Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaa

Powiedcie mi błagam ile mniej wiecej kosztuje powiększenie piersii??

Polecane posty

Gość aniaaaaaaaaaaaaaa

Gość w dobrej klinice
10 000 zł, moja koleżanka robiła.

Gość takok
10.000

Gość 8600-12000
w zaleznosci od lekarza

Gość i w zaleznosci
od implantu:)

Gość to raczej nie mozliwe

Koszt zalezy od rodzaju implantu(okragly albo anatomiczny-te drugie sa drozsze i po czesci od leakrza.Ceny wachaja sie od 9000 do 12000.

Gość karinakk
u skupina w poznaniu kosztuje 6500 ale ja sie wytargowalam, nieraz warto wkladki francuskie a amerykanskie kostuja ok 8000 ale tez moza sie utargowac

Gość asiaaa111
obecnie jest to koszt ok.15 000zł ja płacę 16 000zł trzeba doliczyć do tego pierwszą konsultacje-ok.200zł+badania przed operacyjne-250zł pod warunkiem,że psycholog mi na fundusz wystawił zaświadczenie a chcieli za to 50-100zł(zależy gdzie) i po operacji biustonosz+lekarstwa,kremy..i tym sposobem moje piersi kosztowały ok.17 000zł,boje się myśleć ile będzie to kosztować za 15lat,kiedy trzeba będzie wymieniać implant.No jest to drogie przedsięwzięcie:( ale jednak jeśli ktoś ma na prawdę problem ze swoimi piersiami,stanowi to dla niego duży problem,to pokona te wszystkie bariery: )) ale odradzam to kobietom,które decydyją się na ten zabieg z kaprysu,bo same koszty to jeszcze nic,tu chodzi również o ryzyko,o zdrowie.Życzę wszystkim powodzenia,którzy się decydująna taki zabieg i dobra rada:wybierzcie tę klinikę,której jesteście pewni na 100% :) ..zadowolenia z zabiegu...buziaki:)