Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

malo nas ,malo nas do gadulenia :D trzeba nam ,trzeba nam kasi,amfy,kluchy,jacy ,cari,robala i jeszcze ,jeszcze ........:D no i krzynki piffaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D:D bo bez krzynki nie rozbierzesz :D

juz naszykowane :D YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY hej !!!!!!!!!!!!!!no to za darmoche nie placicie ja stawiam :D

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! Kasia no widze ........stopka zmieniaona :D ciekawe kiedy ja sobie napiszę wrozka 124:D

wymiatam jak nic :D musze jechac do................... bawcie sie i pijcie krzynke wam zostawiam :P papapapapapa buziaczki 123 :D

wru prosze mnie nie wkurzac tylko zagadac jak bedziesz albo esa wyslac bo jak nie to nie recze za siebie!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

och och jestem z siebie dumna :P wejscie smoka normalnie :D od razu na poczatek strony ;) och och :P:P

hmm tak sobie siedze i mysle i mysle..moze by tak ktos tu przylazl hmmmmmmmm i sernik do podzialu czeka :P

no bo np moglaby tu przyjsc kamilcia, cari, Agami..roballo jakos dawno nie zagladal (albo ja slepa jestem), jaca (ale zaraz 19.30 to pewnie wiadomosci oglada :P) hmmmm ja tylko tak glosno mysle....................:P

kasia a ty wylaz z tego kibla bo wyjdzie ze ja nienormalna jestem i sama do siebie nawijam :P ;) :D

Na naszej wycieczce Kiedy słońce świeci Jest taka maszyna Do robienia dzie... ... wczyno kochana Pokaż mi kolana A ja ci pokaże Stojącego pa... ... liło się w piecu, A w kominie sadza Uciekaj dziewczyno Bo ci zaraz wsa ... ... dzie rosną grusze, A na gruszach glizdy, Jakie te dziewczyny Mają wielkie pi ... ... sało w gazecie O pewnej kobiecie, Która w Ameryce Pokazała cy ... ... namon kupiłem Dużo zapłaciłem, Więcej już nie kupię Bo mam wszystko w Du**e lalalalalala :D:D:D:D:D:D

mam lepsza :D Gdy sześć lat skończyłem do szkoly był czas Maleńka Marzenka żegnala mnie tak Zostawiasz mnie sama ach czemu tak jest Me serce zranione do ciebie wciąż lgnie I tuląc sie do mnie mowiła mi tak Nie przejmuj sie miły bo to pierwszy raz Majteczki w kropeczki o ho ho ho / Niebieskie wstążeczki o ho ho ho / Bielutki staniczek o ho ho ho / x 2 Maleńki guziczek o ho ho ho / :D:D:D

czeko..specjalnie dla Ciebie bedzie szoł :D:D:D Żona zrozpaczona siedzi nad łożem ciężko chorego męża. - Umówmy się, że jak umrzesz, to dasz znać, jak to tam jest w tych zaświatach. - Dobrze - odpowiada mąż i umiera. Mija parę tygodni, wdowa siedzi sama w pokoju i nagle słyszy dziwne dźwięki. - Czy to ty, mój mężu? - Tak, to ja - odpowiada głos. - No to mów, jak to tam jest... - No, nic nadzwyczajnego... Wstaję rano i się kocham, tak do śniadania... - Do śniadania? A co na śniadanie? - Na śniadanie sałata. Potem znów się kocham, tak do obiadu... - Do obiadu się kochasz? A co na obiad? - No, na obiad sałata. A potem znowu się kocham, tak do kolacji, na kolację znowu sałata, a potem znów się kocham, a jak się zmęczę, to idę spać. A na drugi dzień to samo... - Powiedz mi, kochanie, czemu wy się tam tak kochacie w tym niebie? - W niebie? Jakim niebie? Ja jestem królikiem w Australii.

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahahahahaha

dziewczyno z klubu disco ..dziewczyno nieznajoma , oddał bym chyba wszystko żebyś była moja,dziewczyno z klubu disco chciałbym cie zaczarować ,bo chce miec ciebie blisko bo mi sie tak podobasz, spiewaj :D:D:D:D

Henryk i Alina z Krakowa odwiedzają Londyn. Na lotnisku biorą taksówkę i jadą do centrum miasta. Podróż trwa długo i taksówkarz postanawia porozmawiać z pasażerami. - Where are you from? - pyta. - We are from Poland - odpowiada Henryk. Alina, która nie zna angielskiego, pyta chłopaka, o co pytał taksówkarz. - Chce wiedzieć, skąd jesteśmy - odpowiada Alfred. - Where do you live in Poland? - brzmi kolejne pytanie taksówkarza. - We live in Kraków - mówi Alfred. - Oh my God! In Kraków! I had there the worst fuck in my life! - krzyczy przerażony taksówkarz. Alina znów pyta chłopaka, o co chodzi. - Taksówkarz mówi, że cię zna. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

to ja też cos wkleje;) Facet wraca w nocy do domu. Z kieszeni wystaje mu wejściówka do agencji towarzyskiej. Żona w płacz i pyta: - Czemu ty mi to robisz? Dbam o dom, gotuję, sprzątam, dzieciakami się zajmuję.... Czemu Ty chodzisz na te dziwki? On na to: - Kochanie, wiesz jak ja z nimi uprawiam sex to one tak fajnie jęczą, a Ty nie. - No a gdybym ja jęczała to nie chodziłbyś do tego burdelu? - No, wtedy to nie! No więc wieczorem zaczyna się gra wstępna - mąż żonę całuje, a ta odrywa usta od jego ust i pyta: - Mam już jęczeć? - Nie, poczekaj! Facet schodzi do parteru - napalony już jak nie wiem co, a ta znów: - Mam już?- Jeszcze nie, poczekaj! Kochają się, wreszcie klient dochodzi i szepcze: - O, teraz jęcz, jęcz! - Na życie brakuje, znów za gaz podnieśli, nie mam za co jutro kupić na obiad...