Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała blondyneczka

ja nie mam NIC...

Polecane posty

niemowtak to milo ze sa jeszcze takie fajne dziewczyny:) dziekuje. ja tez w glebi serca mam nadfzieje ze w koncu znajdzie mnie ten moj jedyny :) tylko czasami w to bardzo watpie...

Gość niemowtak
jaki misio? :)

Gość vito_
Witam, najważniejsze myśle że niema się co załamywać bądź sobą wychodź jak najwięcej z domku i rób to co lubisz a może spotkasz w tym czasie kogoś kto lubi robić to samo;] jesli cie to pocieszy to jest wielu facetów na którym wogóle na sexie nie zależy wiem bo sam takim jestem gdyby mi sie dziewczyna chciała kochać na pierwszej drugiej czy nawet trzeciej rantce to napewno nie została by moją dziewczyną :/ Życze powodzenia pa

Gość krakowianka_anika
............_. ,-'``; . . . . . . . . . .,`. . .`-----'.. . . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- . . . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . (#) . . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,' . . . . . . .,. .,.-~-.' -.,. . . ..'--~` . . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/ . . . . . /. ,'___. . :/. . . . . . . . . . /'`-.l. . . `'-..'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-..... Jeżeli jesteś sam . . .l. . . . .' ---........-'. . . ,' i nie masz kogo . . .',. . ,....... . . . . . . . . .,' przytulania . . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,' weź po prostu . . . . .. . . . . .. . . .,.- ' i uściskaj Misia; . . . . . ',. . . . . ',-~'`. ; . . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . . /. . . . . /__. . . . .) . . . . . '-.. . . . . . .) . . . . . . .' - .......-`

vito_ jeżeli nie masz jakichś problemów które to co piszesz powodują, to musi zacny z Ciebie człowiek...

Gość vito_
No niewiem staram sie jak moge.. ale pomyśl sam chciałbyś mieć jakąś puszczalską dziewczynę, niewiem o czym sobie pomyślałeś/aś ale jeśli otym że nie lubie sexu czy że bym nie skorzystał to tego nie powiedziałem, poprostu chodzi mi oto że napewno nie chciałbym mieć takiej dziewczyny, która sie nie szanuje czyli puszcza z dopiero co poznanym gościem albo że myśli że mężczyzne zatrzyma przy sobie poprzez sex.

Gość vito_
Też tak myśle .. kobiet się o wiek nie pyta więc nie spytam ale chyba jesteś jeszcze młodziutka kiedyś zmienisz swoje zdanie na ten temat wiem z doświadczenia ze jeśli chłopak dowie sie ze dziewczyna lubi sie puszczać to podchodzi do niej tylko z jedną myślą .. mało który pomyśli o takiej poważnie:( Ale głowa do góry kiedyś sie jakiś napewno znajdzie. Pa

Heyka \"mała\", na dzieńdobry ;) ´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶ ´´´´´´´´´´´´´´¶´´¶´´´¶¶__ ´´´´´´´´´´´´´´¶´¶¶´¶¶__ ´´´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶__ ´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶__ ´´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´¶¶_ ´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶__ ´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶__ ´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶´¶__ ´¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´´´´´´´´´¶__ ´¶´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶__ ´¶´´´´´´´´´´´´¶¶´¶´´´´´´´´´´´¶´´´¶__ ´¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶¶¶´´´´¶__ ´¶´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶´´¶´´´´¶__ ´´¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶´¶´´´´´¶¶¶¶¶¶´´´¶__ ´´¶¶´´´´´´´¶´´´´´¶´´´´¶¶¶¶¶¶´´´¶¶__ ´´´¶¶´´´´´´¶´´´´¶´´´´¶¶¶¶´´´´´¶__ ´´´´¶´´´´´´¶´´´¶´´´´´¶´´´´´´´¶__ ´´´´¶´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´´¶´´¶¶__ ´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´¶__ ´´´´´¶¶¶´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´¶__ ´´´´´´´´¶¶¶´´´´´¶¶´´´´´´´¶¶__ ´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶´__ ´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´¶¶´¶_______ ´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´¶´¶¶ ´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´¶´´´¶______ ´´´´¶¶¶¶¶¶´¶´´´´´´´¶´´¶´ ´´¶¶´´´¶¶¶¶´¶´´´´´´¶´´´¶¶¶¶¶¶¶__ ´´¶¶´´´´´´¶¶¶¶´´´´´¶´¶¶´´´´´¶¶ ´´¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´¶__ ´´´¶¶´´´´´´´´´¶´´´¶´´´´´´´´´´¶__ ´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__

Wklejałem to na Wawie ale się powtórze Uwaga uwaga kto nie widział \"małej blondyneczki\" to ma teraz szansę....:classic_cool: 888888888 8888888888888888 888888888888888888888 8888888888888888888888888 O8888888888888888888888888 OOOOOOOO88888888888888888888 OOOOOOOOOOOOO88888888888888 OOOmOOOOOOOOOO888888888888 8OMOOOOOOOOOOO8888888888888 88OOOOOOOOOOOOM88888888888888 888OOOOOOOOOM8888888888888888 88888OOOOOOOM888888888888888888 88888OOOOOOM88888888888888888888 88888OOOOOM8888888888888888888 88888OOOOMOO;o*M*o;88888888888 8OOOOOMOOOOOOOOOOO888888888 OOOOOOMO;OOOOOOOOOOO888888888 OOOOOMOOaAaOOOOOOOOM88888888888 OOOMOOOOOOOOOOOOO8888888888888888888 OOOMOOOOOOOOOO;OO88O88888888888888888 OOMOO\"@@@@@@O\"OOOO8w8888888888888888 OMOOOOO\"@a@\"OOOOOM8i888888888888888 M88OOOOOOOOOOOOOM88z88888888888888888 88888OOOOOOOOOMM888!888888888888888888 888888MAmmmAMVMM888*8888888888888888 88888888OOOOOOOMM888888888888888888888 888888888OOOOOOMM88888888888888888888 8888888888MOOOOOmM8888888888888888888 O888888888888OOOOmOOMm88888 8888888888 8888888888888888OOOOOOMm8 88888888 8888OO888888888888OOOOOOOMm8888888 888OOOOO888888888888OOOOOOOOMm84 888OOOOOOO88OOO8888888OOOOOOOOMm2 O88OOOOOOOO8OOOOO888888OOOMOOOOOM OO8OOOOOOOOOOOMOOOO8888OOOOMOOOOM OOO8OOOOOOOOOOOMOOO8888OOOOOOMOOM OOOOOOOOOOOOOOOOMO8888OOOOOOOOOMO OOOOOOOOOOOOOOOMMO88OOOOOOOOOOOOM OOO*88*OOOOOOOOOOMO88OOOOOOOOOOOOOOM OO88@@88OOOOOOOOOMOO88OOOOOOOOOOOOOOM OO88@@88OOOOOOOOOMOOO8OOOOOOOOOOOOOO*8 OOO*88*OOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOOOO88@@ OOOOOOOOOOOOOOOMMOOOOOOOOOOOOOOOOO88@ OOOOOOOOOOOOOOMMOOMOOOOOOOOOOOOOOOO*8 OOOOOOOOOOOOOMMOOOMMOOOOOOOOOOOOOOOM OOOOOOOOOOMMMMOOOOOMMOOOOOOOOOOOOMM MMMMMMMMMMMMOOOOOOOOMMMOOOOOOOOMMM OOMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMM OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMM OOOOOOOOOOOOOOMOOOMOOOOOOOOMM OOOOOOOOOOOMMOOOOOOMMOOOOOOMM OOOOOOOOOMMMOOOOOOOmMOOOOOMM OOOOOOOOMMMOOOOOOOOOMMMOOOM OOOOOOOMMMOOOOOOOOOOOMMOOOM OOOOOMMMOOOOOOOOOOOOOOMOOOM OOOMMOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOOMO OOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOOMM OMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOM OMOOOOOOOOO@OOOOOOOOOOOOOOMOOM OOOOOOOOOO@@OOOOOOOOOOOOOOOMOOM OOOOOOOOO@@@OOOOOOOOOOOOOOOOMOOM OOOOOOOOO@@OOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOM OOOOOOOOO@OOOOOOOOOOMmOOOOOOOMOOOM OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMOOOOOOOMOOOM OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMOOOOOOOOMOOOM OOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMOOOOOOOOOMOOOOM OOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMOOOOOOOOOmOOmOOOM OOOOOOOOOOOOOOMMMOOOOOOOOOOOOMOOmmOOOM OOOOOOOOOOOOOOMMOOOOOOOOOOOOOmMOOMMOOOMO OOOOOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOOmMOOMMOOOMm OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOMMOOOMM OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOMOOOMM OOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOMOOOMM OOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMOOMMM 888888888MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMOOMM 88888888MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOMM 888888MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOMM O88888MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOMM OOO88MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOOOOOOOOOOOOMMM OOOOOOOOOOOOOMMM OOOOOOOOOOOMMM OOOOOOOOOOOMMM MOOOOOOOOOMMMO OMMOOOOOOOMMMM OOOOOOOOOMMMOM OMOOOOOOOMOMOM MMMMOOOOOOOMOM MMMOOOOOOOOMOM OMMOOOOOOOOMOM OMMOOOOOOOOOMOM OMMOOOOOOOOOOMOm OOMOOOOOOOOOOOMM OOOOOOOOOOOOOOOMO OOOOOOOOOOOOOOOMO OOOOOOOOOOOOOOOOM OOOOOOOOOOOOOOOOM OOOOOOOOOOOOOOOOMm OOOOOOOOOOOOOOOOMM MOOOOOOOOOOOOOOOMM MOOOOOOOOOOOOOOOMM MOOOOOOOOOOOOOOOMM MOOOOOOOOOOOOOOOMM OOOOOOOOOOOOOOMMM MOOOOOOOOOOOOOMM MOOOOOOOOOOOOOMM MOOOOOOOOOOOOMM MOOOOOOOOOOOOMM MOOOOOOOOOOOOMM MOOOOOOOOOOOMM MMOOOOOOOOOOMM MMOOOOOOOOOOMM MMOOOOO

no juz taka mlodziutka to ja nie jestem mam juz te 22 latka.... i wiele juz przeszlam w swoim zyciu. to nie tak ze jestem puszczalska.... to fakt ,sex na pierwszym spotkasniu nie stanowi dla mnie najmniejszego problemu ale gdy juz jestem w zwiazku to NIE ZDRADZAM. stic sliczne dziekuje:) a skad masz moja fotke?? :) pozdrawiam cie cieplutko.

Spox...skąś tam ukułałem... Ja myśle, że się na pewno ułoży - perwnie znajdziesz jakiegoś mena co go na kolana rzucisz...no ale powiem Ci szczerze - tak na pierwszej randce - odrazu konsumować cukierka :/ Hmmmm no ja bym chyba miał opory...ale to kwestia charakteru....przebieraj w facetach...zresztą 22 latka i już się stabilizować - nie za wcześnie - przecież życie stygnie ??

moze zle oceniasz ludzi? nie wierze, ze inne kobiety traktuja Cie tylko jako konkurencje, a faceci jako obeikt do zaciagniecia do lozka. Po prostu nie wierze. Moze masz wygorowane wymagania wobec ludzi? Wokol Ciebie istnieje wiele osob, ktore tez sa samotne, ktore tez potrzebuja drugiego czlowieka, maja swoje radosci i smutki. Wystraczy sie otworzyc na drugiego czlowieka, a przestac uzalac nad soba, a mozna zdobyc wspanialych przyjaciol!

dopiero teraz mam chwilke. jestem padnieta... ugotowalam pyszny obiadzik dla rodzinki,oczywiscie sama juz go nie zjem,bo zawsze tak mam ze samym smakowaniem sie juz najem:) zmywanie ,sprzatanie ,odkurzanie , pranie... ehhhhh jeszcze mi zostalo prasowanie ale to juz jutro bo dzis juz mi sie nie chce. na dworzu w koncu sloneczko ,ale zaspy po pas jeszcze sa wiec do wiosny jeszcze duuuuzo czasu. a ja tak marze o wylegiwaniu sie na sloneczku... wiecie co... nie jestem zamknieta na ludzi osoba,jestem raczej radosna usmiechnieta i optymistycznie nastawiona do zycias i ludzi. nie dla wszystkich jestem konkurencja ,to jasne... na studiach mam 2 bardzo ladne kolezanki z ktorymi sie trzymam, faceci to faceci ,i jak tak sobie mysle to... chyba nie ma faceta ,ktory w rozmowie ze mna nie stosowalby jakichs gierek,no moze jeden jedyny kolega ze studiow.... nie mowie ze dla kazdego jestem cudem swiata,bo tak oczywiscie nie jest. rozne sa gusta,o nich sie nie dyskutuje... ja po prostu czuje sie samotna,raz bardziej ,raz mniej... po ostatnich doswiadczeniach czuje sie zwyczajnie zle.... stic ja juz potrzebuje stabilizacji. doroslam i jedyne czego pragne to zalozyc rodzine. kazdy czlowiek potrzebuje do zycia drugiego czlowieka. ja potrzebuje zyc w parze:) inaczej sie mecze. pozdrawiam.

\"Na dworzu\" :) Co ty z Wawy ?? Nie no rozumiem że potrzebujesz stabilizacji ale ja na 2 roku studiów to jeszacze miałem takie siano w głowie (nadal mam), że nie wiedziałem czego tak na prawdę chcę w życiu (chyba nadal nie wiem :() Czyliałt jeszcze młoda jesteś - nie naciskaj na życie na chama bo to nic nie da a samotności chyba nie masz co się bać - przecież jeszcze tyle przed Tobą :) Jedne z moich znajomych poznał właśnie tutaj kogoś - co prawda to nieźle ukulana historia ale też długo był sam a tu proszę - bum :) Nie znasz dnia i godziny więc na wszelki wypadek gól nogi cały czas :) 🌼

czuje ze nikt z was mnie nie potrafi zrozumiec.... stic --- nic o mnie nie wiesz, znam zycie....nie mam siana w glowie... zaluje....ze tu napisalam. Boze ....jak dlugo jeszcze.... dziekuje ze sie wypowiadaliscie.

Aha...no tak...to ja idę pojeździć wozem azenizacyjnym PN-200...

Gość +-
Mała blondyneczko, coś Ci powiem: rozumiem Cię jak nikt! Ja też chcę kochać z wzajemnością, nigdy mnie to nie spotkało, a mam 26 lat.

Ja Ciebie rozumiem - z dnia na dzien mnie i dziecko zostawila babka - pojechala sobie w swiat. Mam kochanego synka - po sądach... - ale to nie jest wszystko, czego bym chcial - brakuje jeszcze czegos, kogos,.... Nie jestem sam, ale i tak czuje sie osamotniony - mimo, ze nie widac tego po mnie na pierwszy trzut oka (musze trzymac fason - chociazby dla dziecka). Ale i tak uwazam, ze kazdy zly okres mozna przetrzymac i ten fason trzeba trzymac i warto przetrzymac go w jakiejs w miare dobrej kondycji. Zeby jak sie \"odwinie\" (a \"odwija\" sie zawsze) byc w miare ok i moc uchwycic okazje i trzymac ja mocno i nie puscic.

trzymam fason ... udaje ze wszystko ok tylko ze nie mam sily ciagle grac. ja jestem slaba,bezsilna,bezbronna.... tak bardzo sie boje.... noca placze,za dnia jakos sie trzymam. ja chce sie znowu wtulic w meskie ramiona. chce poczuc sie bezpiecznie. sama nie daje sobie rady. ja juz wiem co to milosc,bycie z kims,i moze dlatego teraz tak cierpie... moze gdybym nie wiedziala jak to jest byc z kims mniej bym cierpiala.... +- przykro mi ze tak sie czujesz:( jakis sobie facet33 - wspolczuje tobie i dziecku. trzymaj sie dzielnie.musisz... jesli nie dla siebie -to dla dziecka faceci maja lepiej -bo kobiety jak kochaja to sercem. faceci kochaja oczami i jeszcze jedna czescia ciala... a ja bym chciala zeby ktos pokochal mnie w koncu sercem:(

Ja kiedy mam doła słucham kolęd talibańskich ;) Uśmiechnij się ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^##########^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^################^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^#####################^^^^^^^^^^ ^^^^^^#######^^^^^^^^^^^^######^^^^^^^^ ^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^^^######^^^^^^ ^^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^^ ^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^ ^^####^^^^^####^^^^^^^^^###^^^^^###^^^^ ^^###^^^^^######^^^^^^^###^^^^^^####^^^ ^####^^^^^######^^^^^^###^^^^^^^^###^^^ ^###^^^^^^^####^^^^^^###^^^^^^^^^####^^ ^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^^ ^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^^ ^###^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^###^^ ^###^^^^###^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^####^^ ^####^^^^###^^^^^^^^^^^^^^###^^^^###^^^ ^^###^^^^####^^^^^^^^^^^####^^^^####^^^ ^^####^^^^######^^^^^######^^^^^###^^^^ ^^^####^^^^###############^^^^#####^^^^ ^^^^####^^^^^###########^^^^^#####^^^^^ ^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^^^######^^^^^^ ^^^^^^#######^^^^^^^^^^^^######^^^^^^^^ ^^^^^^^^#####################^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^#################^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^#########^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

No to widzisz - spokojnie - nie zalamywac sie - czekac na SWOJ DZIEN. Ta paskudna zima w koncu przeminie, a wiosna - ta zawsze przynosi nowe milosci, nowe znajomosci, nowe nadzieje. Potem bedzie lato... Na peno trafisz swoja szanse. Spokojnie podchodz do zycia - bez negatywow, a bedzie ok.

oj nie smuc sie tak bardzo, popatrz jak sic probuje Cie rozweselic:) rozumiem Cie ze czujesz sie bardzo samotna i opuszczona, ja tez tak mam. ale oprocz tego ze czuje sie bardzo samotna mam teraz wstret do facetow, zwlaszcza tego jednego ktory okazal sie pomylka.. nie chce sie wiazac bo zwiazek kojarzy mi sie tylko z oszukiwaniem, udawaniem i klotniami:( ale wiem ze musze trzymac fason i wierzyc ze bedzie dobrze. nic na sile, pamietaj ze milosc sama Cie znajdzie 🌼

mam jakiegos dola.... tu nie chodzi o to ze boje sie ze nikogo nie poznam,bo wiem ze poznam... chodzi o to,ze nie chce poznac jeszcze jednego z wielu ja chce poznac tego juz ostatniego:) rozumiesz mnie? a normalni faceci jakos nie zwracaja na mnie uwagi:( boja sie? nie wiem. zle mi.... wiem ze jak bedzie cieplutko bedzie lepiej,przejdzie mi ... wiem. ale terza,na dzien dzisiejszy.... jest mi zwyczajnie zle. wiem ze starasz sie mnie pocieszyc... moze myslisz\" chcialbym miec takie problemy jak ona\",wiem ze moze to tak wygladac. chce sie tylko wyzalic,a nie mam komu wiec zale sie wam.

witaj laleczko z saskiej porcelany. wiem ze stic chce dobrze.... ale to chyba dziala w odwrotna strone... rozumiem cie doskonale.ja nie czuje wstretu do facetow. ja sie ich boje. do NIEGO czuje wstret. przeszlam pieklo i moze wlasnie dlatego o szukam silnego ramienia. ja szukam obroncy,ktory w razie potrzeby wlasnie przed nim mnie obroni:(

A moze to ty sie w jakis sposob zamknelas i nawet tego nie zauwazasz. Moze to nie ICH wina, tylko twoja. Mozliwe, ze po twoim ostatnim - mowilas toksycznym zwiazku musisz sie przez jakis czas wyleczyc. Niby nie chcemy byc sami, niby jestesmy ok, niby otwarci, ale ta druga strona wyczuwa, ze z nami cos jest nie tak. Po prostu zbyt krotki czas minal od ostatniego nieudanego zwiazku - zwlaszcza, jesli byl dlugi i wazny. Ja sadze, ze musi minac po prostu troche czasu, a ty nie powinnas myslec caly czas o tym, ze nie masz faceta - moze wizyta u psychologa powinna pomoc - mowie serio.