Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelia124

Dziwna miesiączka

Polecane posty

Gość Amelia124

Odkąd jestem w Anglii(4miesiace) mam skape krwawienia,prawie zawsze tylko brazowe,w drugim dniu tylko czerwone ok 6 dni.Jednak ostatni moj okres jest bardzo dziwny,tylko brazowe geste krwawienie z jakimis takimi wloknami.Okres dostalam 10 dni pozniej bo bylam chora,ale sie zastanawiam czy jest on normalny,czy ktoras tak miala z was?

hmm ja tak mam i to co 2o dni:O mozliew ze zaburzenia hormonalne albo taka twa natura...mozesz tez byc w ciazy choc nie sadze:Palbo zmiana klimatu zamieszkania itd...

Gość proponuję wybrać się do gina
to moga byc jakieszaburzenia hormonalne,może nawet masz cos z jajnikami:-(Albo po prostu wpłynęła na Ciebie zmiana klimatu,miejsca zamieszkania(i stres z tym związany:-o)Na Twoim miejscu jednak wybrałąbym się do ginekologa aby wszystko wyjaśnić:-)Mam nadziej,że bedzie ok.Pozdrawiam🌻

Gość Amelia124
Z tym ginem to tutaj bedzie problem,bo anglicy nie chodza do gina tak jak my,a po drugie tu trzeba miec skierowanie,ehhh

Gość yhym.
ja bym się nie przejmowała bo miałam podobnie jak wyjechałam do hiszpanii. krwawienie było niewielkie i to mnie ździwiło, ale pewnie to klimat. i potem już było normalnie :)

Gość zuzka1151
hej, moze ktos mi doradzi bo ja mam ten sam problem, 3 miesiace mieszkalam w angli, miesiaczka mi sie rozregulowala, krwawienia byly skąpe ale sie ciagnely, jakies dwa tygodnie temu wrocilam do polski, powinnam juz dostac okres, ale jakos sie nie zapowiada, owszem boli brzuch ale nic z tego, w ciazy nie jestem, dwa razy juz robilam test. czy to zmiana klimatu tak mogla na to wplynac?? teraz jeszcze sie dodatkowo stresuje to juz pewnie wogole mi sie okres spozni. POMOCYYYYY

Gość angelika23
j atez nie z abardzo wiem co jest grane ... Spodziewam sie miesiaczki w ciagu najblizszych dni , zazwyczaj przychodzi w terminie (ew. nieznacznie sie spoznia o dzień) ostatnio podczas oddawania stolca wyplynelo troche normalnej krwi miesiaczkowej (zawsz ena poczatku jest gestrza, ze "skrzepami" , nastepnie juz bez) 'zamontowalam' jak zwsze tampon ,przy zmianie - nic, praktycznie niewiele sladu, (pomyslalam moze za wczesnie wyciagnelam, nie wiem, a ze szlam na uczelnie zamontowalam malutki nastepny i nadal nic, teraz juz nie noszę w ogole nie ma sensu) wczesniej wystapily normalne oznaki nadchodzacejm iesiaczki, tzn lekko bolace piersi, bolacy brzuch i kilka pryszczy na twarzy (co zawsze mnie spotyka przed) nie wystepuj etez jakis specjalny sluz, raczej sucho jak przed okresem... w ciaze raczej nie wierze , chociaz zabawialam sie z facetem, ale bez samego stosunku