Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drożdżówka

DROŻDŻYCA-MASAKROS!

Polecane posty

Gość Drożdżówka

Czesc wszystkim.Buuuuu,mam nielada problem.Od piątku męczy mnie drozdzyca (koszmarne swedzenie) vaginy. Brałam lactovaginal,ale mi nie pomaga, moczylam sie w cytrynie i smarowalam clotrimazolum, nawet receptory sobie masuje, jest tyci poprawa, ale dalej sie mecze! Teraz kupiłam sobie Floragyn w globulkach (z polecenia lekarza). Czy ktoras z Was tez miala ten koszmar? Podobno bardzo zarazliwe, szkoda bo jutro mialam jechac moim chłopakiem na uciechy cielesne, musze oszczedzic biedaka ;) Słyszałyscie moze o takim leku jak Genaksin???

Słuchaj, kup sobie gynalgin albo clotrimazolum w globulkach. Oba leski są dopochwowe i na receptę. Powinny pomóc od razu, ale jeśli nie musisz, to nie bzykaj się przez czas stosowania kuracji. A jeśli jutro masz te uciechy, to potem od razu podmyj się i zaaplikuj globulkę.

Gość Duszek28.
Wejdz na forum \"Grzybica pochwy\" masz tam odpowiedzi a nie zakladasz nowy a zarazem stary temat.

Gość Drożdżówka
Dziekuje dziewczynki :) uciechy niestety odpadaja, bo nie chce go zarazic :( a moze ten lek to własnie Gynalgin a nie Gynaksin?? moj facet pewnie coś przekręcił. Clotrimazolum w globulkach troszke sie boje, bo brala moja mama i okropnie ja pieklo (moze jest uczulona). W kazdym razie puki co-dzieki serdeczne :) jesli ktos cos jeszcze wie to bardzo prosze o porady :)

Gość Drożdżówka
Grzybica to nie to samo co drożdżyca, bejbe :P

Gość ale docinki
a dziewczyna chciala dobrze...:p

Gość duszek28.
Drożdżówka inaczej bejbe tylko tam tez o tym pisze...

Gość Drożdżówka
Jakie docinki, nic z tych rzeczy.