Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest juz koniec

ACNEFAN - stosowal ktos????

Polecane posty

Gość blueeyess
Ja stosuję od dłuższego czasu i jestem baardzo zadowolona... Nanoszę acnefan punktowo... Jeśli jest się cierpliwym i systematycznym, to naprawdę działa super... Ma dość ostry zapach, ale mnie on nie przeszkadza... Jedyną wadą jest to, że się nie wchłania... No i jak się nim już wysmaruję to siedzę w domu i czekam na efekty...;) A propos acne derm... Też jest naprawdę dobry... Też kiedyś stosowałam i byłam zadowolona, właśnie chyba sobie go kupię... Ale wiadomo, każdy z nas ma inną cerę, inaczej reaguje na wszelkiego rodzaju maści itp. Sami musicie zdecydować co kupić... Pozdro dla wszystkich borykających się z trądzikiem...;)

Gość natt
NOOO:) m pomógł, bardzo neiwiele zaskórników mam, a to była moja zmora... wykwitek to juz sporadycznie sie pojawia! tylk zostały rozszerzone pory:\ ale jutro moze spróbuje zrobić tą maseczke z aspiryny co ponoc od razu zmniejsza pory:) co do Acnefanu-mocno 'pachnie' ale to olejek z drzewa herbacianego, więc mi jest ok:) ważne zę naturalne! JA NAKŁADAM NA CAŁĄ BUZIE NA NOC-CO NOC, nie lubie bawić sie punktowo i dla mnei to odpowiada, ale powiem Wam serio-nic nei dorówna wysypianiu się! jak tylko raz pojde spac pozniej-ok 1-2 to na bank rano coś będzie nei tak z buzią, a już na penwo sie okarze wieczorem po zmyciu makijażu:\ także serio-chcecie zadbać o cere? zadbajcie o całe ciało i się wysypiajcie-spróbujcie choć tydzien kłaść się nei później niż o 23! reguluje się łaknienie, przemiana materii przyśpiesza:) raz dziennie murowane:))):D a jak ktos lubi zioła-to popijać! nawet rumianek:) napiszcie jak Wam Acnefan pasuje i czy-pasuje;) PZDR

Gość natt
aaaaa no i cena ok 6zł:) jeśli 6 zł moze pomóc, lub nawet 12za 2szt-to po co wydawać 200 na kwasy?:> lepiej sobie kupić ciuszek!:D

Gość wiki90
ja stosowalam. wspominam bardzo nie przyjemnie. stosowalam na ropne cysty. babrał je jeszcze bardziej, w ogole nie pomagal i trudno zmyc ta skorupe ktora zostawia.

Gość kctomek
kupilam go jakis tydzien temu i stosuje codziennie tak jak pisze na opakowaniu. narazie pomogl minimalnie. ale czekam dalej. strasznie wysusza i sciaga. zasycha w mega szybkim tempie i trudno go zetrzec. mam nadzieje ze po dluzszym czasie zobacze ze pomógł. jak narazie nie widze pozytywnych oznak.

Gość Klaudianeczusia
Hej wszystkim ja takze kupiłam acnefan dzieki b. duzej ilosci pozytywnych komentarzy na wizazu ;D Jak narazie widze ze on nie zasusza krostek na moim czole tylklo je wyciąga ni!e wiem czy sie cieszyc czy lepiej miec te zaskornikii ale one tak wkurzaja stosuje od około 4-5 dni widzee minimalna poprawe jak narazie czekam cierpliwie ;P Maaaatkooo ja chce miec moja cere jak zadawnych lat gdy miałam 10 -11 lat!!! ;(( echhhh CZEKAM ;)) NAA POPPPRAWE jak ktos ma pytanie do mnie czy mi pomogł to napiiszcie : klagiewk(małpa).gmeail.pl

Gość MISTTIMEDIA
HEJ stosowalam Acnefan i polecam wraz z zastosowaniem mydla antybakteryjnego np.,,,proteks''.A co do powyższych nie ktorych odpowiedzi ,tym dla ktorych, krem,, smierdzi'' nie musza go uzywac ;0jest wiele innych specyfikow , ale wedlog mnie to lepiej sie pozbyc niespodzianek na twarzy ,bo to jest krem do cery trodzikowej do twarzy a nie do wachania ,do wachania polecam olejki eteryczne :D ,polecam stosowanie kremy na noc codziennie prze okres nie krotszy niz 2 tygodnie nakladac cienka warstwa krem na oczyszczona skore twarzy.Dla tych pytajacych o pory delikatnie zwerza pory ale najlepiej samemu zapoznac sie z dzialniem bo ile ludzi tak oczekiwan jest wiele i to co niektorym wystarcza innym nie musi ,krem jest bowiem w plastikowej tubce latwo sie aplikuje i na tubce pisze wszystko zawsze mozna poprosic o ,,Acnefan'' przeczytac ulotke na opakowaniu i wrazie nie spelnieniu oczekiwania krem zwrocic jeszcze przed zakupem w mysl zasady ,,klijent nasz Pan ;D pozdrawiam moja opinia jest pozytywna

Gość ptyhhiasgf
Mam pytanie czy po wyschnieciu tego kremu trzeba go zmyc????????????

Gość zagor
a jak mam takie male białe grudki jakby zamkniete pory cos takiego co na to mi pomoze??

Gość pualllaaa
Mam pytanie chcę się zdecydowac na ten krem ?! ale czy pomoże ? Można go używać w każdym wieku? Mam 14lat ? :) Byłam u deramtologa ale przepisał mi jakies dziadostwo i strasznie mi wysusza skore mam taka czerwoną i podrażnioną . mam ślady po wypryskach czy to mi pomoże?

Gość szukam acnefanu
Gdzie można kupić ten krem we Wrocławiu?Znacie konkretną aptekę?

Gość ciźź
Ten krem poleciła mi koleżanka, której przepisał go dermatolog. Strasznie szybko stan jej twarzy się poprawił a że i ja ostatnio miałam problemy to koleżanka dała mi trochę na próbę.Po 3 dniach pobiegłam do apteki. Trądzik znikał w oczach. Na pewno dużo lepszy od Vichy na którego wydałam fortunę i nic oprócz wyrzutów sumienia nie wniósł. Acnefan jest na razie najlepszym produktem na trądzik z jakim się spotkałam i na pewno będę go używać jeszcze bardzo długo.

Gość ;D
Polecam ACNOFAN ponieważ wyleczył mnie z okropnego trądziku. Trądzik miałam nawet z ropą i to pomogło. POLECAM!! Polecam też BENZACNE pomaga również! ;)

Gość werka_
Hej :) ja dziś kupiłam sobie Acnefan i muszę przyznać, że efekty widzę od razu. Nałożyłam go jakąś godzinę temu a małe krostki na czole zniknęły! Jestem mega zaskoczona i czekam na dalsze efekty :)

jeśli mogę jeszcze pomóc, to polecam niejedzenie słodyczy i ostrych rzeczy i do tego Acnefan, dla mnie super sprawa :-)

jeszcze chciałam dodać, że od niedawna do Acnefanu jak mam trądzik oczywiście łykam vit b complex, mnie to połączenie Acnefanu i vit b bardzo służy, trądzik dość szybko znika :-)

Gość mikołaj29
Ale jazda. Stosuję Acnefan od jakiegoś czasu. Spektakularnych efektów nie daje, ale ok można go stosować, trochę łagodzi stany zapalne. Natomiast zauważyłam specyficzny objaw... Krem ten ma oprócz dziwnej konsystencji, dosyć silny ziołowy zapach. Parę razy po aplikacji lekko mi się zakręciło w głowie. Nie wiązałam tego zupełnie z maścią, czasem mi się to zdarza. Ale ostatnio tuż po posmarowaniu się tym kremem wręcz zobaczyłam gwiazdki przed oczami i musiałam się na chwilę położyć żeby mi przeszło. Nie wiem czy tylko na mnie ten duszący ziołowy zapach tak wpływa, ale to śmieszne... Nie było to może przyjemne uczucie, ale po co używki, skoro po aptecznej maści można mieć fazę...