Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam i szukam

Szukam czarniejszego_niż_mrok - intryguje mnie

Polecane posty

Gość z wieloma alter ego
cos w sobie masz ,a potem to na nia przelazi:P

Gość take me to heaven
Jasio przybiega do mamy i mowi: - Mamo, mamo, widzialem jak tatus robil cos z pokojowka. - Tak, a co takiego? - Najpierw ja całowal, a potem dotykal... Potem poszli do gabinetu, rozebral ja i wsadzil... - Dobrze, synku, w niedziele, podczas kolacji opowiesz to, zeby wszyscy wiedzieli. Nadeszla niedziela, rodzina przy stole i mama daje znak Jasiowi zeby zaczął mowic. Jasio: - No wiec tatus całowal i dotykal pokojowke, pozniej zabral ja do gabinetu, rozebral i wsadzil... Wsadzil... Mamo jak się nazywa to co ssiesz szoferowi? Piosenka wyslana mozesz sciagac

Gość take me to your heaven
to nie wiem czy podawac bo jeszcze ten sliny meski glos bebenki mi rozsadzi:P ale zaryzykuje laura82-21@o2.pl

wczesniej to nie dla mnie wysylales;)

Gość take me to heaven
ok Wyslalem. :) prosze sluchac :) wrrrr

Gość take me to heaven
Aczykolwiek zaznaczam, iż jest to taka piosenka, że aby oddać swój urok trzeba jej sluchać głośno ! :)

zaraz sprawdzam skrzynke. Chyba wkupiles sie w laski Venndetty tymi kawałami:D objecuje ze wlacze glosno:classic_cool:

o Boze:D:D:D nie moje klimaty zupelnie,nawet przy glosniku ustawionym na fuul, zero melodii:o ta trabka w oddali ratuje minimalnie moj odbior , no ale slowa sa smutne. nasze upodobania muzyczne absololutnie sie rozmijaja:P

Gość ja mam usmiech
a co to za piosenka?

Tupac Shakur - So Many Tears

Gość ja mam usmiech
ooo widze teraz u gory tekst ;) dziekuje serdecznie :)

Gość coz niepodoba mi sie ten topic
niom wiedzialem ze nie zgramy sie mamy zupelnie inne gusty muzyczne. :P lubie jeszcze Evanescence. chyba znasz ? kocham

Gość ja mam usmiech
za to ja lubie Tupaca i Evanescence :D pozdrawiam

Tupac jest dobry jak ma sie chujowo ciezko w zyciu a evanescence podobnie, tylko ze evanescence mowi o cierpieniu, opisuje cierpienie, a nie rozwiazuje go. tupac dodaje sily i pokazuje jak przejsc przez dzien :P pzdr

Gość ja mam usmiech
Tupac juz nie przechodzi przez dzien od dawna ;) niech mu ziemia lekka bedzie chociaz chyba wole jednak od Tupaca Notoriousa B.I.G.a a Ty mi jezyka nie pokazuj :D no

nazwa cos mi mowi ale piosenki zadnej nie kojarze, ja lubuje sie w starych przebojach i zespolach z przed 20 lat :) uwazaj jakiego nika podajesz;):D

spoko zapomnialem zmienic nicka :P :D z przed 20 lat to kawal czasu... z tamtego okresu to tylko jacksona lubialem :P notorious big tez lubie, tylko ze on zawdziecza wszystko tupacowi, calą kariere. to on go wypromowal. notoriousa lubie mo money mo problems, running from the police ale oryginalna wersje nigga I am too fat to fuck around I catch an astma attack :D

Gość barysznikow
rano szoruję moje baletki...

Witam doborowe towarzystwo 🖐️ Żeby nie było niedomówień, wczoraj żegnałam wszystkie orange od piosenek, a nie jednego ;-) Dzisiaj się bujamy, masujemy, czy sadzimy bananowce ? ;-)

Czarniejszy, tylko nie mów, że chodzisz w białych kozaczkach ? W dodatku zachlapanych Butki trzeba czyścić, bo to źle świadczy o właścicielu :-)

Gość orange ten od piosenek
He He wiedzialem, że żegnałąs wszystkich orange, a nie tylko mnie wyszczególnionego :P Wcale nie pochlebiałem sobie. :)

Gość orange ten od piosenek
ale mi sie pić chce, wypiłbym 2 piwa bosman czerwone mmmmmm albo 2 caldsbergi lub heinekeny. tylko nie chce mi sie isc do sklepu bo jeszcze do konca nie wyzdrowialem Mam urlop w pracy :P Koledzy wysylają smsy, "sciemniacz kurwa w piatek cie w pracy widzimy!" he he :P

Można się nie znudzić kochanką ?? Myślałam, że mężczyźni nie są do tego zdolni ...