Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Farmona

jakie sa szampony Farmona??

Polecane posty

Gość Farmona

sa to ziolowe szampony, zastanawiam sie nad kupieniem szamponu Radical albo milorzab japonski... moze ktos cos wie na ich temat??

Kiedyś kupiłam sobie szampon i serum z serii Radical ... Niestety szampon mnie rozczarował... myślałam że włosy będą po nim miękkie i wzmocnione :o ... tymczasem były matowe, szorstkie, sztywne jak druty :o .... Natomiast bardzo sobie chwalę serum z tej serii :) ... włoski faktycznie stały się mocniejsze, nie łamały się i nie wypadały :) Także serum polecam ... szampon odradzam :)

Gość kup lepiej FITOMED
dużo lepszy:)

Gość taka jest prawda
Farmona wyciąg ze skrzypu polnego jest koszmarny, włosy były suche, sianowate i sztywne. Lubię Farmonę czarna rzepa, ale niestety muszę rozsmarować na głowie 5 garści szamponu, żeby cokolwiek zaczęło się pienić, przez co starcza na bardzo krótko. Nigdy nie spotkałam szamponów, które tak słabo by się pieniły. robienie jakichkolwiek maseczek przy tym szamponie jest niemożliwe, ponieważ tak słabopieniący szampon nigdy nie poradzi sobie z olejem rycynowym. Ale muszę przyznać, że ten z czarnej rzepy prócz słabego pienienia jest doskonały, włopsy są miekkie, błyszczące i lśniące.

Ja uzywam Farmedu (przeciwlupiezowy i przeciw wypadaniu) i jak dla mnie jest super.