Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

KIBICE CRACOVII KRAKÓW ZABILI 21-latka

Polecane posty

to jest wszystko chore!!!rozumiem pasję do piłki, drużyny ale czy to powód żeby się zabijać?Nie rozumiem jak piłkarze Cracovii przechodzżą z tym do porządku dziennego. Ja wolałabym nie mieć kibiców na ich miejscu niż mieć takich:/ fakt, jestem kobietą, ale też wiem co to duch walki i wiem, że nie powinien on być dla nikogo krzywdzący. Ktoś powie, że ten człowiek zginął na własne życzenie ale sory, nie potrafie tego pojąć. Ludzie co się z Wami-fanatycznymi kibicami dzieje:/

Gość nie on pierwszy zabity
i nie ostatni...

wiem, ale to przecież chore. Piłkarz to zawód...z pasją ok, oni zarabiaja kase a kibice się zabijają...świat zchodzi na psy...wstyd, totalny wstyd

JUSTUS - Ty to chyba z księzyca spadłaś porosto na głowę wrrrrr...... :O:O:O jacy kibice o czym ty dziewczyno piszesz :O:O:O

Gość totalna glupota
justus zgadzam sie z toba calkowicie. czy wisla czy krakowia derby to derby...krew zawsze sie leje.tez wolalbym nie miec kibicow niz miec takich dlatego meczami excytuje sie w domu przed tv, ewentualnie w towarzystwie qmpli tez w domu

Katarzynka kup gazete, wlacz tv to sie dowiesz o czym mowie, bo wychodzi na to ze to Ty po ksiezycu nadal spacerujesz nieswiadoma tego, co dzieje sie dookola

JUSTUS - kibice się nie leją a tymbardziej nie zabijają :O:O:O pomyliło ci się co nieco i nie odróżniasz zwykłego szalikowca od kibica :O:O:O

Gość porazzzzzzka
Wisła Kraków mówi "nie" stadionowym bandytom PAP 15:15 Z czarnymi opaskami na ramieniu wystąpią piłkarze Wisły Kraków w najbliższym spotkaniu Orange Ekstraklasa. Ma to być protest przeciwko bandytyzmowi na stadionach i wokół nich. "Mam nadzieję, że inne zespoły przyłączą się do tego protestu. Liczymy, że policja wyda zdecydowaną wojnę bandytom mieniącym się kibicami. Wisła nie będzie tolerować bandytyzmu. Chciałbym przypomnieć, że w ostatnich kilku latach w Krakowie zginęło aż 5 kibiców Wisły!" - powiedział rzecznik prasowy Wisły Kraków Jerzy Jurczyński.

> chodzi o pseudokibiców... nie ma to jak poprawność polityczna ;>. póki chodzi na mecze i nikogo nie zabija - kibic. jak zabił - to już nie kibic, tylko pseudokibic...

Gość Realista
kibolom trzeba stalinowskie metody kar zastosowac i beda jak aniolki

katalogavon - nie rozróżniasz pojęć :O:O:O kibic to człowiek chodzący na mecz po to aby go obejrzeć a pseudokibic to takie indywiduum, które idzie na mecz po to aby komuś wpierdolić :O:O:O

Poniedziałek, 13 marca 2006 Zabójstwo krakowskiego kibica - kolejne zatrzymania PAP 11:00 Policja zatrzymała kolejnych dwóch mężczyzn podejrzewanych o udział w zabójstwie 21-latka po meczu w Krakowie; wśród nich tego, który ugodził nożem ofiarę. W areszcie są już wszyscy czterej uczestnicy zdarzenia - poinformowała Sylwia Bober-Jasnoch z zespołu prasowego małopolskiej policji. 21-latek w niedzielę wieczorem na ulicy Bałuckiego został pchnięty nożem w plecy; po przewiezieniu do szpitala zmarł. Sprawcy poruszali się czerwonym mercedesem. Policja wiąże zdarzenie z porachunkami pseudokibiców po pierwszoligowym meczu piłkarskim między Cracovią i Wisła Kraków. REKLAMA Czytaj dalej Kilka godzin później policjanci zabezpieczyli samochód na terenie posesji w Tyńcu; zatrzymano również dwóch mężczyzn, którzy prawdopodobnie nim jechali. W poniedziałek do aresztu trafili dwaj kolejni pasażerowie mercedesa. Wszyscy zatrzymani to mieszkańcy Krakowa w wieku 16-21 lat, wśród nich jest mężczyzna, który ugodził nożem ofiarę - powiedziała Bober-Jasnoch. Według ustaleń policji, po meczu w jednym z autobusów doszło do scysji i szarpaniny pomiędzy grupami kibiców. Uczestnicy zajścia, którym zabrano flagę lub szalik klubowy, postanowili potem odszukać przeciwników. Policja nadal ustala szczegóły zdarzenia, sprawdza też, czy to zatrzymani kilkanaście minut później na sąsiedniej ulicy zranili nożem innego 17-letniego krakowianina. Chłopak trafił do szpitala, jego stan jest określany jako dobry. (mn) zrodło www.wp.pl

Gość zgadzam sie
to jest wszystko pojebane:/

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
też tego nie zrozumiem. pare lat temu w bójce pseudokibiców zabili mojego sąsiada. młody chłopak (miał 17 lat). najbardziej szkoda mi rodziców tych zabitych. co oni muszą teraz przezywać. matka tego mojego sąsiada bardzo długo dochodziła do siebie. mieszkamy w kamienicy i nie raz i nie dwa przez otwarte okna (było lato) słyszałam jak płacze w jego pokoju i krzyczy "syneczku dlaczego?" :( wtedy to byli pseudokibice Lecha Poznań.

Gość prawdziwa fanka pilki noznej
Jestem z Krakowa.Kibicuje Wisle Krakow - z kibolami ( w odroznieniu od KIBICOW) nie mam rzecz jasna nic wspolnego. To co sie dzieje jest straszne, w lecie pobili mojego brata - ktory o pilce ma mniejsze pojecie niz ja, daleko mu do kibicowania. Pobili go kibice, Cracovii bo znalazl sie na ih osiedlu i po prostu sie im nie spodobal. Powinni jakies ostre srodki podjac, na interii ktos skomentowal to w dobry sposob- przydalyby sie na nich oddzialy policji takie jak danwe Zomo!!! Ps. Autorze drogi, czy znasz jakas Cracovie nie z Krakowa? ...To taka dygresja odnosnie tytulu topiku:O

Gość gosti
chłopak miał tylko 21 lat :(

Gość gosti
chłopak miał tylko 21 lat :(

Gość ja nie wiem jak oni
tak moga...czlowiek ginie nieslusznie i to w tak kretynski sposob.pojebani kibole cracovii:[

Gość Czarownik..........
Konieczne jest spotkanie z czarownikiem z kropidłem na stadionie. Przypomnijcie sobie wydarzenie prawie sprzed roku.

to kolko zainteresowan zwane dalej klubem sportowym cracovia WON Z LIGI. nie ma dla was tu miejsca i dla tej waszej smiercionosnej pelnej szowinizmu i bandytyzmu \" tradycji\" nalezy ich spuscic w otchlan do 4 lub 5 ligi. cracovia to hańba dla pięknego Krakowa. to zabojstwo to juz nie pierwszy raz. nikt nie bedzie zalowal tej bandy kscracovia . cracovia ks to wstyd dla Krakowa.

morderca dostanie dożywocię!!!!i bardzo dobrze, tylko0 czy to bedzie nauczką dla morderczych pseudokibicow ktorzy nadal krążą po Krakowie:?

sprostowanie:/ zle mi sie napisalo Zarzut zabójstwa dla 20-latka, który śmiertelnie ugodził nożem kibica PAP 13:15 Zarzut zabójstwa postawiła krakowska prokuratura 20-letniemu Piotrowi B., który w niedzielę wieczorem śmiertelnie ugodził nożem kibica innej drużyny - poinformowała PAP we wtorek rzeczniczka Prokuratury Okręgowej w Krakowie Bogusława Marcinkowska. Dwaj pozostali uczestnicy zdarzenia, poruszający się z Piotrem B. jednym samochodem, są podejrzani o udział w bójce z użyciem niebezpiecznego narzędzia i zakończonej śmiercią ofiary. Czwarty, nieletni uczestnik zdarzenia, będzie odpowiadał przed sądem dla nieletnich. REKLAMA Czytaj dalej Podejrzanemu o zabójstwo grozi kara do dożywocia, pozostałym dwóm pełnoletnim uczestnikom zajścia - do 10 lat pozbawienia wolności. Do tragedii doszło w niedzielę wieczorem, kilka godzin po pierwszoligowym meczu piłkarskim między Cracovią i Wisła Kraków. Według ustaleń policji, po meczu w jednym z autobusów doszło do scysji i szarpaniny pomiędzy grupami kibiców. Uczestnicy zajścia, którym zabrano flagę lub szalik klubowy, postanowili potem odszukać przeciwników. Potwierdził to w swoich zeznaniach Piotr B., który wyjaśnił, że szukał odwetu na kibicach przeciwnej drużyny i w tym celu zabrał z domu nóż kuchenny. Zaprzeczył jednak, by miał zamiar zabić. Wskazał policji miejsce ukrycia noża. Jak wynika jednak z wstępnych ustaleń śledztwa, cios został zadany z ogromną siłą. Ostrze przebiło m.in. lewe płuco i lewą nerkę oraz aortę brzuszną ofiary. Te obrażenia były przyczyną śmierci. Policja zatrzymała także trzech uczestników bójki z przeciwnej drużyny. Dwaj z nich będą odpowiadać za udział w bójce z użyciem niebezpiecznego narzędzia, trzeci za sam udział w bójce. Z ich wyjaśnień wynika, że traktowali zdarzenie jako bójkę kibiców. zrodło www.wp.pl

A TO SQRWIEL zabić kogoś za to,ze kibicuje innej druzynie:O dla mnie to chore ..przeciez pilka nozna i kibicowanie nie ma i nie moze miec nic wspolnegoz przemoca ustawkami itd...zreszta kibice cracovii coooz tacy sa......ja osobiscie mimo,ze jestem z Gdyni kibicuje Wiśle KRAKów i nie rozumiem tego,ze czepiaja sie mnie za to...jestem wolnym czlekiem i moge kibicowac komu chce a nie...:O

Gość anty jude
wislacy nie zabijaja zydow z sracovi tylko robia z nich kaleki i o tym nie sie nie mowi. to wisla ma lepsza bojowke niz oni. je**a* zydow

Gość paprys
JUSTUS , na jakim świecie żyjesz ? Przecież każdy mecz piłki nożnej to jest dla wielu osobników okazja aby wyładować własne frustracje , oni nie jadą na mecz, oni jadą aby się pobić i pokazać pięści , w większości 'pseudokibice' nawet nazwisk zawodników nie znają i nie pamiętają kto bramkę obronił albo kto bramkę strzelił, tu chodzi o wykazanie swojej siły na pokaz i sprzeciwieniu się prawu oraz mieć wszystko w d..upie, kto na drodze stanie to już jest wrogiem, tak to działa

Gość Piotruś Ban strikes back
A wiesz debilu, że to temat sprzed dwóch lat? :D

Gość pasiak07
PRAWDA ZABILI...ALE ZAWSZE BEDE KOCHAL CRACOVIE! J**** TSW

Gość antywisła
ahaha wisełka to ma chyba najgorszą bojówke w polsce haha tylko KSC !