Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaMała

Badania podczas brania tabletek anty

Polecane posty

Gość TakaMała

Od roku biorę tabletki anty i właśnie wybieram się do ginekologa żeby sprawdził czy wszystko jest okej, tak jak zaleca ulotka. Jestem ciekawa na czym może polagać to badanie? Czy lekarz powinien przepisac jakieś usg czy coś w tym stylu? Dodam ze jestem dziewicą i byłam u ginekologa jedynie raz, kiedy przepisywał mi tabletki, a badał mnie wtedy przed kiszkę stolcową, zeby nie uszkodzić błony. Czy teraz będzie mnie badać przez pochwę, mimo błony dziewiczej? Bardzo dziękuję z góry za wszelkie odpowiedzi bo naprawdę nie wiem na co mam być przygotowana:( aha i dla ciekawych("po co niby dziewicy tabletki anty?"): pigułki biorę ze względów zdrowotnych (regulacja poziomu hormonów), chociaż słyszałam że nie ejst to aż tak pozytywne jak mi sie keidyś wydawało:(

Gość cero
podczas brania pigulek anty trzeba przeprowadzic badanie watrobowe raz w roku.czy wszystko ok w koncu to chemia...ale to polega na tym ze pobieraja ci krew i to nie ginekolog tylko w laboratorium.ginekolog jedynie moze cie przebadac ale nie wiem jak bo dziewica nie bylam gdy zaczelam chodzic do gina...