Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

no Katarzynki są pyszne bardzolubię;) kiedyś chodziłam do takiej ślicznej restauracj Katarzynka ;) I też było fajnie Ale ja nie lubię jak ktoś tak do mnie mówi... Kwiatuszku - racja, 1/3 i gitarrra;)

no wlasnie mi tez sie kojarzy z tymi katarzynkami w czekoladzie temu tak na Ciebie mowie malpo :P

moze sie tez kojarzyc z caryca Katarzyna :P wtedy to juz w ogole imie dumne i wyniosle :P

wlasnie staram sie zalatwic 1/3 samolotu :P ah no i jakies mieszkanie of course :P

a musialam mamuta nakarmic :P kurcze tak sobie mysle i mysle co tu na obiados zrobic..i mam taki plan zeby zrobic kotlety tunczykowo-jajeczne, ale nie wiem czy takowe zrobic sie da bo nigdy ich nie robilam i nigdy sie z takimi nie spotkalam :P Kasia..da sie? :D a jak tak to jak ;)

Amfa,no słatkę z tunczykiem i jajkiem to jadłama,le kotletów to nie....:) wiec nie wiem;) sprobuj hihihi

jakby tak ugotowac jajca, podrobnic, dodac tunczyka, make i jajco surowe to daloby sie to na kotlety zagniesc? :P

lyzke daje :P ale do mielonych bulke daje przeciez..mowisz ze to tunczykowych tez dodac bulke? :P

no jak już uformuje kotlety to bym je obtoczyła w byłce i dopiero na patele;) ale do środka też bym dała ciut;)

az ide je zrobic :D a jak wyjda to opatentuje przepis :P Kasia do ktorej bedziesz? :D zauwaz ze nie powiedzialam Katarzyno i docen :P

czesc :D dobrze ,ze o mnie nie zapomnieliscie z tym Dubajem :D wlasnie mialam zamiar tam sie wybrac :p zpomnieliscie tylko o moim kocie :D ...gapy jedne :P dzis mam malo czasu wlasnie robie obiadek i to musze zrobic w 5 minut ,bo mamut zaraz wraca do domu ufsssssss juz czuje ,ze sie zbliza glodny jak wilk :P:P:P ojc skrada sie nie ma mnie :D

Wróżko, no o Tobie zapomniec, kto by smiał....:D a sierśicuh, no rzeczywiście...ale i dla niego miejsce zawsze jest;) spoko;)