Mniszka07 0 Napisano Marzec 13, 2006 ja właśnie zaczynam:) chciałabym aby wypowiadały się tu inne dziewczyny które także wkraczają w niezwykle skomplikowany świat antykoncepcji w tenże sposób:) macie może jakieś obawy, pytania, spostrzeżenia na temat różnych pigułek - na podstawie tego co czytałyście, słyszałyście? chetnie dowiedziałabym się czegoś więcej mimo że ostatnio sama czytam na ten temat sporo. jak u was przebiegają piewsze dni(miesiące) stosowania? jak to jest z wami i efektami ubocznymi? będę wdzięczna za wypowiedzi:) pozdrawiam ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yjar 0 Napisano Marzec 13, 2006 ja mam pytanie odnośnie wpływu novynette i longestu na cerę. nigdzie nie mogę się doprosić o odpowiedź:o wie ktoś może coś na ten temat bo to bedą moje pierwsze tabletki i nie chcę ryzykować że mnie opryszczy jeszcze bardziej niż teraz:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mniszka07 0 Napisano Marzec 13, 2006 Kasjopejka(fajny nick:)) a od ilu zazywasz novynette? bo ja zaczynam niedługo(no chyba że moje straszne przypuszczenia się potwierdzą i będzie dzidzia:P )...o tych tabletkach czytałam sporo sprzecznych opini i raczej o ich negatywnym wpływie na cerę. mam nadzieję że na mnie podziałają podobnie jak na Ciebie:) yjar jak wyżej i dodatkowo mogę Ci napisać że jeżeli koniecznie chcesz poprawić wygląd skóry to podobno yasmin ma na to wpływ wręcz zbawczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafeterka__ Napisano Marzec 13, 2006 ja od jutra zaczynam brać stediril o ile okres mi się nie spóźni ale nie wiem czy to dobry pomysl bp jak tak czytam o nim wypowiedzi na forum to aż strach sie bać!moja koleżanka zawsze ich używała i chwaliła bo były takie tanie. więc gdy lekarz mnie tydzień temu zapytał jakie chce brać to bez wahania powiedziałam ze te.teraz mi głupio bo wykupiłam już dwa opakowania i nie powiem mu zeby mi inne zapisal. zreszta nie wiem. może się mylę i jednak są dobre. Dodam że mam 20 lat i to moje pierwsze tabsy:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poytzrbujaca-_POMOCY Napisano Marzec 13, 2006 kochane kobietki mam do was pytanko odnoscie plastrów evra. ostatnio ginekolog przepisała mi te plastry i powiedziała zeby pierwszy nakleić w 1 dniu krwawienia ,czy jezeli bede miała juz plamienia czyli zblizajacy sie okres mam go nakleic czy az nastapi pełne krwawienie ?? no i nastepne pytanie nastepny plaster zmienic 6 dnia czy 7?? pomożcie mi pierwszy raz w zyciu mam z tym doczynienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Marzec 13, 2006 a ja zapraszam do nas :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5973&start=9960 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mniszka07 0 Napisano Marzec 13, 2006 kafeterka stediril to zdecydowanie nie jest dobry pomysł. cena przyznaję świetna bo są dofinansowyane w 70% ale dawka hormonow końska. autentycznie odradzam jak na pierwszy raz. jezeli to jest dla Cibie problem idz do innego ginekologa. on powinien Ci doradzić odpowiednie tabletki. niestety w wiekszosci przypadkow jest to metoda prob i błędów:o ja ososbiście polecam na poczatek: novynette, logest lub inne z mala dawka hormonów:) potrzebująca tu jest topik gdzie sobie sporo poczytasz http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=782906&start=180 osobiści radzę uważać z plastrami:) pozdrawiam pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach