Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

KIBICE CRACOVII KRAKÓW ZABILI 21-latka

Polecane posty

Gość CRACOVIA KRAKÓW-wISŁA KRAKÓW
Każdy ma coś do powiedzenia na temat kibicowski a nie wie jak naprawdę jest. Kraków jest miastem noży. Tam wojna trwa 24 godz. Każdy nie wie jak naprawdę jest w świecie chuligańskim czy ultrasowskim. Jak się drużyny nienawidzą to będą się nienawidzić. Cracovia Kraków ma powody do nienawiści wISŁY bo to klub policyjny a policja to kibiców wróg nr.1 Każdy klub ma tam swoich rywali z którymi toczy walki ( tak zwane KOSY ) W Krakowie tak jak w łodzi spotykają sie 2 kluby co sie nienawidzą.Cracovia a wisła to święnta wojna. I Po co tu jakie głupoty wypisywać jak się o tym nic nie wie. Dla mnie jest to bez sensu jak dziewczyny wypowiadają sie na temat kibicowski jak nie maja zielonego pojęcia o sprawach kibicowskich i jak jest naprawdę w Krakowie. Pozdrawiam

Gość JŻS
brudasy TO PIERDOLONE MENDY, KTÓRE TRZEBA TĘPIĆ Barak 6 Cyklon B jeb*ć jeb*ć cracovie!!!

a co ze słyną sprawą w Kielcach? gdzie po meczu za kawałek materiału o barwach czerwono żółtych zadźgano młodego chłopaka który siedział w samochodzie który zatrzymali kibice z Krakowa. Do tej pory sprawdza sie chowa przed wymiarem sprawiedliwości. Zmarnował zycie "Małpy" i swoje. W imie czego? W imie swojej drużyny? A czy ta drużyna teraz pojdzie za niego siedzieć? Nie wręcz się go wypiera i uważa go za pseudokibica. Czyli nie kibica.

Gość BKS1922STAL
ja jestem kibicem BKS-u stal Bielsko-Biała nie na widze crakovii

Gość GTS KURWĄ JEST
nie macie pojęcia wogole o co chodzi, to są poprostu wojny dwóch gangów pod barwami klubów, o co dokładnie chodzi to ja wam nie powiem bo kto ma wiedzieć to wie, na discovery są poświęcone 2 programy Polskim chuliganom, długi wątek na temat Cracovii i zwisły, jednak to rzuca tylko cień jak jest naprawdę, a tak to możecie sobie zamknąć ten temat, bo widziałem chyba tylko jedną wypowiedź sensowną do tej pory.

Gość ANTY wisła
A teraz kur co jest zabili 31 latka kibica cracvoi panie świeć nad jego duszą jak słyszę że te wiślackie psy zabjają to aż mi się nóż w kieszeni otwiera.

i sie znow w Krakowie zacznie a taki był spokój, brak słów smierc za smierc teraz to bedzie motto wszystkich krakowskich pseudokibicow

Gość antywisła
wiem jak jest w krakowie ale wisła juz przegieła pałe ktos zginie z wisły i tak musi bys bo to psy

Gość ...vola...kurdwanow...
Dzis pogrzeb... Dajmy spokoj bo to niemam sensu... niech sie leja ale nie zabijaja.... to co sie wydarzylo na osiedlu jest przesada i to wielka przesada.... 20 na 1 w bialy dzien, jaki by nie byl to nie fer.... nikt nie jest swiety on tez nie byl ale na taka smierc nie zasluzyl nikt....

Gość tururu -_-
Kiedyś przeczytałam taki cytat: "Gdybyśmy interesowali się piłką, zostalibyśmy piłkarzami...". Tyle na temat kiboli :/