Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wierny Ogrodnik

Rozwód po polsku

Polecane posty

W tym tygodniu na prasówce wp.pl jest artykuł z Przeglądu o rozwodach w naszych pięknych realiach. Polecam tym którzy powinni nie 3 a 333 razy pomyśleć zanim wezmą slub.

Gość diabełł
nie taki diabeł straszny jak go malują

Gość zuziaa52
dla mnie rozwód po polsku to nie udawadniania winy bo jak by nie patrzećto ta druga strona też w ulamku jest winna

Gość głąbpolski
dawaj ten artykuł! A nuże! Muszę wiedzieć czy się oplaci w Polsce rozwodzić! i ile to TRWA???

Gość ja już po
bardzo szybko poszło : 2 rozprawy po 3 minuty każda i po kłopocie. Można to zrobić kulturalnie i szybko. ps. nie mieliśmy dzieci

Gość zuziaa52
u mnie trwalq to cztery miesiące a można rozwieśc się na pierwszej sprawie tylko trzeba tego chcieć

Gość zuziaa52
rozwód kosztował nas tylko 200 zł ale był z popą kwiatami i lzami dzis żyjemy jak przyjaciele

Gość głąbpolski
zazdroszczę Ci tych dwóch rozpraw. Ja czekam na czwartą. A ostatnia trwała chyb a z 1,5 godziny. To było straszne:( Nie rozmawiam o tym normalnie. Tak mnie to smuci:(

Gość zuziaa52
a po co zazdrośćisz dogadajcie się między sobą jak przed ślubem kłutnie nic nie dają w W tej chwili rozmawiam z bylym dlaczego doszlo do tego po 37 latach malżenstwa NIE klucimy się teraz to już przerabialiśmy w malżeństwie DZIsiaj opowiadamy sobie o naszych znajomych BYLam dziś na bogrzebie mojego pierwszego przyjaciela razem z exs malżonkiem teraz jest ok

Gość fruuuuuuuuu
dzis sad zwrocil mi prawie wszystkie zalaczniki :O 2/3 tego to była kserokopia (kobieta z Sądu przez telefon poinformowala mnie, ze lepiej kopie, bo oryginal moze sie przydac na pozniej) i teraz wszystko sie opozni :(

Gość zuziaa52
takie są procedury

Gość zuziaa52
dzisiaj orginalów się nie daje tylko ksero