Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

o rannnnnnnyyyyyyy kto wymyślił,ze trzeba w poniedziałek do roboty tak rano iść.......... cześć;) przyjemnego dnia;) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

hihihih Kamilciu, no bo czasem są wazniejsze sprawy w weekendasek niz pracy pisanie :):):) ALe fajnie,ze do przodu;) 🌻za stronkę:D

cześć co was wywiało od południa:D:D zaraz lece na dziennik

nie wpadam ostatnio bo mówiłem wam ,że mam mnóstwo roboty jak troche odtaje:D i się to wszystko uspokoji to sobie pogadamy dłużej

ja i tak w robocie myśle o was wszystkich..także nie zapominam o was:D:D

dobry,dobry🖐️ już wstałam i za pędzel złapałam:D mały remoncik mam w domku i do popołudnia to ja jestem głównym malarzem hihihihi ale ze mnie Picasso mówię wam kochane jakie kolory wymyślam:D mamut jak dzisiaj wróci z pracy to mnie zamorduje,bo wszystko pomaluję odwrotnie niż on chciał ale to w końcu ja tu jestem panią;););););) pozdrawiam was kochane i życzę cudownie słonecznego dnia😘😘😘

Kamilciu Agami,to cykaj foty i podsyłaj co tam wykombinowałaś;) A mamut bedzie zadowolony...;) Ze to Ty pędzlujesz a nie on:D

mam wrazenie, ze już południe dawno minęło,a tu... buuuuu Może po prostu mam zbyt mało pracy... :P

ja ma sporo,bo i czasopisma i biegam w wypozyczalni i po magazynie ale i tak się wlllleeeeeeecczzzzzzeeeeeeeeeeee straszecznie....