Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszonaaa

pOLIP na szyjce macicy co to?pomocy!!!kto mial i usuwal??

Polecane posty

Gość przestraszonaaa

Gość jaaaaaaa
leżałam w szpitalu z kobitką, która to miała. Zabieg trwał 20 minut w narkozie. na drugi dzień wypisali ją do domu. czuła się bardzo dobrze.

Gość Ruda72
Nie martw sie . Bedzie dobrze. Mialam taki zabieg prawie dwa lata temu . Trwal ok.30 min. I gdyby nie to, ze czulam sie fatalnie po narkozie to innych negatywnych wspomnien nie mam.Zreszta lekarz najlepiej Ci powie co i jak. Rozumiem Cie doskonale bo ja rowniez bylam przerazona. Ale sama zobaczysz, ze wszystko bedzie OK. Trzymam mocne kciuki.

Gość przestraszonaaa
a skad to sie bierze, czy to jest grozne?czy to rodzaj jakiegos guza, nowotwora?bardzo sie boje:(

Gość Ruda72
Przewaznie takie polipy nie sa niczym groznym. Po zabiegu probke wycietego polipa oddaja do badania tak na wszelki wypadek. No wiesz, zeby miec 100 % pewnosci, ze to nie jest cos powazniejszego.Powinnas sobie rowniez zrobic badanie na obecnosc wirusa brodawczaka . Osoby zarazone tym wirusem czesto nawet o tym nie wiedza. A osoba, ktora go juz ma moze miec sklonnosci do np. polipow. Ja rowniez zrobilam sobie takie badanie i wyszlo ok. Wiesz ja leczylam sie w USA bo tutaj akurat teraz mieszkam i nie mam pojecia jak ten problem traktowany jest w Polsce. Dlatego dobrze Ci radze idz do dobrego lekarza i on Ci wszystko dokladnie wytlumaczy. Powodzenia

Gość Maja...tez
mam polip ale teraz jestem w ciazy i lekarz powiedzial ze trzeba czekac. Czy ktos byl w ciazy majac polpi i donosil ciaze?

Gość Maja....
podnosze topik , moze ktos ma tez jakies doswiadczenia z tym cholernym polipem?

Ja miałam polipka ale usuwali mi go tylko w miejscowym znieczuleniu, trwało to może z 10 min, nic nie czułam i na drugi dzień wyszłam ze szpitala do domu.I nic się później już z tym nie działo.