Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

jeszcze nie dzwonilam.. na razie czyms innym sie zajmuje..zadzwonie jakos po 12 :)

robalku jak ja bym chciala miec czas na grilowanie :D a co do pogody to obstawiam ze u mnie za maks 2 godziny sie zachmurzy :P

🖐️kochane wpadłam się przywitać i spadam.... lecę rachunki płacić😡 ale polepszę sobie humor bo pójdę też kupić sobie kieckę na wesele mojej siostry:D a to już niedługo 1.lipca:D miłego i słonecznego dnia😘❤️🌻

Agami,babiszonku;) A co to za kiecka???Już masz coś upatrzonego? Miłego dnia i buziaki :D:D:D

Przeganiaja mnie znowuuuuuuuuuuuuuuuuupa pa pa

buuuuuuu.....😭jak ja jestem,to Was nie ma:( kupiłam kieckę to i humora mam dobrego:):):):):):):):):):):) kasiu kręciłam się koło tej sukienki czasu trochę,ale ciągle żal mi było kasy(240zł) ale co tam siostrę mam jedną a na dodatek świadkową na ślubie będę to muszę wyglądać jak dama:D miłego wieczora kochani,bo nie wiem,czy jeszcze wpadnę na topika:D😘 cari kochana zaległe 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻dla Ciebie😘

a ja sie znow tak właczam i wlaczam co jakis czas i pisze.juz nie zagubione???nie wiem no to trudne