Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

dużo,dużo sie dzieje:) Mozna poczytać na naszym topiku. A jak tam u Was?????

Szkotka, a różnie;) czasem licho przędziemy a czasem jak za starych dobrych czasów:D ruch jak we młynie;)

Gość pozdrawiam
_________@@@@@@ @@_____ _____@@@@ ________@@@________@@_____@@@ @@@@ ____ ____@@___________@@__@@@______@@ ______ __@@____________@@@__________@@ _______ ___@@___________@__________@@ ____@@@@@ @______@@@@@___________@@ __@@@@@@@@@__ @@@@@@@_________@@ __@@____________@@@@ @@@@@_______@@ _@@____________@@@@@@@@@ @_____@@ _@@____________@@@@@@@@@___@@@ _@@@___________@@@@@@@______@@ __@@@@ __________@@@@@________@@ ____@@@@@@___ ____________________@@ _________@@_____ ____________________@@ ________@@______ _____@@___________@@ ________@@@_______ _@@@@@@@@@@@ _________@@@_____@@@_@@@@@ @@ __________@@@@@@@@ ___________@@@@@ @ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Szkotka - dziekujemy i wzajemnie pozdrawiamy Was;) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 I dziekujemy za kwiatuszka:) Sliczny:)

hmmmmmmmmm co slychac wlasnie szukam dentysty zabek mnie boli :( poza tym pada deszcz i ide na wywiadowke ale dzis nieprzyjemne sprawy mnie czekaja :(

ta :D zrobie obiad ,poszukam zebologa < pobiegne na wywiadowke i jeszcze zdaze do pracy ale ze mnie zdolna bestia:D

ide szukac dentysty moze jakis laskawy sie znajdzie ,zeby mnie laskawie dzisiaj przyjac z bolem ,a jak nie to go sobie wyrwe :D

Wru... a jak nie znajdziesz to w ostateczności na pogotowie stomatologivczne .... ale dasz se rade:)!!!!!!!!!!

wlasnie czegos takiego nie ma:( u nas dostac sie do stomatologa z kasy chorych to trzeba miec szczescie i cierpliwośc chociaz ci powiem ,ze ta wizyta na poniedzialek to jest prywatna