Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bronx

Stopki......................................................

Polecane posty

Gość bronx

Moje stopy maja żółtawy kolor :/ Jak sie tego pozbyc,jak je ''wybielić'' ? Od tygodnia robie peelingi, co noc smaruje grubo kremem... co z tego ,ze sa miekkie (ale i tak nie tak jakbym chciala)jak żółte fuj... poxniej mnie jakas kafeterianka zobaczy i założy topik '' Polki w ogole o siebie nie dbają !" heh

Gość mam ten sam problem
chetnie dowiem sie jak sobie z nim poradzic

Gość tez chce wiedziec 21
ja tez mam ten problem :/

Gość bronx
jasne,mnie nikt nie potraktoje powaznie mam 18 lat :(

Gość guygfvuyfvu
tez mam taki problem,tak samo jak moja mama....chyba nie da sie z tym nic zrobic...

Gość _INKA
Bronx,miałam ten sam problem i szybko się go pozbyłam.Teraz mam stopki jak niemowlę.To "żółte"to jest zrogowaciała skóra,którą trzeba złuszczyć.Kup w aptece saliderm i nakładaj na te miejsca dość grubą warstwę tego żelu.Tylko nie zakładaj od razu skarpet.Musisz poczekać aż zaschnie.Ja po kąpieli siadałam w fotelu,smarowałam stopy i trzymałam je w powietrzu (niczego nie dotykając)dopóki nie wyschły.I tak przez kilka dni(2xdziennie),aż skóra zaczęła się łuszczyć.Tą schodzącą skórę ścierałam papierowym pilnikiem do stóp.Teraz codziennie po umyciu wcieram ten preparat w stopy,na to krem i nie mam żadnych nawrotów.Powodzenia:)

Gość bronx
a zrogowaciala skóra moze byc miękka? mi sie zrogowacenie kojarzy z twarda skorupa... pytam bo slyszalam,ze ten zel jest dośc drogi :(

Gość _INKA
moja skóra też była miękka(od kremu) a ten żel kosztuje 8zł.

Gość bronx
a ja gdzies wyczytalam,ze 23zl :( heh ale jak 8 to dobra sprobowac moge dzieki:) pozdrawiam!!! 🌼