Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajaja

wózek---wyposazenie

Polecane posty

Gość ajajaja

Bardzo proszę o wpisy,co koniecznie,lub dla komfotu dzidzi powinno znalezc się w wózku.Jestem,a raczej lada moment bede poczatkujacą Mamą i nie chce,zeby córci czego kolwiek zabrakło.(Chodzi mi o wyposazenie typu:kocyk,podkład-no własnie,jakie przescieradełko do wózka?..)

Moje dziecko urodziło się latem, ale nie używałam jakiejś specjalnej \"pościeli\" do wózka. Dzidzię zawiniętą w rożek wkładałam do gondoli wyłożonej kocykiem. No i przykrywałam tez kocykiem jak było chłodno. Ale wiem, że niektóre mamy mają w wózeczkach poduszki, kołderki itp.

Czesć Ninko ;) A moje urodziło się pod koniec października, pierwszy spacer miał miejsce 5-go listopada, wózek miałam taki \"wielofunkcyjny - po prostu spacerówka z rozłożonym na maxa oparciem. Martynka leżała w nim na kocyku, ubrana w kombinezon, czapkę i kaptur, przykryta kocykiem i na to plandeka. Poduszkę wsadziłam jej dopiero jak zaczeła siedzieć w tym wózku - pod plecki. Powodzenia :) Pamiętam, że przed urodzeniam Martynki też pytałam dziewczyny na forum co włożyć do wózka :) Pewne problemy są uniwersalne :)