Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nesca1983..

Podobacie sie sobie?

Polecane posty

Gość nesca1983..

Jak oceniacie swoją urodę.Jesteście z niej zadowolone?co wam sie podoba a co nie?

Gość under 16
szczerze....to zalezy od dnia ...w sumie jestem zadowolona jak wygladam gdyby nie ten czerwony nos jak jest zimno :P

mysle ze jest coraz lepiej.. powoli zaczynam akcptowac to, jak wygladam :)

Gość nigdy się sobie nie podobam
taka jestem - wiecznie zakompleksiona mam za duży biust prosiakowaty nos za dużą twarz posladki mi opadły za krótką szyje wąka talie przez co tyłek wydaje się duzy i jest pewnie - chyba z 85 cm !!

Gość onkaa
nie... chętnie bym parę rzeczy poprawiła

Gość siakaś jedna
Jak schudnę jakieś 10kg (ew. moje duże D zostawię:)) ) i wyprostuję zgryz i ogólnie popracuję nad zębami będę boginią:))))

Nieeee... :O:O:O za duży brzuch za małe cycki za małe usta i oczy za duży nos za blada cera za mocne cienie pod oczami itd... chociaż ostatnio zmienia się moje podejście... zaczynam podkreślać dobre strony i likwidować te złe :):) A od kiedy obejrzałam pewien program chyba na Discovery, polubiłam siebie w czasie okresu... był taki experyment, gdzie fotografowano kobiety w czasie miesiączki i przed nią. Rysy podczas owulacji uwydatniały się, stawały się pełniejsze i bardziej symetryczne... a kiedy kończył się okres, wszystko na odwrót =\\ ponadto mężczyźni oraz kobiety, niewiedząc o tym całym experymencie, miały wybrać twarze w grupie tych samych osób... i na co wyszło? Że zdecydowana większość wybierała osoby podczas okresu, kiedy rysy stawały się miększe i bardziej kobiece :D:D;) dziewczyny i jaki z tego wniosek? :)

tak jak under 16, zalezy od dnia. Ale tak ogolnie to jestem zadowolona, nie chcialabym sie zmieniac i najwazniejsze ze nie mam kompleksow:) Bo co z tego ze mam maly biust skoro mam tez dlugie zgrabne nogi? :D Tak trzeba dziewczyny do sibie podchodzic:) a kompleksami i tak nic w sobie nie poprawimy:)

Gość aga b.
generlanie jak byłam młodym dziewczem to była zakompleksiona, im jestem starsza tym sie sobie bardziej podobam. Ale generalnie mam duży nos (dziedziczne ;) i brak talii, ale za to ładne łydki, oczy i usmiech :)

Gość ewelikaa
po pierwsze musze schudnąc ale tym sie nie martwie bo wiem ze mi sei uda i znowu bedzie super biust musze miec A a nie B planuje operacje nosa i wtedy bedzie ok :)

Gość nie bardzo ale
kompleksów też nie mam - nie dlatego, że nie mam wad ;) tylko macham ręką na to, czego nie da się poprawić, taka sobie zwyczajna kobieta..

Gość aj......
kompleks mam na komlpelksie....:/ nic fajnego ale coz kiedy taka juz jestem...nie potrafie byc zadowolna z tego jak wygladam...buuu:(

Gość gość
X0IkH006jEnNCk8L9W9eEmbx

Gość gość
U mnie kompleks na kompleksie Ręce opadają