Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cx

cilest - 2 tabletki dziennie?

Polecane posty

Gość cx

co sie stanie jesli zamiat jednej tabletki cilestu bede brala po 2 ? jaki to ma wplyw na zdrowie

Gość w jakich
a po co chcesz brać dwie tabletki??? Hormonalne bierze się raz dziennie i **też** są skuteczne :P

Gość elleelle
podwyzszone ryzyko zakrzepicy. na krótką metę mało niebezpieczne, ale nie na dlużej

Gość w jakich
a po co bierze się dwie tabletki?? Zaintrygowałyście mnie...

Gość zeby cycki miec wieksze

Gość w jakich
ja biorę jedną tabletkę i mam biust o numer większy, więc po co brać dwie?? Życzę Wam powodzenia.

Gość Dermika
Cilest np. bo inne tabletki hormonalne antykonc. czasami uzywa sie podwujnej dawki bowiem to jest indywidualna tolerancja kazdego organizmu...Ja np. po jednej tabletce krwawiłam...może raczej miałam plamienia przez cały czas więc lekarz kazał brac przez miesiąc 2 X......

Gość a po brać dwie tabsy na raz
to nic nie da,zabezpiecozna jesteś już po jednej pigułce,cycki jak maja Ci urosnac to urosna Ci tyle samo po jednej jak i nawet po 5 wziętych naraz:-oDwie tabletki brane naraz mogą tylko zaszkodzić,chyba ,ze musisz wziąśc dwie w ciągu jednego dnia bo dzień wczesniej zapomniałas żażyc tabletki.Zreszta jk postepowacw takich przypadkach masz dokaldnie opisane w ulotce:-)

tak to jest, jak dzieciom przepisze się hormony :/ luuudzie, to nie są cukierkiii!!!!