Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

halooooooooooooooooooooooooooooooooo............... dzis 21 .11.06 :D zadnego wpisu ojjjjjjjjjjjjj... nieladnie

Przypuszczam, ze każda z nas przechodzi coś w rodzaju odwyku od kompa hihihhihi A tak na serio - pewnie praca nie pozwala na dłuższe przesiadywanie na kafe. częściej gadamy na gg :D

kasiu😘🌻🖐️ pijawka🖐️😘🌻 jestem na odwyku...........ale marnie mi to idzie:( rano otwieram oczy i co???????kompa włączam;)

Pijawka, u nas tak samo Ze starej ekipy to tylko garsteczka zostało... Ale co tam, może kiedyś powrócą;) Czego i Wam życzę;) Agami;) Bo tak drastycznie to się nie da...Trzeba stopniowo się odzależniać:D Jak te testy poszły Twojej córci?

kasiu a dzięki z testami poradziła sobie w/g niej super zobaczymy jak bylo naprawdę dopiero jak będa wyniki a to chyba pod koniec następnego tygodnia....... cholerka u mnie to stopniowo sie chyba nie da ......bo jak siądę na chwilkę to się przeciąga.......i przeciąga:):):)

Agami, no to dobrze;) A to ustawiaj sobie budzik i jak dzwoni to odchodź i takie sesje sobie rób;)

kasiu kochana.......sesje to ja chyba musze sobie u psychoanalityka zrobić;) w ciągu dnia to nie jest tak źle...... ale wieczorem,masakra .........karol mówi,że ja nie mam czasu nawet z nim porozmawiac,bo on z pracy wraca,dam mu obiad i siup.....do kompa i od wczoraj to nie pamiętam kiedy go wyłączyłam przed północą,a tak mi było ciężko,że myślałam,że włączę go znowu;)

czesc robaczki 👄 i juz lece .. mam tyle na glowie ostatnio ze ledwo sie wyrabiam a kolejne 2 tygodnie zapowiadaja sie jeszcze gorzej 💤 ale daje rade :D:D

amfuś🖐️kochana trzymaj się ciepło ,dasz radę ale nie przepracowywuj się 🖐️

no ta jak zwykle ma wejść godne smoka:P:P:P:P:P:P ccccccccczzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeee Amfa;) co tam porabiasz? coś taka zajęta????? 🌻uszek za stronkę:D

czeeeeeeeeeeee :) no to teraz moja kolej :P wlasnie wrocilam od dentysty brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............ale to nieprzyjemne :( wkladala mi jakies zakrecone igly do kanalow brrrrrrrrr :( ale zabek mnie juz nie boli :D poza tym smigam do pracy :) papapapapa

dzień dobry 🖐️😘 wczoraj próbowałam wieczoram ale nie mogłam wejść😭 ale jak dzisiaj widze to nie tylko ja,bo całe forum było death kasiu:)ty dzisiaj na rzęsach chodzisz;)a ja latam jak sikoreczka w pełni sił....mogę ci kochana troche wigoru przesłać:D:D:D:D:D MŁEGO DNIA WSZYSTKIM ZYCZĘ:)

Agami kochana,poproszę ;) kurde,godzina snu to za mało :( 😭 nareszcie kafe działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiii :D