Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nothing but the girl

Jestem 艂uszcykiem....

Polecane posty

mam ju偶 do艣膰 tego g贸wna!!!馃槨 sypi膮cego si臋 "艣niegu" na czarne ubrania...ci膮g艂ego pieczenia i sw臋dzenia...:( a nie chc臋 bra膰 steryd贸w! wiem,ze inni maja gorzej,w sumie to "mam szcz臋艣cie",偶e to na sk贸rze g艂owy...ale to tak bardzo ju偶 mnie m臋czy....馃槶 Ju偶 nie wiem co mam stosowa膰?!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 psori
no masz szczescie. ja sie wlasnie zmagam- bo moje chorobsko sie znowu przypaletalo i duzo bym dala za tylko glowe. i tez mam serdecznie dosc :(

Udost臋pnij ten post

psori,a Tobie to wog贸le znik艂o na jaki艣 czas???...u mnie jest bez przerwy,a w dodatku pojawi艂a si臋 ma艂a plamka na 艂okciu...:(...boj臋 si臋 偶e to si臋 rozro艣nie:( A na g艂owie...zacz臋艂o si臋 od 2cm plamki.....a teraz prawie ju偶 ca艂a g艂owa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psori
Rozrosnac sie nie rozrosnie i powiem Ci naprawde nie masz tak najgorzej. Moze masz jakis stan zapalny, albo przedluzajacy sie stres? To niestety ma duzy wplyw. Hmmm jedna plama na lokciu, chcialabym tak ;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Apeironka
Ja te偶 choruje, ale obecnie wysyp ograniczy艂 si臋 tylko do ma艂ych plamek na 艂okciach. Nie stosuje ju偶 steryd贸w, bo moja sk贸ra si臋 do nich za szybko przyzwyczaja. Je艣li pojawiaj膮 si臋 jakie艣 nowe plamki to smaruje je kilka lub nawet kilkana艣cie razy dziennie. Dobre s膮 kremy z mocznikiem. Polecam te偶 k膮piele z dodatkiem oliwki dla dzieci. Ale przede wszystkim chorobowo zmienione miejsca musza by膰 ci膮gle nat艂uszczane. No i pomagaj膮 te偶 dro偶d偶e, kt贸re pije na sk贸re, w艂osy i paznokcie. Pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psori
A jakie kremy z mocznikiem mozna kupic? Napisz jeszcze jak przyrz膮dzasz te dro偶d偶e. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Apeironka
艁y偶eczke dro偶dzy zalewam gor膮cym mlekiem i wypijam, do smaku mo偶na przywykn膮膰. A co do mocznika to kupi艂am w aptece krem KERMUREN 10 i jak dla mnie jest ok. Mocznik cz臋sto wyst臋puje te偶 w kremach do r膮k i st贸p.

Udost臋pnij ten post