwałam jak większość ludzi dotkniętych chorobami .Wyszłam zamąż w sypialni nie ma żadnych problemów bo napewno to was będzie ciekawiło jest ok oczywiście nie moge mieć dzieci ale mam śliczną córeczke którą z mężem adoptowaliśmy ma teraz 12lat jestem dardzo szcześliwa .Czytajac niektóre wypowiedzi kobiet po 30-ce jestem prawdziwą szczęściarą.Pozdrawiam wszystkich .

Gość Nie Marianna
Wiele zdrówka wobec tego...

Nie Marianna, bardzo mnie zainteresowałaś tym związkiem między rakiem a miejscem zamieszkania. Około pięć lat temu wprowadziłam się do Słupska, z miasta duża większego i wydawałoby się bardziej brudnego i skażonego, a jednak to w Słupsku częściej spotykam się z przypadkami raka. Słuchając opowieści z życia sąsiadów, znajomych, itp. okazuje się, że dużej części z nich bliscy umarli na raka, albo obecnie chorują. Wydawałoby się, że Słupsk jest stosunkowo czystym miastem, blisko morza, żadnych większych przemysłowych trucicieli, a jednak temat raka jest tu bardzo powszechny.

Gość tukan
Właśnie.... sprawa jest bardziej złożona, epidemiologia/statystyka nowotworów jest sprawą bardzo złożoną. Polecam książki prof. Aleksandrowicza zwł, o związku między pleśnią domową i zapadalnością na raka.

Gość tukan
Psssh, powtórzyłem 2 zwroty w 1 zdaniu.... dodam jeszcze że bardzo istotne jest o jakie typy nowotworów chodzi. Profesor badał też zależność pomiędzy składem wody i gleb a zachorowalnością. Szkoda tylko że wyniki badań zostały zlekceważone.