Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała blondyneczka

ja nie mam NIC...

Polecane posty

czy jest ktos z was w sytuacji takiej jak ja? jestem zupelnie sama... nie mam nikogo naprawde bliskiego,do kogo moge sie przytulic ,z kim moge po prostu byc,zyc. jestem sama jak palec a moje zycie to wegetacja. wstaje rano,kapiel,makijaz, ubranko i chodze jak cien. nie mam gdzie wyjsc,nie mam znajomych,bo jestem zagrozeniem dla kolezanek w zwiazkach i konkurencja dla kobiet bez facetow,ktorzy sa na etapie szukania swoich polowek... kolegow nie mam bo oni bardziej na przyjazni ze mna skupiaja sie na zaciagnieciu mnie do lozka. sama do restauracji nie pojde bo to tez konczy sie tym ,ze jestem zaczepiana przez jakichs zapatrzonych w siebie lalusiow... i jestem sama jak palec,siedze w domu bez szans na poznanie kogos wartosciowego. trace nadzieje i wiare w to ze bede kiedys szczesliwa,ze w koncu jakis facet zauwazy we mnie MNIE a nie laleczke do przelecenia:( jest mi bardzo ciezko,a nawet nie mam komu o tym powiedziec... nikt na mnie nie czeka,nikt za mna nie teskni,nikogo nie mam. od ok 2 miesiecy jestem taka samotna... wczesniej tez nie bylo lepiej,tkwilam w beznadziejnym patologicznym zwiazku przez pol roku.... moje zwiazki zawsze byly i tak wielkimi pomylkami.... jestem przybita. wszyscy zakladaja rodziny ,biora slub, maja dzieci... ja nie mam zupelnie NIC... Przepraszam ,musialam sie wygadac.

Gość wiesz co myślę
"nie mam gdzie wyjsc,nie mam znajomych,bo jestem zagrozeniem dla kolezanek w zwiazkach i konkurencja dla kobiet bez facetow,ktorzy sa na etapie szukania swoich polowek..." jesteś próżna, i dlatego samotna

Gość a nie masz rodzicow rodziny

............_. ,-\'``; . . . . . . . . . .,`. . .`-----\'.. . . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- . . . . . . . . . . ,\'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . (#) . . . . . . . _. \'`~-.. . . . . . . . . .,\' . . . . . . .,. .,.-~-.\' -.,. . . ..\'--~` . . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/ . . . . . /. ,\'___. . :/. . . . . . . . . . /\'`-.l. . . `\'-..\'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-..... Jeżeli jesteś sam . . .l. . . . .\' ---........-\'. . . ,\' i nie masz kogo . . .\',. . ,....... . . . . . . . . .,\' przytulania . . . .\' ,/. . . . `,. . . . . . . ,\' weź po prostu . . . . .. . . . . .. . . .,.- \' i uściskaj Misia; . . . . . \',. . . . . \',-~\'`. ; . . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . . /. . . . . /__. . . . .) . . . . . \'-.. . . . . . .) . . . . . . .\' - .......-` Łe teraz mnie nie skasujecie :P

Gość serce pika
jesli to nie prowokacja to moja dobra rada: sprobuj raz rano bez makijazu. i zrezygnuj z ciuszkow a ubierz sie porzadnie. jak ktos ma poznac twoje wartosci jak sama ich nie doceniasz?

ja mam bardzo podobnie:( tez nie mam sie do kogo przytulic komu wyplakac w rekaw:( to prawda z tym ze dla kolezanek jest sie zagrozeniem, je tez tak mam i to nie jest kwestia proznosci, bo ja nie uwazam sie za pieknosc ani nie mam tym bardziej zamiaru nikogo odbijac, ale to sie CZUJE, podejrzliwe i czesto niesympatyczne spojrzenia kolezanek. rozstalam sie z facetem, mimo deklaracji i milosci okazalo sie to wszystko pomylka. wczesniej przez kilka przekretow moich przyjacioleczek rozwalilo mi sie zycie osobiste:( a od rodziny jestem daleko. sami obcy ludzie wokol tez musialam sie wyzalic:(

ale sliczny ten misiak:) dziekuje. nie jestem ani prozna ,ani pusta... po prostu tak czuje. nie raz juz odbieralam takie sygnaly .... kobiety takie niestety sa i juz. mam oczywiscie rodzicow,sa kochani ale sama/sam wiesz ze oni nie dadza mi takiej bliskosci ktorej ja potrzebuje... ja potrzebuje faceta, bez niego czuje sie po prostu bezsilna,bezuzyteczna... nie wiem jak mam to opisac... to nie jest prowokacja. nie wiem skad takie przypuszczenia? bez makijazu i bez mojego stylu ubierania to nie bylabym ja... nie bede robic z siebie kogos kim nie jestem... nie potrafie i nie chce. widze ze i wy odbieracie mnie tak jak wiekszosc a nawet mnie nie znacie... przykro mi.

Gość adoptuj zwierzę
ze schroniska, pokaż, że stać cię na odrobinę poświecenia i rezygnacji z własnej wygody, a otrzymasz prawdziwą przyjaźń.

Gość ano właśnie
nie chcesz byc z kimś, chcesz, żeby ktoś cię pocieszał i się wokół ciebie kręcił - dawał z siebie wszystko, a nie oczekiwał nic. smutne.

Gość jesli masz rodzicow
to nie mozesz mowic ,ze nie masz NIC. Faceci to sprawa nabyta, a rodzice to rodzice, Ciesz sie nimi, bo nie sa wieczni. Moj ojciec nie zyje, a tylu rzeczy nie zdazylam mu opowiedziec,brakuje mi go stasznie. Nikt cie tak nie zrozumie i nie bedzie kochac, jak oni. Docen to.

ja to doceniam. rodzice sa dla mnie bardzo wazni,wiem ze nikt tak jak oninie bedzie mnie tak kochal . nie oczekuje bezwarunkowej milosci. nigdy nie chcialam zeby facet tylko dawal.ja tez potrafie dawac ,nie tylko brac. chce byc kochana. CZY TO TAK WIELE?

nie wiem czemu naskakujecie na małą blondyneczke? ona chciala sie wyżalic, a zamiast tego dostala po glowie zeby docenila to tamto siamto. kazdy ma chwile slabosci. mysle ze wielu z was czulo by sie jeszcze gorzej po przezyciach jakie miala autorka tego topiku! kobieta potrzebuje sie czasem wyplakac, potrzebuje kogos kto by ja po prostu przytulil, przy kim poczulaby sie bezpiecznie. rozumiem ja bo mi tez tego brakuje i to wcale nie znaczy ze ktos jest prozny, pusty, egoistyczny, robi z siebie ofiare,itd!!

Nie słuchaj tych smutów o tym że masz się zmieniać, nie bądź szaraczkiem jak całareszta - pozostań sobą :) _______________________________________s3 _______________________________________s3´ _____________________________________`sS3 ____________________________,____s..§§§§,$$s. ___________________________s.___ssSS§§§§$$$$ss,. ____________________________ssS§§§s§§§§3$$$$$$$$$2$ __________________________.ss§§§s§§§§s§§§$$$s$$33$3´ _________________________s´__s§§s§§§s§§§$$3´ _____________________,____`_§§s§§§§s§§s§$$$s. _____________________§__,_§§§s§§§§s§§§s§§$s$$$s ______________________333§§§s§§§s§§§s§§s§$$$$s$$. ________________________s§§s§§§s§§§§s§§s3$$$$$s$$s _______________________§§s§§§s§§§§§s§§§s$$,$$$$$$$s.. ___,ss.. _______________________§§s§§§§§s§§§s§s§§s$§$$$$$$$$$s_$$$$$$s. ______________________s§33§§s§§s§§§§s§§s§33$$$$$$$$$$$s$$333$$$$s.. ______________________§__s§§s§§§s§§§s§§s§$$$$$$$$$$ss$$$´_____`$$$. _______________________`__´__3§§§s§s§§§s§s.$$$$$$$___s$$s.. ___________________________´$$ss$$$$$$$$$$ss$$$$$$$s. ____________________________s3´_§§s§§33$$$3$$$$$$$s$$$$s$$$$$$sss.. _____________________________3333`$$$$$$$$$$$$$$$$s$$$$s$$$$$$$ss. ____________________________§ss§_$3$$$$$$$$$$$$$$$$$$$s$$$$$$$$$$s. ______________________________s$$$$$$$$$$$$$$$$$$33$$$_________3$$ ________s§§§§§§s.__________s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$3____________´$$ ________§§§§§§§§§s_____s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$3´______________3$$ _____s§§§§§§§§§s§§s___s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$3´________________$$$ ____s§§s§§§§§§§§§s§s_s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$3´__________________s$$’ ___§§§s§§§s§§§§s§§§§§$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$33´__________________s$$3´ ___s§§§s§§§s§§s§§§3__$$$$$$$$$$s$$$$$$333´_____________________$3´ ___§§§§§s§§s§§s§§3__$$$$$$$$$$$$ss333$´________________________´ __s§§§s§§§§§s§§§s§ss_$$$$$$$$$$3$$$$$$ `3s§§§s§§s§§s§§§§§s§§$$$$$$$$33$$$$$$3 __`3_§§§§§s§§s§§§s§§§$$$$$$33_$$$$$$3 ______3§§§s§§s§s§§§§3$$$$$3´_.$$$$$3´ ___,___§§s§§s§§s§§3$$$$$3´_.s$$$$3´ ___§_`s§s§§3§§s§§3$$$$3§§__$$$$s ___§§ss§§§§_§§§s$$$3§§_§´___3$$$. ___33§§s§§3-§§s§3$$3§§3-.3_____3$$$. _____§§33_§§§s§§$$’§§33_´_______3$$s _____§§__§s§§s§.$$§3´.___________3$$$s. ______33,_§§§s§3$$3________________3$$$s _________3§§§s§$$s_________________33$$$, ___________33§§3$$s _______________$$$s

Hihihihihi :) Tajemnisia...może kiedyś Ci powiem na ucho ;)

Gość hej hej
nie jestes sama, niestety....ja tez czesto mam takie mysli, ze jestem juz do niczego. Mysle, ze w wiekszosci sama tworze taka wizje, czarne mysli klebia sie a wyobraznia dziala. Nie mowie, ze nie mam jakis znajomych ale to nie to samo. Wiem, ze moge do nich isc ale ja po prostu nie chce, wiekszosc z nich ma juz swoje rodziny, dzieci a mi po prostu serce sie kraje bo tez bym chciala. Niestety na razie jest pod gorke, ale moze kiedys... Trzymaj sie, na pewno bedziesz miala to COS

Gość będzie lepiej
Blondyneczko doskonale Cię rozumię.Teraz jestem mężatką ale kiedyś też tak się czułam.Mam nadzieję że Twój los się odmieni,Zyczę ci tego z całego serca

Gość będzie lepiej
jesteś tu jeszcze? Mam nadzieję że nie załamały Cię te wypowiedzi?

Gość SKORO NIE WYCHODZISZ Z DOMU
TO SKAD WIESZ, Ż E JESTEŚ KONKURENCJĄ?

milo ze sie wypowiadacie:) oczywiscie ze wychodze z domu ,chyba tak jak kazdy z nas... wiem ze jestem konkurencja,to sie po prostu widzi ,czuje i wie. jesli tego nie przezylas,to nie wiesz o czym mowie. osoba ladna zawsze budzi zagrozenie w innej kobiecie ,i na wszelki wypadek lepiej taka odizolowac. problem nie polega na tym ,ze nie mam znajomych ,problem polega na tym,ze od ponad miesiaca czuje sie strasznie samotna,bo nie mam faceta. oczywiscie ze znalezienie jakiegos nie stanowi wiekszego problemu ... tylko ... nie zrozumiecie tego... ja juz nie chce spotykac sie z zarozumialymi facetemi ,ktorzy pozeraja mnie wzrokiem i traktuja jak zdobycz. nic zdrowego z takiego zwiazku nie narodzi sie ,a ja mam juz dosc tego ze trafiaja mi sie sami psychopaci... wiec zeby sie na nich nie natknac po ostatnich doswiadczeniach zamknelam sie w domu ... ale mi jest strasznie ciezko. nie myslcie ze jestem pusta zarozumiala wpatrzona w siebie lala.... chociaz i tak mnie tak ocenicie... zrozumia mnie tylko te dziewczyny ktore tez to przechodza. ciesze sie ze jestem ladna,ze wzbudzam zainteresowanie,ale jestem juz za stara na takie damsko -meskie gierki. potrzebuje w koncu jednego ,jedynego i ostatniego juz mezczyzny... odpowiedzialnego ,dojrzalego i czulego... potrzebuje miec tego kogos kto mi zaufa a nie bedzie mii ciagle robil sceny zazdrosci itd... ehhhh duzo by pisac potrzebuje spokoju uu bokuu mezczyzny a tego nie mam. nie wiem co mam zrobic zeby to osiagnac. pozdrawiam i dziekuje za nieliczne glosy pocieszenia:) ale do atakow ze strony kobiet jestem juz przyzwyczajona...

Don\'t worry - miłość sama Cię znajdzie - wiem to z dośwaidczenia ponieważ z zapalczywością godną stróża nocnego w hucie Stalowa Wola codziennie oglądam : Szansę na sukces, M jak miłość, N jak Na Wspólnej, Na dobre złe i jeszcze gorsze, K jak Klan, P jak Plebania, T jak Tylko mnie kochaj, L jak Labirynt, Z jak Złotopolscy....;)

Gość skoro szczęście swoje
opierasz tylko na facecie, masz rozpaczliwe uczucie osamotnienia. i bardzo dobrze, może to osamotnienie nauczy cie, że życie to nie tylko facet przy twoim boku ale cała reszta...:P

:) taka juz jestem. nie umiem byc szczesliwym singlem choc slyszalam ze to ostatnio bardzo modne. trudno jest zyc samemu. nie mam nikogo gdy sie budze, i bardzo mi tego brakuje ,nie moge mu powiedziec dzien dobry kochanie,przytulic ,pocalowac,czekac az wroci,zasypiac wtulona w jego ramiona i budzic sie przy nim. zyc ze swiadomoscia ze on jest i w kazdej chwili bedzie przy mnie bedzie. nie bede oszukiwala ze jestem szczesliwa,bo nie jestem... i moje szczescie zalezalo zawsze i bedzie zalezalo od faceta. sama jestem nieszczesliwa i juz.

Gość niemowtak
nie wszytsko kobiety takie sa ja jestem inna zawsze byłam na studiach miała koleznke za ktora wszyscy szaleleli na imprezach, ja raczej taka przecietna wygladem...ale sie tym nie przejmowałam bo za krotkie jest zycie ona jest super laska, ładna, madra i inteligetna, tez zadna dziewczyna nie chciała sie z nia kumplowac, ale ja ja polubiłam bo fajna była wyglad mnie nie obchodził teraz niestety ona jest w Anglii i tesknie za nia ja teraz tez sie troszke wyrobiłam, schudłam, ufarbowałam włosy.... jestem zreszta mezatka od jakiegos czasu:) ale nigdy mi wyglad nie przeszkadzał w kolegowaniu sie z kims :)

Gość niemowtak
zreszta podobno mowia mi ze łądna jestem, ale ja jestem za skromna zeby do przyjac na serio:) zreszta wyglad dla mnie w przyjazniach nigdy nie miał znaczenia.. nigdy nie myslałam kategoriami nie koleguje sie z ładna dziewczyna bo mi facetow odbierze!!!to chore nawet cieszyłam sie ze moja koleznka jest ładna i ze dwie piekne laski przyjaciołki:)...lepszy widok niz jedna samotnie spacerujaca:)

Gość niemowtak
mysle ze takich jak ja jest wiecej , wiec na pewno kogos takiegio spotaksz na swojej drodze..a płec przeciwna coz...na miłosc nie ma rady jak przyjdzie...nawet nie ebdziesz sie jej spodziewała, a przyjdzie zapewniam:)tylko badz cierpliwa:) wierze..ze taka kobitka jak Ty napewno kogos super spotka:)