Gość nie wiem ale Napisano Marzec 14, 2006 podobno tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naIa26 0 Napisano Marzec 14, 2006 podnoszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Waneska Napisano Marzec 14, 2006 Cera się poprawia i to 100% w moim przypadku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość serio Napisano Marzec 14, 2006 ????? ja słyszałam wręcz odwrotnie:( a sama zaczęłam używać więc trcohę się martwię...a czy ktoś iwe może od jakich tabletek często psuje się cera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sevia 0 Napisano Marzec 14, 2006 Mi sie raczej popsula. Poprawia sie w przerwie a potem znow... :/ Ale jestem dopiweo po 3. opakowaniu, wiec zobaczymy jak bedzie dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skubaczek Napisano Lipiec 12, 2007 u mnie nic się nie zmeiniło, cera jest jaka była, czy to prawda, że te tabletki nie mają wpływu na cerę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skubaczek Napisano Lipiec 12, 2007 hej,jak tam było po logeście dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Curva 0 Napisano Lipiec 12, 2007 moja siostra po odstawieniu miała maskarę na twarzy i plecach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skubaczek Napisano Lipiec 12, 2007 o k.. a po jakim czasie od odstawienia i jak długo brała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skubaczek Napisano Lipiec 12, 2007 hej kobiety-jak tam po odsatwieniu logestu?dajecie radę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bralam 3 lata Napisano Lipiec 12, 2007 odstawilam rok temu i do tej pory nie moge dojsc do ładu z cerą zastanawiam sie nad powrotem do tabsów... tylko i wylacznie z powodu paskudnej cery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja biorę i nie ma Napisano Lipiec 12, 2007 żadnych zmian. biorę dwa lata, jeszcze nie odstawiałam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To ja :D 0 Napisano Lipiec 12, 2007 Z wielu topicow wynika,ze im dluzej bierze sie tabetki tym gorzej... Pol roku to max... a potem kropelki homeopatyczne,ktore reguluja gospodarke hormonalna.. Kupuje sie je w aptece.Wejdzie na topic POKONALAM TRADZIK...On jest teraz w swiezych...albo wejdzie na forum zdrowie i uroda i zobaczcie tematy...na pewno bedzie na max 3 stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skubaczek Napisano Lipiec 12, 2007 czy tak jest zawsze z tą cerą po odstawieniu? Ciekawe,dlaczego lekarze nas nie informują.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość South Beach - najlepsza Napisano Lipiec 12, 2007 podnoszę,też chcę widzieć,bo odstawiłam ponad 2 miesiące temu,po 1 miesiącu było gorzej, teraz jest w miare,tzn.zaskórniki trochę mi dokuczają,a jak u was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Curva 0 Napisano Lipiec 12, 2007 wow, z tą cerą to może się 1,5 roku katowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość South Beach - najlepsza Napisano Lipiec 12, 2007 o kurwa. sorki, ale po jakim czasie zaczęły się problemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość South Beach - najlepsza Napisano Lipiec 12, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skubaczek Napisano Lipiec 13, 2007 podnoszę, może się jeszcze ktoś wypowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach