Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolaaaa

SPANIEL - prosze o info!!

Polecane posty

Gość Carolaaaa

Czesc! Postanowilam rowniez (zauwazylam,ze krazy tu temacik o sznaucerkach;) ) zalozyc temacik z zapytankiem i malego pieska:) Bardzo chcialabym miec malego pieska (mieszkam w bloku). Z rasowych nie podobaja mi sie praktycznie zadne:( oprocz spaniela tybetanskiego:D Czy ktos z wlasnego doswiadczenia moglby mi o nim opowiedziec?? Czy rzeczywiscie jest przyjacielem tylko 1 osoby a nie calej rodziny? Jak znosi samotnosc, tzn w ciagu dnia np?? Czy jest pieszczochem czy to raczej indywidualista? ;) Z gory dzieki za info!! Wiem, ze to rzadka rasa w Polsce:( Czy ktos sie orientuje, gdzie mozna zdobyc takiego cudo;) najchetniej piesek, nie suczka. Z gory bardzo dziekuje za info!!!

Gość Carolaaaa
Nie mam absolutnie nic!! Po prostu juz mialam jednego samca i chcialabym drugiego:) Chcialabym uniknac 'klopotu' z cieczkami, sterylizacja itp;)

Gość Carolaaaa
do - a moze by tak... Bylam na tej stronie, wiele czytalam.... Jednak tutaj chcialabym poznac doswiadczenia wlascicieli w ww kwestiach;) Wiem, ze jest 1 taka hodowla, ale dosc daleko ode mnie. Jestem z Polnocy Polski:(

Gość Carolaaaa
nikt nie mial spaniela tybetanskiego? :(