Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka z

byłam u wróżki ale mi nagadała

Polecane posty

Gość ewelinka z

nie wiem czy jej wierzyć...same odwrotne rzeczy...i wciąż podkreślała że wszystko zalezy ode mnie czy tak jest w istocie? czy wszystko zależy od nas? to na co wróżki?

Gość Ano na to zeby
Ci to uswiadomic:P

Gość a ja byłam u 3
i powiedziały mi prawdę

no pewnie, ze wszystko zależy od nas. Nie wszystko jest dziełem przeznaczenia. Mądra wróżka jest od tego, by zwróciła ci uwagę na ewentualne szanse i zagrożenia oraz dała \"kopa do działania\". Oczywiście uwazam, ze nie ma sensu ślepo ufać wróżce i rezygnować ze związku w którym czujemy się szczęśliwe bo wróżka twierdzi, że nasz facet to niezrównoważony psychopata. :O Co najwyżej mozemy być ostrożniejsze i lepiej się delikwentowi przyjrzeć, czy nie przejawia dziwnych zachowań:P

zgadzam się, ze stwierdzeniem, że wszystko zależy od nas, sami sobie kształtujemy los...czy gwiazdy mają jakiś wpływ? albo wróżki? nie sądzę, wróżka to jak psycholog: obserwuje i wyciąga wnioski, fakt ze czasem sprawdzaja sie ich przepowiednie ale może własnie dlatego. że postępujemy tak jak one nam mówią

muz. i sł. A. Sikorowski Byłem u wróżki, Piwna 7 Wysokie kręte schody Ile mi jeszcze, chciałem wiedzieć Upłynie w Wiśle wody Jaka mnie jeszcze czeka bieda Lub jakie urodzaje Czy mi gitarę przyjdzie sprzedać Czy lecieć na Hawaje A wróżka chucha w szklaną kulę I mówi do mnie czule Przed tobą sława Wieczna zabawa Wszystko jak z nut Pieniędzy w bród Wspaniale płyty Piękne kobity Zdrowie jak dzwon Wygodny tron Żegnam staruszkę lekki cały I ruszam w dół po schodach Nagle potykam się o mały Wyjątek w jej prognozach I myślę tak spadając z hukiem Niby dojrzała gruszka W końcu przyszedłem po naukę Zatem niech żyje wróżka Niech dalej chucha w szklaną kulę I mówi do nas czule Przed wami sława...

Gość już uwierzyłam i zadzwoniłam
ale bzdury, rachunek...wieeeeeeeelki

Gość mekintoch
a wszczecinie są najlepsze wróżki hihi

jesli chcecie dowiedziec sie czegos o sobie albo macie jakies pytania do kart to piszcie na moj adres w nicku, popatrze dla Was w karty anielskie i ewentualnie w runy, nie odpisuje odrazu!ale odpisze napewno

Gość jeszcze jeedna naiwna
Rok temu byłam u wróżki. Jej przepowiednia sprawiła mi radość. Dodam tylko że to dość znana wróżka i mająca dobrą opinię. Nastawiona byłam sceptycznie bo z reguły w cuda i czary nie wierzę. Ale człowiek zdesperowany chwyta się wszystkiego. Szłam z nastawieniem że nie usłyszy ode mnie nic co mogłoby ją naprowadzić na moją sytuację. Z całej wróżby sprawdziła się jedna rzecz. W każdym razie uwierzyłam , że mój facet to ten jedyny, będę mieć z nim dziecko, zmienię pracę i wszystko będzie ok. Rezultat po roku? Facet mnie rzucił bez słowa wyjaśnienia, dziecka nie ma (pewnie lepiej że nie ma) i siedzę w tej samej nudnej pracy. Muszę jeszcze na koniec dodać że bardzo starałam się aby te wróżby się wypełniły. Niestety nic z tego nie wyszło :(

Gość ja musialam isc
mojej mamie wrozka przepowiedziala dwojke dzieci, meza mieczyslawa i zycie 86 lat. wszystko sie zgadza tylko ciekawe czy bedzie tyle zyla;)

Gość ło bosze ..........
XVII wiek

Gość jeszcze jeedna naiwna
To prawda że to nieracjonalne, ale .... pomaga chociaż na chwlę żyć

Zalezy wszystko od czlowieka. Karty to nie wyrocznia!!!!!!!! Jedynie tylko wrozby z dloni nie mozna zmienic. Ja stawiam runy i karty klasyczne i uwierzcie mi ludzie czasem sa chorzy gdy dostaja wrozbe. Programuja sie i dostosowuja do niej. Inaczej oczywiscie wyglada sprawa gdy pytamy kart o fakt dokonany np w rozkladach partnerskich. Przeciez nie mamy wplywu na czyjes uczucia. Podobnie jest z gdy pytamy o cos co mialo juz miejsce np co on myslal jak mnie widzial itd.

Gość Raniajsi
Sprawdź jeszcze u innej. Jeśli szkoda Ci kasy a chodzi tylko o weryfikację czegoś, co przepowiedziała Ci już inna wróżka to wystarczy czasem napisać tylko jednego esa i wszystko będzie jasne i pewne. http://zagadkilosu.pl/wrozki-sms Sprawdźcie sobie te stronke. Ja często jak nie mam kasy a potrzbuję porady to piszę to pań stamtąd. I te porady są bardzo ok. I nie naciągają mnie nigdy żeby zadzwonić czy przyjść. Pytam to odpowiadają i wszystko wiadomo.

Gość Melania1979
Nie wierzycie, że wróżki naprawdę potrafią pomóc? Ja wierzę odkąd poznałam Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Jest naprawdę charyzmatyczną osobą. Nie da się tego opisać, trzeba ją poznać.

Gość gość
Mnie też praktycznie wszystko co powiedziała Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl/ się sprawdziło.

Gość gość
Kto jak kto ale Pani grażyna z wrozkagauri.pl ma niesamowitą sprawdzalność. u mnie i moich dwóch koleżanek to jakieś 90%.