Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRUCZEK_21

Czy faceci mający ...

Polecane posty

Gość KRUCZEK_21

mniej niż 170 cm wzrostu mają prawo do odwzajemnionej miłości?

Jasne! ja mam chlopaka jest nizszy odemnie, ja mam168, ale nie zamienilabym go na zadnego innego, wielkiego chudego dryblasa..!!! bleeee ja wole niszych.:) nie martw sie!!! wzrost to nie wszystko.:)

Gość a co ma piernik do wiatraka
czyli wzrost do miłości?

Gość KRUCZEK_21
Dla dziewczyn ma to duże znaczenie, podobno wolą wysokich.

Przewaznie wola wyzszych, tak ja faceci duze piersi, ale znaduja sie wyjatki!!! wiec nie martw sie na zapas.A ile masz wzrostu?

Gość raczej nie
Kobiety przy kurduplach nie czuja sie bezpieczne, stad ich pociąg do dryblasow.

Gość raczej nie
Mam 167 cm i chyba juz nie urosnę :-(

Gość KRUCZEK_21
165 cm , praktycznie kazda jest ode mnie wyzsza.

heh ja mam 164 cm więc jestem niższa :) pozatym znam dużo dziewczyn które mają ok 150 cm więc spoko nie załamuj sie

Gość KRUCZEK_21
No i co z tego, niskie też wolą wysokich.

nie wszystkie :P mnie np smieszy laska 165 cm z takim 2 metrowym dryblasem bo to nienaturalnie wyglada :P :D

Gość jakis nick
nie zalamuj sie,ja na ten przyklad mam 185 cm wzrostu, a moja dziewczyna 155, ledwie siega mi do ramienia, to dopiero musi dziwnie wygladac:P Ty bardziej pasujesz wzrostem do dziewczyn niz ja, poza tym zaloze sie ze normalna dziewczyna ( zakladam ze o taka Ci chodzi) a nie jakas wypucowana blondyneczka w rozowym sweterku i bucikach na obcasach i trzema tonami pudru na paszczy, ktora preferuje buraka z BMW, nie mialaby nic przeciwko wzrostowi jakbys sie jej spodobal pod innymi wzgledami.Drobne wady zniakaja jak widzi sie duzo zalet. Poza tym taki wzrost wcale nie jest wada,zle jest jak dziewczyna jest baaardzo wysoka.Ostatnio widzialem w tramwaju dziewczyna wyzsza (!) ode mnie o glowe! Pomysl jak ona sie czuje,zwlaszcza ze kobietom raczej bardziej zalezy na tym aby sie podobac mezczyznom niz facetowi aby sie podobac dziewczynom.

Kruczek jak tak sceptycznie do tego podchodzisz to sie nie dziwie ze nie znalazles dziewczyny.Czego ty tu oczekujesz..?? ze co ci powiemy.ZE wszystkie panny lubia niskich!!! no niestety, ale kilka sie znajdzie ktore lubia, wiec moze na nie trafisz! przestan sie uzalac nad soba.

Gość KRUCZEK_21
jakis nick "Ty bardziej pasujesz wzrostem do dziewczyn niz ja" - niezły żart :-(

Gość a dlaczego by nie

Gość jakis nick
to nie jest zart.Moja kuzynka ma meza ktory jest nizszy od niej. Czego Ty sie wstydzisz? Zeidac po ulicy z dziewczyna ludzie by sie na was patrzyli? Napewno bedziesz mial takie wrazenie.Pamietam jak pierwszy raz w zyciu szlem z dziewczyna po ulicy trzymajac sie za rece,mialem wrazenie jakby sie kazdy gapil i smial,a co ja na to? : FUCK YOU ALL! FUCK THIS WORLD! FUCK EVERYTHING THAT YOU STAND FOR! DON'T BELONG! DON'T EXIST! DON'T GIVE A SHIT! DON'T EVER JUDGE ME! Slipknot "surfacing" :) Glupi tekst ale pasuje :)

Gość specjalistka od wzrostu
Niski wzrost u faceta to wada. Nie wyobrażam sobie miec faceta nizszego ode mnie.

Gość facet111
do "specjalistki" więc masz wyższego i fajnie, ale znam dziewczyny które nie patrzą tak na ten problem ale każdy ma inne podejście. Pozdrawiam

Gość przerzuć się na
pigmejki

Gość bzdurne pytanie
hmmm, najprzystojnieszy facet jakiego widzialam w zyciu ma 162 cm wzrostu. Niestety jest zajety ;)