Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pippi

usztywniony rożek kokos - czy jest lepszy od tradycyjnych?

Polecane posty

Gość pippi

spotkałam takie w sklepach - są drogie w porównaniu z tradycyjnymi - ale czy lepsze? Czy ktoś je stosował i może się wypowiedziec?

Pippi - ja miałam i taki i taki. Ten usztywniany jest fajniejszy bo trzymasz malucha faktycznie na sztywno. Jednak gdy różnice w cenie sa bardzo duże to w sumie chyba nie ma co przepłacać. Zobacz na allegro - ja właśnie tam kupiłam rożek usztywniany z wyjmowana wkładką za jakieś 30 zł.

ja za rożek z usztywniona wkładką zapłaciłam 25 zł w sklepie, sadze ze jest lepszy od tradycyjnego

U nas rozek okazal sie zbedny - Mlody nie znosil skrepowania, wiec po 2 tygodniach rozek trafil do pawlacza :)

Gość riwali
J kupiłam usztywniany i kokos niestety wyjełam przeszkadzał mi gdy chciałam dzidzie włozyc do wózka albo nakarmic

Gość ja nie kupiam żadnego
w sklepach to naciągną człowieka na wszystko a uważam że rożek jest zupełnie zbędny do samochodu się nie nadaje a w domu bez sensu dziecko trzymać w rożku a w wózku w zależności od pory roku kombinezon, śpiworek i koc wystarczą i są praktyczniejsze

Też miałam rożek z usztywnianym spodem i to usztywnienie wyjęłam. Miałam wrażenie, że moje dziecko mi się wysunie z tego rożka, a ja nie poczuję kiedy. Rożek- fajna sprawa, bo to takie gotowe, kolorowe zawiniątko, ale usztywnienie (moim zdaniem) zbędne.

Gość pippi
Bardzo dziękuję za informacje - Własnie kupiłam zwykły i wydaje sie byc taki miękki jak flaczek i pomyslałam zeby wymienic na usztywniony ale czekałam na Wasze opinie no i nie bede wymieniac skoro usztywniany wcale nie jest lepszy.

Gość przeminiki
rozek usztywniany bardzo mi sie przydaje do tej pory go uzywamy choc maly ma juz 2 miesiace np. jest wygodny do przenoszenia lub jak ktos z rodziny chce malego potrzymac to daje w rozku tak na wszelki wypadek, dla mnie jest to wygodne rozwiazanie nawet do karmienia rzecz gustu ale wydaje mi siez bez usztywnienia nie jest przydatny chyba ze jako kloderka

Gość wesołyy romek
Co to jest ten rożek ? Bo kojarzymi się z lodem

Gość a ile
ile rożkówpowinno sie kupic? czy dwa wystarczą? czy wiecej?

Ja mam rożek usztywniany z kokosową wkładką. Jest ona wyjmowana więc bez problemów możemy go prać w pralce. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Gwarantuje, że będziecie zadowolone.