katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 Kochane chodzi mi tez o taki co mozna zrobic wieczorem i żeby raczej się nie mylił :( bo umre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peter Gragelmann 0 Napisano Marzec 14, 2006 Generalnie te testy sa wszystkie jednakowe.Na kazdym pisze ze najlepiej robic z pierwszego , porannego moczu, powiem Ci ze zawsze robilam popoludniu czy wieczorem( niecierpliwiec jestem) , i jak byla ciaza to i tak wykazywalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 Mo.nika dziękuje za odpowiedz czekam na wasze wypowiedzi odnosnie testów :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 14, 2006 mi sie tez wydaje ze to wszystko jedno jaki kazdy powinien wykazać ciąże.moze spytaj sie w aptece cos Ci doradzą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 eleonore no wlasnie :) kurde ale mam stres :( całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 14, 2006 ja bym poszla od razu teraz do apteki jesli juz sa otwarte, po co sie dłuzej stresować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
numerjeden27 0 Napisano Marzec 14, 2006 Podnieś tyłek idź do aptaki kup i zrób, cały tydzień męczysz nas czy jesteś w ciąży czy nie. Teraz będziesz tydzień męczyć jaki test zrobić. Zrób i napisz czy jesteś czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muka23 Napisano Marzec 14, 2006 kup jaki kolwiek test i postaraj sie wczesniej kilka h nie siusiac i zrob go!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makis Napisano Marzec 14, 2006 A ja myśle nie rób żadnego testu poczekaj 9 miesiecy i samo sie wyjaśni!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 muka23 dziekuje za rady na pewno się do niej dostosuje całuski , o wyniku na pewno napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monique80 0 Napisano Marzec 14, 2006 Ja robilam Pre-test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sabinna Napisano Marzec 14, 2006 chyba najlepszy według mnie Quick Vie...pre-test wedlug mnie czesto pokazuje drugie kreski nawet jak nie jest sie w ciąży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 monique80 kochana ja nie wiem jaki test kupila kolezanka kazalam jej poprosic jakis lepszy :( jak tylko bedzie test to napisze doklanie jaki i jak wyszedl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość esyfloresy Napisano Marzec 14, 2006 bobo test- produkowany w USA, dostępny w większości aptek, płytkowy, bardzo dobry, koszuje ok. 12-14 zł Zrób go najlepiej rano, moczem tzw. środkowm, wcześniej nie pij za dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 14, 2006 Przepraszam ,że mnie wczesniej nie było kochane wyszedł negatywny ale po raz pierwszy robilam test i najpierw nic nie wyskakiwalo zadne kresecvzki si enie pojawialay wiec dopiero posypalam tymi drobinkami kurde nie mialam pojecia do czegho one sa i wyszedl negatywny wiec nie wiem czy jest to 100% pewnosci , test powtorze w poniedzialek kochane czy wynik jest wiarygodny :( zrobilam w 21 dzien spozniena spodziewanego okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość padlinka 26 Napisano Marzec 15, 2006 JAKIMI DROBINKAMI CO TY PISZESZ?????? WPUSZCZA SIE DO TESTU 3 KROPLE MOCZU I CZEKA NAWYNIK A TE DROBINKI TO SA W KAZDYM TESCIE ALE ICH SIE NIE UZYWA NIE CZYTALAS INSTRUKCJI?????????? CZY BYLO TAM COS NA TEMAT DROBINEK NIE WIEC PO CO JE WSYPYWALAS - NIE ROZUMIEM!!!!! A SKORO NEI WYSZLY ZADNE KRESECZKI TO GO ZLE ZROBILAS !! WYSTRCZY DAC3-4 KROPLE MOCZY DO WSKAZANEGO MIEJSCA I PO CHWILI OKIENKO CALE SIE ZABARWI NA ROZWY LUB CZERWONY KOLOR I POTEM WYCHODZA KRESECZKI JEDNA LUB DWIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peter Gragelmann 0 Napisano Marzec 15, 2006 Dajcie sobie spokoj z ta Katalinka, ona zalozyla juz iles topikow na ten temat,i od ilus dni panikuje.nic tylko:dziekuje za odp, ojeju jak sie boje.teraz bedzie przezywac nastepny test bo przeciez te mogl byc niewiarygodny.to jakas nawiedzona histeryczka albo prowokacja zwykla.serio, strata czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheheheh Napisano Marzec 17, 2006 te drobinki kuleczki to pewnie ten woreczek o pochlanie wilgoc hehehehehehehe a on wsypala je do testu hehehehhehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach