Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

ciekawa deklinacja :D:D:D 1. Mianownik - kto? co? 2. Dopelniacz - kogo? czego? 3. Celownik - komu? czemu? 4. Biernik - kogo? co? 5. Nadrzędnik - z kim? z czym? 6. Miejscownik - o kim? o czym? 7. Wołacz - o! 8. Intymnik - kto z kim? 9. Wygryźnik - kto kogo i dlaczego? 10. Łapownik - kto komu ile? 11. Przypierdolnik - komu? w co? 12. Przypierdolnik materialny - komu? w co? za ile? 13. Powodnik - dlaczego ja? 14. Dziwnik - he? 15. Rządownik - kwa? kwa? 16. Złodziejnik - komu? gdzie? ile? 17. Politycznik - koalicja? z kim? dlaczego? po co? 18. Powybornik - co ja q...wa zrobilem?

Gość upupup

Gość i cisza nastała

hehehehe nieżle Wróżeczko.... ja mialam raz w życiu kaca i nie chce więcej...:)

najbliższa okazja w piątek....... chyba zakupię takiego solonego i usmaże go w ciescie pychotka mniammmmmmm :)

a ja mam chęc na takiego \"prawdziwego\" z beczki, w sobie cebulowo-smietanowym i jeszcze mlecz utarty i do tego ziemniaki w mundurkach gotowane................. ło jesssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuu:)

hehehehe mlecz to się przeciera przez siteczko i do takiego sosu się wrzuca i wcale a wcale nie czuć tego mlecza;) a bo tak mama zawsze mówi \"prwadziwe\" śledzie:) a nieprawdziwe, to matjasy i płaty itp.:D:D:D:D

to ja zawsze kupuję platy malosolne...chociaż to też oszustwo ,bo slone jak cholera :P ja jeszcze lubie te sledziki zamiast surową cebulą i olejemto smazoną wyprobuj pyszniutkie:) palce lizac tylko wymoczyć trochę trzeba

nooooomja wiem a dodaj do tego jeszcze koncentrat pomidorowy i gorczyce ........ mmmmmmmmmmmmmmmm

ooooooooooooo......... koncentrat tego jeszcze nie bylo :) a tych kulek to nie wsypię...... boszeeeeeeeeeeeeeee jak ja ich nienawidzę :P