Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANiechTo

Muszę się wyładować, wybaczcie.

Polecane posty

Gość ANiechTo

Dlaczego faceci zachowują się tak... Mam tak beznadziejne szczęście, że na samych idiotów trafiam :( Np. moj luby informuje, że zaraz do mnie wpadnie (o 17), mija 20:00, a jego nie ma, pisze do niego, zero odzewu, i dopiero po 22 sms - "dobranoc, slonko". Albo gadamy sobie, gadamy na GG, a ten nagle wyłącza gadu gadu i sobie gdzieś idzie, ani beeee, ani meee, ani kukuryku. Szykuję specjalny wieczór dla niego, ładna bielizna, kolacyjka, rodzice za miastem, wszystko omówione, a ten stwierdza, że musi system reinstalować i że nie wpadnie. Chce mi się głośno zakląć... Piiiiiiiip, Piip, Piiiiiip piiip pip! (ocenzurowano).

Gość ela bnb.
Zle ulokowane uczucia,zle ulokowane uczucia ,zle ulokowane uczucia, zle ulokowane uczucia.....................................Chyba.

Gość ANiechTo
Ogólnie wszystkie baby to idiotki, jeszcze tego nie wiesz? To brzemię, które nosimy od kiedy nas stworzono z żebra pierwszego mężczyzny, praojca kretynów to potęgi, zwanych mężczyznami.

Gość ANiechTo
under - jeszcze trochę, potrzebuję kogoś pełniącego funkcję worka treningowego, a ty wydajesz sie "obyty" w tych sprawach :)

Gość ANiechTo
Wydaje mi się, że znakomicie sie nadajesz do przelania złej energii. Teraz jestem zła, a za chwilę się na Tobie wyżyję. Taką rolę pełnią worki treningowe :) Stąd porównanie - bez obrazy :) Zobacz - już się uśmiecham :)

Gość ewuńka...
ilej gnojka ..bo on najwyrazniej olewa Ciebie...wspolczuje..przechodzilam to...i te eski ..po całym dniu milczenia ...dobranoc malenka...zalosne ..wspolczuje CI ...

Gość ANiechTo
No to jest dzieciak, dobre serce ma - nie powiem, ale...

Gość do rozżalonej autorki
Myślę że należy Ci się to za karę. Nalezy Ci się takie traktowanie za karę. Za to że pozwalasz się tak traktować i dalej tkwisz w tym smiesznym zwiążku. Tak nas traktują jak pozwalamy się traktować więc nie żal się tu tylko zrób z tym facetem porządek. Albo go potraktuj tak samo jak on Ciebie aby wreszcie wyciągnął odpowiednie wnioski albo ostra awanturka albo rzuć go w cholere!!!

Gość ANiechTo
Szczerze mówiąc, próbowałam go traktować tak samo, ale on mnie zawsze przebijał w tej kwestii - gdy nie odzywałam sie dzień, on sie nie odzywał dwa dni - błędne koło. To chyba nie jest dobry sposób. Wydaje mi sie, ze on tego nie robi specjalnie, po prostu jest niedojrzały, dziecinny, obieca coś i odwołuje albo zapomina. Nie doszukuje sie w tym złośliwości. Ale gniew sie we mnie zbiera jak nie wiem w takich chwilach :S

Gość afle
rzuć go, zobaczysz jaką będzie miał zdziwioną minę, i niczego nie załuj, nie ma kogo. Są na świecie normalni faceci.

Gość ANiechTo
Czytaj dalej, under, nie będę przeszkadzać.