Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

ide do miasta pozalatwiac kilka spraw.. odezwe sie pozniej pa 👄

Czeeeeeeeeeeeeeeeeść :D:D:D:D co słychować ?? ja nie mam czasu nawet na kafeterie.. hmmm, źle ze mną :P BUZIAKI dla Wszystkich 👄

czeeeeeeeeeeeee.. :) kamilcia kto tu ma czas :D ja ide do fryca troche sie ogolic ,a nawet nie mam czasu ,zeby jeszcze zafarbowac sie troche :D

Gość Podróżniczka X-a
zerwałam z głupim księdzem,hura!!!!!!!!!!!!

hmm...a ja zastanawiam sie czy isc czy nie...bylam u fryzjera ostatni raz w polowie pazdziernika,normalnie chodze co 3 miesiace(odrosty pofarbowac i na sciecie) Jak myslicie mam isc??Kurcze sylwestra tuz tuz...

i ja jestem :D co prawda nie od fryzjera ale wszystkie sprawy zalatwilam :D

uuuuuuuuuuuffffffffffffff byłam w marketto zakupy zrobione, kasa wydana ale prezenty zakupione:D

sama nie wiem,bo po fryzjerze to ja musze tak \"odetchnac\" z tydzien lub dwa... bo nigdy mi sie nie podoba ciecie jakie mi fryzjer zostawia:D

czeeeeeeeeeeee..... :) normalnie mam tyle roboty ,ze nie wiem w co mam rece wsadzic :( tez tak macie ???????????

poniewaz zbliżają się niestety święta:D:D życzę wam wszystkim wszystkiego najlepszego . zeby te święta były radosne i spokojne no i smaczne i zdrowe:d nie obzerajcie się moi kochani i nie pijta za dużo i kochajta sie w każdej wolnej chwili:D:D no i szalonego sylwestra tez wam życze no i żeby nadchodzacy 2007r był o całe 1000% lepszy od lego co mija:D z wyrazami szcunku JACA

Gość a ja się odmeldowuję

dzieńdoberek wszystkim🖐️😘 jacuś dzięki😘i wzajemnie🌻 lecę z zuzką do doktora bo żeby tradycji stało się zadość to normalka,że przed świętami jakieś choróbsko ją wzięło miłego dnia wszystkim życzę😘🌻❤️🖐️

Gość ale ale tu tłoczno

tttttttttttttttttaaaaaaaaaaa jak cholera łokciami trza się rozpychać... Agami, jak Zulinka????? Dobrego dnia;)