Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ona123

pytanie do facetów i nie tylko

Polecane posty

Gość taka ona123

mam kochanka,na poczatku było o.k spotykaliśmy się codziennie,potem coraz rzadziej i rzadziej,miał ciągle jakieś wykrety a to ból głowy a to praca więc i ja nie pozostawałam mu dłużna.Nie odzywał się przez tydzień,dzisiaj napisał sms czy u mnie o.k i że może przyjechać?Napisałam że nie bo chora jestem.Liczyłam że nasz związek się rozwinie ale teraz myślę że zpędziliśmy się w ślepy zaułek.Czy możliwe że odezwał się po tygodniu tylko po to że brakowało mu seksu?Napisał że tęskni,czy facet który jest kochankiem może myśleć poważnie o mnie?

Gość nataliaaaaaaaaaaa
chyba się nie przekonasz jak nie porozmawiacie.. ale ja sie nie znam :(

Gość guru bengalski
a jak niby miał ten związek "się rozwinąć" ?

Gość vito_
a poco ci kochanek ? mąż ci nie wystarcza ? lepiej zajmij się mężem i rodzinom a nie jakimś dupcynglem.

Gość tak sobie myślę
Jeśli przez tydzień siedział cicho a odezwał się tylko żeby zapytać czy może przyjechać, to... odezwał się bo liczył że się załapie na jakies figle. To kochanek, więc jesteś mężatką, tak? A on jest wolny czy żonaty i dzieciaty? Myśl realnie. Jakby myślał poważnie to tym bardziej by chciał przyjechać jak jesteś chora - herbatkę zrobić, po główce poglaskać cierpiącą chorą, do apteki skoczyć. Chcialby wiedzieć co Ci jest.

Gość ojojojojoj
Jeśli jesteś mężatką to pomyśl co właśnie tracisz, co rozpieprzasz. Ryzykujesz rozbicie twojego związku (co i tak nastąpi, bo jeśli raz zdradziłaś, to będziesz to robić zawsze) bo jakiś debil ma ochotę sobie ciebie podupczyć. I co? Warto było? Teraz koleś ma jakąś nową laseczkę, która akurat nie mogła, więc napisał do ciebie hahaha. A myślisz, że skoro on szuka wrażeń, bo nie znalazł ich wystarczająco u żony to teraz będzie dla ciebie najcudowniejszy na świecie? Naprawdę myślisz, że jesteś taka wyjątkowa? Jesteś tylko jedną z wielu. I bardzo dobrze. Niech cię kopnie w dupę i kochanek i mąż. Szczególnie mąż, bo nie jesteś go warta. Nienawidzę kochanek.

Gość a skąd ta pewność
(co i tak nastąpi, bo jeśli raz zdradziłaś, to będziesz to robić zawsze) G...o prawda :-P

Gość ale zakłamanie...
Wszyscy wypowiadający się tutaj, to same świętości, bez grzechu, wiedzą wszystko najlepiej i oceniają innych. Tylko z kim, w takim razie zdradzają mężowie? Gdzie znajdują kochanki , jak wszyskie kobiety takie świętoj..... ? Ludzie, odrobinę tolerancji i empatii :)

Gość świat schodzi na psy
jaka tolerancja, jaka empatia? dla kochanek i zdradzających wolne żarty, gdyby wszyscy przestali tolerować i empatować zdradom moze byłoby mniej zła na świecie.