purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 kochalam sie z facetem no i bahhhhh.....pekla nam gumka a ja mialam dni plodne,po 2 dnich od tego zdarzenia bardzo bolalo mnie podbusze i w zasadzie boli do dnia dzisiejszego a od tamtego momentu minelo juz 13 dni,moge jesc bez konca,no i swedza mnie sutki,mam takie jak by rozpuchnieta macice myslisie ze to moze byc ciaza? a pozatym humor mam tragiczny i dodam ze w zasadzie nie mysle o tym tylko jakos dzisiaj tak sobie pomyslalam i wczoraj ze chyba lepiej zrobic test dla pewnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerażające Napisano Marzec 14, 2006 zupełnie serio mówię....ja bym się cholernie bał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisia82 Napisano Marzec 14, 2006 obawiam się że ciąza...tak na 95%...bo miałam podobnie z pierwszą córą a pamiętam to dokładnie bo byłam młodziutka(18 lat) i stres był nieziemski...autentycznie jakbym słyszała swoją historię i objawy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pinkii Napisano Marzec 14, 2006 tak bedzie najlepiej po prostu zrób test:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 kurde teraz to az mnie serducho boli ze stachu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 monisia82 ale jakie mialAs objawy dokLADNIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Marzec 14, 2006 hmmm moim zdaniem możesz być w ciązy ..:( gdy masz takie objawy ... too one wskazują na ciaże .... ale nic nie wiadomo zrób test ... aaa pozatymm pękła wam gumka iii lipka troche ... :( odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 14, 2006 Jejq co by Ci tu poradzić jak Ci pękła gumeczka trzeba było szybko po postinor lecieć ;) coś o tym wiem :p A po tym co piszesz szkoda mi Cie ale zrób lepiej tescik i bedziesz wszytsko wiedziec ..... powodzonka .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 LEPIEJ BEDZIE JAK JUTRO GO ZORBIE NO NIE BO ZA CHWILE IDE PO TEST ALE JUTRO BEDZIE DOKLADNIEJSZY WYNIK..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madzia_Wawa Napisano Marzec 14, 2006 ten postinor jest na recepte czy nie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 14, 2006 postinor jest niestety na recepte i to jeszcze ja musiałam sie prosic lekarza bo nie chcial mi przepisac w niedziele o 22 wnocy :p ale udalo sie cena tez jest ładna 80 zeta :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozpuchnieta macica Napisano Marzec 14, 2006 ?? az sie dziwie ze nikt wczesniej o to nie zapytal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 mam tesik w szufladzie raniutko go zrobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisia82 Napisano Marzec 14, 2006 witam. ja miałam objawy ciąży zaawansowanej choć byłam w 3 tygodniu i nadal nie miałam pewności. czułam się spuchnięta jak balon a w macicy czułam dziwny dyskomfort. nudności i to ranne:o ale najbardziej mnie przekonało to co napisałaś o sutkach...mnie też swedziały i to zdecydowanie nie jest normalne:( o tym że będzie dziecko dowiedziałam się dopiero w 4 tygodniu...byłam załamana....ale to było kiedyś.dziś wiem że gdyby nie to doświadczenie moje życie nigdy nie było by tak piękne:) mój chłopak(3lata starszy) rzucił mnie gdy się dowiedział ale mnie to nie załamało. to dzięki córce odżyłam:) wcześniej żyłam w jakimś transie...a od 3 miesięcy znowu mam w domu maleńką księżniczkę i jestem najszczęśliwszą osobą na ziemi tak więc jeżeli będziesz w ciązy nie martw się bo choć na początku każda młoda dziewczyna żałuje, przeklina, biadoli o przegranym życiu i potencjalnych problemach to w końcu KAZDA kobieta stwierdza że ciąża to był łud szczęścia a nie przekleństwo:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 wiadomo ze dziecko to jest jakas jesli moge to tak nazwac przeszkoda ale moj chlopak mnie napewno nie zostawi jestem tego pewna,rozmawialismy dzisiaj o tym..wiec z jednej strony czuje sie pewna...ale mimo to wolala bym aby to nie byla ciaza....a sutki mnie swedza od 3 dni a dzisiaj to masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisia82 Napisano Marzec 14, 2006 no wlasnie z tymi sutkami to mnie przekonało..... jak zrobisz jutro test to koniecznie napisz bo jestem bardzo ciekawa:) no wiadomo ze dla młodej dziewczyny to zawsze jest tragedia...ja mialam ledwo 18 gdy urodzlam a 17 gdy zaszlam. sama bylam jeszcze dzieckiem i tez nie chcialam...no ale stało się. trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 ja mam 19 latek napewno sie odezwe raniutko:)kusi mnie zeby juz robic ten test ale bede musial poczekac do jutra najgorsza jest ta niepewnosc,nadal boli mnie podbrzusze,czuje ze to nie jest jakies tam sobie wkrecanie tylko tak czuje czuje sie taka napięta......do tego bola mnie piersi...dodam jeszcze ze okres powinnam miec za 6 dni.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Marzec 14, 2006 Ja wlasciwie tez miałam wszystkie objawy : raz wymioty, krecenie w głowie, swedzenie sutek, duzy apetyt, zgage, ale do ciazy nie bylo podstaw bo nie wspolzylam a tak sie obawialam :) Nie zawsze te objawy znaczą o ciązy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 no ty moze nie mials podstaw do takich objawow ale ja mam i to powazne;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 piszcie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adaś19/20 Napisano Marzec 14, 2006 jestem ciekawy po jakim czasie mozna miec takie objawy, ja z kobietka juz jestesmy miesiac po wspolzyciu i czekamy na okres jej ktory sie opoznia juz 2 dni,ale mowi ze zadnych objaw niema...chora byla w tym tyg. moze przez to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 kurde to nie dobrze mi si enigdy okres nie spoznil nawet jak bylam chora.... a jest jakies prawdopodobienstwo ze mogla to by byc ciaza?czyli sex bez zabezpieczenia czy cos takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adaś19/20 Napisano Marzec 14, 2006 nie no gumki byly, bylo wszystko ok, gumki cale, niebylo wytrysku wewnatrz tzn wogole nie bylo , a zadnych objaw niema na ciaze z tego co mi mowi tylko okres jej sie opoznia 2 dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 wiesz no ztego co ja tutaj czytalam i wogole to dziwczyny pisaly ze to przez stres moze byc......kurde mnie to az brzuszek boli ze stresu;/ zobaczysz lada dzien dostanie okres w sumie 2 dni to nie takie duze opoznienie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adaś19/20 Napisano Marzec 14, 2006 no mniejmy nadzieje ze bedzie ok, na moim poscie ktos mi napisal ze podczas 1 wspolzycia okres sie pozniej opoznia nawet do tygodnia,ktos inny napisal ze jak byla chora brala tabl. to przez to jej moze tez sie opoznic,ale zawsze miala regularne.... oczywiscie z tego co mi mowila i co wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 i tak to jest na forum kazdy mowi co innego ja ci napisalam moje zdanie ze niegdy przez chorobe czy tabletki nie przesunal mi sie okres.bedzie dobrze nie stresuj sie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adaś19/20 Napisano Marzec 14, 2006 no w sumie kazde cialo jest inne , dobrze ze ja niemam kobiecej natury bo bym padl... hehe jestem dobrej mysli ze bedzie ok, wtedy uwazalem jak najbardziej zeby bylo ok. tylko mnie niepokoi ze sie spoznia okres jej....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpule 0 Napisano Marzec 14, 2006 dobra ja klade sie spac......i rano zobacze jak to bedzie ze mna.bo sytuacja nie jest ciekawa;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adaś19/20 Napisano Marzec 14, 2006 ja zycze Ci jak najlepiej dzieki za rozmowe paa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach