Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kodak

czy po depilacji moga wrastac włoski pod skore???

Polecane posty

Gość kodak

czy to mozliwe ze wrastaja pod skore a nie na wierzch pewnie moje pytanie jest dla wielu smieszne ale coz....moze sie to komus przytrafiło

Gość marciami
owszem moze sie tak zdarzyć. że wrastają pod naskórek nowe włoski. to ejst niebezpieczne dla skóry gdyż wywołuje zapalenie mieszków włosowych. moja mama cos takiego miala...na to sie dostaje duoz masci i w ogole trzeba sie golic ostrożnie...

Gość ev
Odkad zaczelam uzywac depilatora elektrycznego, wloski zaczely mi wrastac pod skore. Slyszalam, ze jest to normalna reakcja po depilacji. Poradzono mi masowanie depilowanej skory np szorstka gabka najlepiej codziennie. Pomaga, ale ja nie mam cierpliwosci:) Szczerze mowiac, nie wiedzialam, ze jest to niebezpieczne. Moze ktos zna jakies inne sposoby radzenia sobie z tym problemem?

Gość Kasienka_Sw
No ja tak mialam jak uzywalam depilatora elektrycznego :/ no i u mnie niestety sie to potem strasznie babralo, mialam straszne rany na nogach, musialam jakichs masci uzywac, a potem mialam straszne blizny, wogole nie chodzilam w spodnicach, czy krotkich spodenkach... koszmar to byl... na szczescie raz sie spalilam na sloncu (ale to tak bardzo ze 3 dni nic moglam spac, chodzic siedziec itd) i blizny zniknely :)) tzn jakies malutkie prawie niewidoczne zostaly :) a planowalam laser na blizny, ale sie obylo naszczescie

Gość hehehehehehee
a co to takie wrazliwe jesteście ? mi też włosy wrastają pod skórę , non stop , ale nic mnie to nie boli , nie przeszkadza , żadnych ran nie mam

Gość g_b
uzywajcie peelingów gruboziarnistych do ciała i powinno byc ok:)

Gość ___Migi___
Ja mam mocne blizny po wrastaniu włosków opalałam się i są jeszcze bardziej widoczne!!! reszta skóry jakby się wcale nie opaliła ale za to blizny tak i mam na nogach same ciemne plamy. Pomocy!!!