Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20.11

siedze i placze... znow...

Polecane posty

Gość 20.11

slucham in memoriam steva hacketta, placze prawie caly dzien, mam juz dosc wszystkiego, nic mi sie nie uklada, czego sie tkne to sie wali, ile jeszcze mam znosic.. z rodzina zawsze problemy, firma w ktorej pracuje upada, a teraz jeszcze, kiedy znow po 4 latach komus wreszcie zaufalam, zakochalam sie, on odszedl i zostawil mnie w chamski sposob...... mialam tylko jego....

Gość 20.11
nie jestem gowniara, mam juz 27 lat, przez cale zycie ciezko na wszystko pracowalam, staralam sie byc optymistka, wierzylam, ze jak bede chciec to wszystko zdobede, nie poddawalam sie mimo, ze wiele przezylam, ale powoli zaczynam tracic sens tego wszystkiego... wszystko na co tyle pracowalam, wszystko sie zawalilo... kiedy tylko wydaje mi sie, ze jestem szczesliwa zaraz wszystko sie wali, odchodzi, zostaje sama ze soba i swoim smutkiem... zawsze tak bylo, teraz znowu przekonuje sie o swoim losie, czy nigdy nie uda mi sie go odwrocic....

Gość jacekm
trochę przesadziłaś, Gówniarą to Ty jesteś, taki młody wiek , a tyle smutku

Gość 20.11
nie jestem, przynajmniej psychicznie.. zbyt wiele w zyciu juz przeszlam.. pewnie by starczylo tego dla wielu wielu osob... i nie mam, nie mam juz nic, co mogloby mnie jeszcze cieszyc...

Gość 9. 11
Nie rycz. Wytrzyj nosa i nie rycz bo zawsz może być gorzej:o

Gość 16.11
też tak się czuję, ale trzeba wierzyć,że po smutku przychodzi radość.

Gość bo tak to już jest
jak się wali to wszystko naraz :(

Gość 20.11
dzis juz przestalam wierzyc, ze moze byc jeszcze gorzej... a zawsze twierdzilam, ze nigdy nie moze byc tak zle, by nie moglo byc gorzej

Gość 9. 11
wiecie co - pomyślałam sobie, że dopóki ma czym tego nosa wytrzeć to nie jest źle jeszcze tak całkiem. kiedyś bowiem widziałam pewnego zapłakanego 10latka irackiego, który w wojnie stracił nogi i ręce i całą rodzinę i jak on miał tego nosa wytrzeć sobie? nad jego łózkiem stała zaś jego ...ciocia i jeszcze chlipała mu na ten nos jego ...:o

Gość jacekm
co to za miejsce? hektolitry wody z oczu. kto chce żyletkę?

Gość 16.11
wiem,że chcialaś nam 9.11 uzmysłowić,że inni mają dużo gorzej ale ja przez to nie poczułam się wcale lepiej :o

Gość 9. 11
za jakiś czas widziałam w gazecie, że okazało się, że ma wujka w Londynie. Wziął go na rehabilitację - potem miał już protezy i zaczęli go uczyć w tym Londynie. Ach mój Boże... życie jest takie smutne...

Gość ja chcę chcę
możesz mi przy okazji zdepilować nogi

Gość 9. 11
Ja chcę żyletkę. Ale nie powiem wam dlaczego. Normalnie przydałaby się jednak żyletka mi teraz z wielu powodów. Nie pamiętam teżkiedy ostatnio czytałam ową gazetę.

Gość skoro tak wiele przezylas
to dlaczego oplakujesz zwykla milostke?? Skoro Cie zostawil - w chamski sposob tzn,ze to byla milostka... Skoro tak wiele przeszlas - to dlaczego nie dostrzeglas ze to nie milosc ze on cie nie kocha?? Znam odpowiedz... Twoje przezycia nie sprawily ze jestes madrym czy lepszym czlowiekiem. Ja nie przezylam niczego wielkiego - jestem zwyklym, przecietnym czlowiekiem i wiesz... gdybym sporo przezyla to nie uwazalabym ze jestem lepsza... A ty tak uwazasz - mzoe nie doslownie - a jednak... Nie ma co plakac nad swoim losem i nad nieszczesciem - po prostu trafilas na nieodpowiednia osobe... I co to znaczy ze mialas tylko jego?? Nie masz przyjaciol?? Nie masz chociaz znajomych?? Czyzbys az tak byla uboga emocjonalnie?? Wspolczuje Ci... Ale to chyba Twoja wina ze wyszlo jak wyszlo...

Gość 20.11
bol innych powoduje w nas jeszcze wiekszy smutek... temu chlopcu sie udalo a mi juz nic sie nie uda, nigdy nie udawalo nie chce zyletki, nie chce umierac, chcialabym tylko wiedziec, ze warto czekac i ze kiedys spotka mnie jeszcze chwila szczescia, ale nie umiem juz w to wierzyc

Gość 9. 11
Właśnie oglądnęłam strony www i znalazłam taki musical i płytkę CD z piosenkami. Ale Boże jakie te piosenki sa drogie na tym CD... stanowczo chcę żyletkę:o

Gość jacekm
a nie lepiej wosk, albo depilator? żyletka dla tych co narzekają z błachego powodu. ludzie mają o wiele gorzej

Gość 16.11
czekać nie warto, szczęście samo nie przyjdzie! trzeba mu trochę dopomóc! nie można siedzieć z założonymi rękami, użalać się nad sobą i czekać na lepsze czasy :o

glowa do gory, kobieca psychika ma to do siebie, ze jak mezczyzna zostawi to cierpimy strasznie.. umieramy, ale potem za to rodzimy sie tak silne jak jeszcze nigdy i mozemy swiat zdobywac... nauczona nowymi doswiadczeniami bedziesz mogla juz niedlugo zaczac wszystko od nowa - silniejsza. I wtedy dopiero pokazesz calemu swiatu! moze wiec z takiego punktu widzenia dobrze sie stalo. wiec wyplacz sie, wyzal bo ci sie nalezy a potem do boju:) a jesli chodzi o szczescie i nieszczescie w zyciu - slyszalam taka teorie - kazdy czlowiek ma 3 aniolow. Trzeba tylko zdawac sobie sprawe ze one sa, wierzyc w nie i z nimi rozmawiac; nie zapominac o nich nigdy, nawet jak jest dobrze i one wtedy nam pomagaja... piekna teoria i moze warto w nia uwierzyc; pomysl o tym. trzymam kciuku za szybki powrot do formy!!

Gość 9. 11
gdybym miała możliwość to bym sobie słuchała teraz płytki z piosenkami z tego musicalu a tak... pozostaje mi tylko marzyć sobie, że tak jak z Alternatywy4 wychodzi ręka z telewizora, żeby dać order Aniołwi, że ktoś mi z tego komputeraz daje tę płytkę i 3 filmy DVD, które tam znalazłam dziś i które chciałabym mieć i ja bym z tym wszystkim spać poszła dosłownie rozmyślając z wdzięcznością jak mało czasem jest ludziom do szczęścia potrzebne.

Gość 9. 11
a tak naprawdę - AUTORKO TOPIKU - jak nie ejsteś gruba to wszystko się ułoży. Ja to wiem.

Gość nie lepiej Jackum
wybieram metodę bezbolesną

Gość do 20.11
jeśli Ci źle, wyżal się komuś! ale nie na kafe! tu zrozumienia a tym bardziej pocieszenia nie znajdziesz! napisz,że jesteś zdradzaną żona albo jeszcze lepiej -kochanką! wtedy albo Cie wyśmieją(zdradzana żonka) albo obsypią wyzwiskami(kochanka) Nigdy tu nie pisz,że jest Ci źle! Sama musisz sobie pomóc.

Gość 9. 11
Jeśli nie jesteście mali, grubi fałszywi to życie się wam na pewno ułoży Ja to wiem. Tralalala... zakręt na drodze... - boże ja chcę płytkę z tymi piosenkami!!!

Gość 9. 11
20.11 - książkę sobie poczytaj. tak naprawdę tylko książkom można ufać - oto zdradzam Ci mój sekret. Weź książkę, którą lubisz lub którą zawsze chciałaś przeczytać i po prostu zapomnij o twych zranionych uczuciach, a wkrótce...ktoś podepcze je jeszcze bardziej:( Ale książka tego nie umie uczynić! I dlatego powinniśmy je czytac!

Gość 9. 11
albo włącz sobie TV!!! Też wyjście. A miałam kiedyś kumpelkę, która w takich chwilach wychodziła na miasto. Wałęsała się pustymi tramwajami i chodziła po dworcach... pewnego raz w czasie takiej rundki któs wysoki i przystojny (w kominiarce) wyrwał jej torebkę i ukradł całą jej wypłatę (700 zł). I to był znak, że powinna była siedzieć w domu!:o

Gość jacekm
dziewczęta, czemu tak się przejmujecie facetami Jak nie ten to będzie inny każda potwora znajdzie swego adoratora, czy jakoś tak hahha i nie wierzcie w jakąś głupią teorię połówek :)

Gość 9. 11
ja wierzę w coś takiego ale...w... mniej więcej połówkowej wersji jak dla mnie. Niekoniecznie musi być idealnie, ale coś w tym stylu. To znaczy musiało. Teraz jestem już za stara na amory, ale tam w liceum to wierzę w drugie połowki. Potem robi się prozaicznie - każdy myśli o swojej coraz grubszej dupie w większości oraz o kasie... no ale żeby to nazywać miłością ...niektórzy się silą. Ja to nigdy nie wiem co oni w liceach robili. Chyba liczyli kase - dla odmiany:(

Gość 16.11 do 9.11
jestem mała i szczupła, ułoży mi się? :D