Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

niestety nie dam rady się zamienić i trza o 6 się zwlec z wyra..... ech zamówię budzenie najwyżej co 5 minut;) hihihihi Cari🌻

czeeeeeeeee....:) teraz mnie nie ma umykam do robotki :( chcialam pracę to mam :) tęsknię za Wami babiszonki papapapappapapapa pozdrawiam 👄

komu kawy ? 🌻 ❤️ Podniosę trochę bo sie pogubiliśmy. Gdzie się podziały te kiedyśne tłumy ?

Klucha;) ja poprosze;) Jak się masz?? Nie wiem gdzie rebiata się podziewa.. Wruuu...my za Tobą też:D

Kasieńko może być rozpuszczalna z mlekiem ? :D Wrózia kleci ciastka po nocach tuż koło mego domu . Ale żeby chociaż jedno przyniosła..................... a gdzie tam . Taka solidna z niej firma że nie wynosi :D .

Klucha,oczywiście-jak najbardziej moz.e być rozpuszczalna z mlekiem;) Poproszę;) Tylko jeszcze ukru dosyp;) A Wru... jeszcze nie wynosi - poczekaj aż dłużej popracuje hihihihi:D

hihihihi no jak popracuje to może jakąś maszynę przyniesie............albo piec do wypieków............ :D

to ja biore to coś co miesza i robi gotowe ciacha :D będę siedziała i patrzyła jak wychodzą taśmowo piekne ciasteczka. A Wrózia przyjdzie i ponakłada na nie dżemik :D I będę siedziała i patrzyła i jadła (mój piekarnik sprawny) i popijała mlekiem...................I zaproszę brata...........i będziemy jedli i będziemy coraz więksi.....................:D A Wróżka będzie ganiać z tym dżemikiem :D

Klucha,no jakoś się podzielimy sprawiedliwie:) A Wy jeszcze rosnijce;) Na iedy masz termin?

czeeeeeeeeee:D o wy!!!!!!!!!! do czego wy mnie namawiacie :D to ja tyram po nocach i jeszcze wam bede dzemik nakladac :D ... a najlepiej pewnie bedzie jak wam do lozeczek jeszcze przyniose leniuszki jedne :D ale taki goracy paczuszek lub buleczka mniammmmmmmmmmm .:P paluszki lizać :D:P kluseczka i tak dobrze wygladasz nie mysle ,ze brakuje Ci pączkow :P poki co to zbieram sie do pracy papapapapapapapapappa buziaki 102 👄

Wróziu , masz blisko do mnie to jakieś ciepłe łakomstwo możesz mi do łuzia zaserwować :D Kasieńko zostało mi jeszcze coś koło ośmiu tygodni do rozwiązania .

klucha mysle ,ze z czasem uda sie doprowadzic jakis tasmociag prosto to twioch ust :D narka papapapapa ,bo bede spozniona

Wróżka no nie zachodzisz nie dzwonisz nic nie robisz tylko pączki ? :D uściski kochana i miłej pracy . A o taśmociągu porozmawiamy jeszcze :D

Gość upalinka upowa
:):):)

Gość agami to TY
:P:D

Gość albo Kasia
:D:D:D

Gość upalinka upowa
a któżby inny jak nie ja:D

mało mam ostatnio czasu,bo remoncik mam w domku ale już się zbliża ku końcowi pozdrawiam i całuję was mocno kochane😘😘😘