Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadmierne

nadmierne owlosienie

Polecane posty

Gość nadmierne

jak sobie radzic moze laser? a co jesli nei pomoze? juz mam tego dostyc szczegolnie broda i piersi no i podbrzusze to tragedia

Gość monisiapast
diane pomaga na nadmierne owłosienie i trądzik ale ogólnie nie jest za bezpieczny:o

monisiapast-> o czym myślisz mówiąc że nie jest zbyt bezpieczny? ja brałam przez jakiś czas diane na nadmierne owlosienie ani na tradzik niestety mi nie pomogło a szkoda a o laserze też myślałam ale to chyba dosyć drogie...

Gość alfabetka
ja tez slyszalam że diane nie jest bezpieczny. Nie należy go brać długo a z drugiej strony jak się go odstawi to wszystko wraca ze zdwojoną siłą. błędne koło:o

Gość Maleńtas
też miałam ten problem.okazało się,że mam PCO.brałam diane i rzeczywiściepomagała.proponuję ci wizytęu dobrego endokrynologa i ginekologa.oni ci pomogą.a propos laserowego usuwania włosów-ktoś majakieś bliższe informacje?pozdrawiam

Gość no i co ci poradzil lekarz
a co to jest PCO? jak sie leczy? napisz cos wiecej. wstydze sie isc do lekraza i pokazac mu te moje owlosione piersi , wyrywam wloski ale to juz nie wiele skutkuje

Gość na temat PCO
było już 1000 topików na Kafeterii..wystarczy wpisać w wyszukiwarkę PCO i gotowe...nawet w google-ludzie nauczcie się mysleć co i jak...

Gość Maleńtas
nie bój się iść do lekarza,naprawdę nie masz się czego wstydzić.idź najpierw do endokrynologa,a on powinien skierować cię na badania.im wcześniej się tym zajmiesz tym lepiej dla ciebie.życzę powodzenia