Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

Dobry wieczór :D czy ja dzis cos wspominalam ze kawy nie pije?? taaaaaaaaaaaaaaaaaa wlasnie dostalam kawe z kardamonem i nie moglam sie oprzec :P PYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYCHA

na chwilke wpadam i zmykam DOBRANOC pijaczki kawy :D jak dobrze pojdzie to do ...........uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................ chyba niedzieli :(

Wrózko....oj...nie przemęczaj sie...i tzrymaj się!!! Spokojnej nocy i kolorowych snów;) Do jutra!

jejku jaka tu cisza...... wpadłam tylko,żeby zdać wam relację... moja zulinka wyszła ze szpitala wycięli jej ten paskudny węzeł chłonny,ale dali do badania histopatologicznego(Boże jak to strasznie brzmi) wyniki mamy mieć jutro,ale ja strasznie się boję!!!!!!!!!!!!!!! mam tylko nadzieję,że wszystko będzie dobrze,bo tak mnie nastraszyli w tym szpitalu,że jestem w strasznym szoku nie jem,nie spie tylko myśle..............że coś zagraża mojemu dziecku,ale staram się myśleć pozytywnie,chociaż nie zawsze mi to wychodzi....... buziaki dla wszystkich do następnego razu papapapa

Agami,ja wierzę,ze będzie wszytsko dobrze!!! Zobaczysz!!!!!!!! Ale prosze,daj znac jak już będą wyniki,oki?NAwet smsem... Buziaki trzymajcie się!!!

Dzień dobry !!! Agami, bedzie dobrze :D Lekarze zawsze badaja jakieś wycinki, ja też cos takiego miałam i moja mama się tak bała, że wynik do tej pory jest nie odebrany a minęło juz 18 lat... Czekamy info, będize dobrze 🌻 🌻

straszne pustki na topiku... :( Ja Kasiu na razie nie mam żadnych planów, czekam na brzydką pogodę bo już wrzesień... wiec musze sie maksymalnie zmobilizowac... i zdac egzamin.. a jak tam Twoje plany ?

Kamilciu, ja też jeszcze tak do samego końca nie wiem co bede robic w weekend.. Dziś musze jakiś market odwiedzic,a jutro i w niedziele...nie wiem...bewnie bede randkować:D