Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1111111111111111111

Rzesy

Polecane posty

Gość 1111111111111111111

chce pofarbowac rzesy henna:) ile to kosztuje i jakidaje efekt:) pozdrawiam

Gość 1111111111111111111
jej nikt nie farbuje:(

Gość gęsa
parę złotych, zrobisz u fryzjera albo u kosmetyczki, efekt taki, jak po malowaniu, tylko na dłużej starcza:) Znam takie kobiety, co jeszcze na hennę malują:))))) Pozdrawiam

Gość CZARNA23
regulacja+henna 10zl u kosmetyczki tyle wydaje raz na jakis czas.rzesy sa extra!nigdy nie mialam ladniejszego ksztaltu:)i dlugo kolor sie utrzymuje.

Gość wikiaga
jeśli jesteś blondynką zrób sobie brązowe efekt murowany

Gość a czy ta henna
nie szkodzi rzesom??????

Gość 1111111111111111111
dzieki bardzo:) jabym chciala tylko rzesy zrobic brwi zostawiam w spokoju sa w miare ladne a podrugie boje sie bolu:) wiecnie ma mowy owyrywaniu:) tylko rzesy chcepofarbowac:) papa 🌼

To szkodzi rzeskom.Po co robic to paskudstwo na nich???Nie lepiej pomalowac tuszem do rzes???Przynajmniej beda podkreslone i ladnie podkrecone!!!!!

Gość princess Fiona
koszt ok 7zl. efekt zalezy od Twoich rzes- ja np mam jasne koncowki wiec po hennie wygladalam super, ale jak ktos z natury ma ciemne rzesy to roznicy za bardzo nie widac. wystarcza na dlugo- w sam raz na wakacje. ja robilam jak jechalam do Chorwacji. nie trzeba sie malowac- to chyba najwiekszy plus:D

Gość 1111111111111111111
dziekuje serdecznie :) a sluchajcie jak dlugo sie siedzi u kosmetyczki to szybko trwa do30min czy dluzej.papa

Gość princess Fiona
nawet krocej niz 30 min. mniej wiecej wyglada to tak: przychodzisz, siadasz sobie wygodnie a kosmetyczka zmywa Ci makijaz z oczu, pozniej przykleja taki platek pod dolnymi rzesami zebys nie wygladala jak panda po tej wizycie:P nastepnie smaruje rzesy henna, Ty zamykasz oczka i siedzisz tak sobie jakies 10 min. Po tym czasie kosmetyczka zmywa nadmiar henny mleczkiem i gotowe:D moze byc tylko jeden problem- jezeli henna dostanie sie do oczu to moga one dosc mocno lzawic przez jakis czas (ok 20 min) mi niestety raz sie tak przytrafilo, ale pozniej bylo juz dobrze. inna sprawa jesli jestes uczulona;/ ale nic sie nie martw ja niby jestem alergikiem a po hennie oprocz tego jednego razu nic mi sie nie dzieje. mam nadzieje ze bedziesz zadowolona:D

Gość oszołomka
a co z ta henna w tubce?? ktora lepsza? lepiej u kosmetyczki czy ta w tubce? u kosmetyczki taniej co nie??

Gość abrakadabraaa
Ja robię sama w domu, jeszcze ani razu sie nie "poplamiłam". Polecam do farbowania rzęs Refectocil, używany tez w salonach kosmetycznych. Kosztuje coś koło 15-20 zł ale starcza na pare "zabiegów" i jest trwalszy od zwykłej henny np. firmy Delia.

Gość oszołomka
Wiecie co.....ja slyszałam ze jest henna na brwi.....ale nie na rzęsy.....ach te moje zacofane miasto :-):-).....a tak na poważnie to dzieki za firme i cene :-) chyba zakupie sobie Refectocil :-)

Gość esyfloresy
Henna nie zastąpi pomalowania rzęs, tzn. nie wyduża ani nie pogrubia. Jest doskonała dla osób o jasnych rzęsach lub końcówkach ale przy ciemnych nie ma żadej różnicy.

ale dziala jakos dziwnie na rzesy? np wiadomo ze po ilus tam latach stosowania tuszu do rzes, rzesy plowieja, sa w kiepskim stanie, jasne i slabe...henna nawet jesli jest naturalna to moze jakos tam dzialac na rzesy po dluzszym stoswaniu.. wiec jak to jest?

Gość oszołomka
No a jak ja chce ta henne bo np. wlasnie mam jasne koncowki to jak sie ta henna po jakims czasie zmywa to od konca do poczatku?? czy cala zejdzie?? Bo jak znowu najpierw koncowki sie wybiela a reszta zostanie to tak bez sensu :-(

Gość esyfloresy
Tak działały kosmetyki 20 lat temu. Obecnie tusze zawierają składniki odżywcze i na pewno nie niszczą rzęs, raczej je wzmacniają, chyba że to produkt z bazaru niewiadomego pochodzenia. Co do henny- nie wiem bo mam ciemne rzęsy i nie stosuję. Ale stosowana okazjonalnie na pewno nie zniszczy rzęs.

Gość esyfloresy
henna schodzi równomiernie, stopniowo pod wpływem mycia.

Gość esyfloresy
acha, oszołomko - oczywiście że jak kupisz hennę w drogerii i zrobisz ją sobie sama w domu (np. koleżanka Ci nałoży) to wyjdzie kikukrotnie taniej niż u kosmetyczki ale do tego trzeba mieć wprawę. Najlepiej 1wszy raz idź do kosmetyczki i dobrze się przyjrzyj a potem może Ci ktoś robić w domu. To naprawdę nie takie trudne.

Gość oszołomka
Esyfloresy Dziekuje!! :-* Posłucham sie rady i lepiej 1-wszy raz pojde do kosmetyczki . 3maj sie!! :-)

Gość esyfloresy
:)

wlasnie kupilam henne... tylko nie wiem czy sobie poradze:) ale wieczorkiem sprobuje. nie berdzo wiem jak bezpiecznie ją nalozyc. moze czystą szczoteczką od tuszu?? i ile trzymac??