Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila098766

słuchajcie poddac sie temu zabiegowi?jak myslicie?

Polecane posty

Gość kamila098766

Nigdy nie myślałam o operacji plastycznej kojarzyło to mi sie z kolosalnymi wydatkami na które mogły pozwalic sobie tylko gwiazy.Mając net zauważyłam ze ceny niektórych zabiegów sa całkiem przystepmne.Mam dziwne usta górna warga opada na dolną przez co prawie jej nie widać wogle nie mam ust.Dowiedziałam sie ze mozna podniesc ta warge przez co twarz nabierze młodszego wygladu i nie bede słyszała juz z ust nikogo hasełek typu usmiechnij sie bo przez te usta wygladam jak wiecznie naburmuszona i skrzywiona!co myslicie o osobie która poddała by sie takiemu zabiegowi?chce znac wasze opinie

Gość siostra przelozona
ja nic nie mysle o takich osobach , skoro im cos w ich wygladzie przeszkadza , a maja pieniadze , to nic w tym zlego. Co innego zrobic sobie calkiem inna twarz , a co innego mala poprawka kosmetyczna. Czesia z klanu miala nos jak purchawka , delikatnie go sobie poprawila , ale nie jak transwestyta , tylko naprawde delikatnie i slicznie teraz wyglada. Tylko nie idz do jakiegos konowala , bo jak cos spieprzy , to sie ocierpisz

Gość kobieta za
Jeżeli źle się z tym czujesz to jak najbardziej zdecyduj się.Pamiętaj tylko ,żeby wybrać dobrego lekarza,czasami lepiej wiecej zapłacić,ale mieć pewność,że niczego nie spaprzą.

Gość Do autorki -
Znam ten ból. j=Ja z kolei mam opadające kąciki ust więc domyślasz się jak się mnie przez pół zycia wszyscy czepiali czemu jestem taka poważna, smutna itd. Podczas gdy wcale nie było mi smutno tylko po prostu moje usta jak były rozluźnione to opadały w dół ich kąciki. Rzygałam już tekstami typu: "Uśmiechnij się!!" Wciąż mam ten problem bo nie mam kasy ani odwagi na taką operację ust. Już nos bym sobie prędzej zoperowała bo jest krzywy.

kamilo jeżeli masz mozliwości to nie zastanawiaj sie tylko błagam!!!!!!!!!!nie rób tego byle gdzie bo to jest poważna sprawa. sprawdż miejsce w którym chcesz zrobić zabieg i ciesz się swoją śliczną bużka . powodzenia

heh, uwazam podobnie jak wszyscy, operacja wynikajaca ze zlego samopoczucia nie jest niczym zlym :) swiat daje nam teraz udogodnien ze mozna sobie pozwolic na poprawki, byle nie skonczyc jak np. M.Jackson ktory stal sie biala kobieta... sama stoje przed decyzja korekty nosa.. do tej pory myslalam ze tylko ja widze ten nos.. ale gdy doszly komenatarze \"skocznia narciarska\" albo pinokio.. poprostu ma sie tego dosc. i skoro mozna to zmienic, to czemu nie?