Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatooo nooo

USUWANIE tatuażu

Polecane posty

Gość tatooo nooo

Czy ktoś usunął tatuaz (czarny) ??? głównie chciąlabym wiedziec czy zostaje duża blizna i czy jest to kosztowne

Gość cuuuu
ja zamierzam usunąć. W Łodzi za jeden zabieg zapłacę 180 zł. Wybrałam wariant dłuższy (czyli nie wycięcie, po którym zostają duże blizny) a usuwanie laserowo od 4-5 zabiegów. Blizny będą mniejsze.

Gość tatooo nooo
to prosze koniecznie daj znac po zabiegu czy jestes zadowolona :) A mozna wiedziec gdzie masz tatuaz i czy jest duzy ??

Gość cuuuu
na ramieniu, mam tribala... Chciałam się umówić ale najbliższy termin w kwietniu :/. Może być ciężko

Gość Robert_71
Hej. Ja miałem tatuaż na lewej stronie klatki piersiowej w postaci pentagramu. Usunąłem go bo przez niego same nieszczęścia były koło mnie, posmarowałem cały tatuaż olejem i nasypałem na niego skoncentrowany nadmanganian potasu. Wszystko wyżarło duża blizna ale już się zagoiła i jet ok. Dużo bólu było. Nie polecam

Gość cuuuu
mnie o tym wspominał znajomy punk o takim sposobie... Jednak na potas to nie za bardzo się godzę... Inny znajomy, który robił mi tatuaż, cały był wydziarany i jak nie miał miejsca a chciał sobie coś nowego strzelić - przypalał zapalniczką ;)

Gość i co dalej
...

Gość indianka*
hmmmmm ale po laserze te zblizna jest :(

Gość a jak mam taki
mniej więcej wielkości 5-złotówki, ile moze kosztować? Laserem.

Gość hhop
dziekiiiii za linka

Gość cuuu
proszę :D

Gość gość
ja usuwalam przy pomocy lasera w tym miejscu www.drmarosz.pl i mogę polecić technikę jak i wykonanie :)

Gość Rikkat
ja usuwałam w Klinice Miracki w Warszawie. Szczerze mówiąc musiałam pare razy przyjść żeby dokładnie się pozbyć tatuażu ale nie żałuję - opłacało się bo prawie nie ma śladu.

Gość ołka
no wlasnie ja tez się do nich wybieram i szczerze mówiąc zastanawiam się ile razy będę musiała tam się pojawić. słyszałam wiele dobrego o tej klinice ale wiadomo że chciałabym mieć jak najmniej zabiegów. pewnie zalezy to wszystko od tatuażu, nie?

Gość grejka
no wlasnie to zależy jaki masz tatuaż. także jak pójdziesz do kliniki na pierwszy zabieg to Ci powiedzią. przynajmniej ja tak miałam u Mirackiego. ale bez stresu - tam jest przyjazna atmosfera!

zawsze jest ryzyko ,ze blizna pozostanie , mniejsza bądź praktycznie niezauważalna . Ja tak mam , mam taką malutka blizne , nierażącą . Właściwie to jak się nie przyjrzysz to nie widać. Dużo zależy od organizmu , każdy jest inny . i od tatuażu.wiesz , czasami jest tak ,zę przychodzisz do nowej pracy , jesteś przyjęta i potem jest warunek ; ,ze nie moge iec tatuażu w miejscu pracy , a jeżeli nie usunę to moge się pozegnać. Takie coś usłyszałam . Co do samego zabiegu , no łaskotac nie łaskocze :P ale też strasznie nie boli moze dlatego ,ze w Klinice Mirackiego używa się laseru picosure. A z tego co wiem to jest chyba najlpeszy laser do usuwania tatuażu i nie ma lepszego.

Gość Dorisszka
no ja wlasnie też słyszałam o tym laserze w Klinice Miracki. Po wakacjach chce usunąć tatuaz z ramienia, niestety nie został dobrze wykonany, drażni mnie, i nie wyglada estetycznie...dlatego też robię rozeznanie gdzie najlepiej usunąć i żebym nie miała blizn. Bo po tym laserze chyba skóra ładnei wygląda nie?

Gość gość
Usuwałam w ubiegłym roku mały tatuaż na nadgarstku, a teraz już prawie nie widać, że tam był. Polecam Klinikę Krajewski w Warszawie, bo na własnym przykładzie wiem, że zrobią to profesjonalnie.

Gość gość
Ja również usuwałam tatuaż na nadgarstku. Bardzo się bałam bólu, ale na szczęście zabieg był bezbolesny. Tatuaż mały, wystarczyły dwie sesje w klinice DrLegrand i po problemie. Mam nauczkę, żeby po pijaku nie łazić po studiach tatuażu!

Gość MaritzaR
ja musiałam usunąć tatuaż , ponieważ mam taką prace . również usuwałam w klinice Miracki laserem picosure , blizny żadnej nie mam . zresztą z tego co wiem to laser ten nawet usuwa kolorowe tatuaże

Gość Kumiś
jejuu serio? masz taką pracę i musiałaś usunąć? ciężko trochę sobie to wyobrazić. ale też dobrze ze trafiłaś do miejsca gdzie zrobili to porządnie i dokładnie. także fajnie że się udało:)

Gość Licka
to trochę słabo że trzeba usunąć tatuaż ale fajnie że w Klinice Miracki zrobili ci to bardzo ładnie! jednak to jest Twója skóra!

Mój chłopak usuwał ostatnio tatuaż w klinice Dr Legrand w Krakowie. Miał taki jedne zwany błędy młodości, osobiście go nienawidziłam, bo to tyło imię innej dziewczyny. Początkowo planowaliśmy przerobić ten tatuaż, ale w końcu zdecydowaliśmy, że lepiej będzie się go pozbyć. Koleżanka usuwała motylka z karku przed swoim wesele i poleciła nam zabieg usuwania laserem Q-Switch. Zabieg szybki i skuteczny. Polecam! https://www.drlegrand.pl/harmony-q-switch-usuwanie-tatuazu/

Gość Reniska
ja osobiście jestem bardzo zadowolona z Kliniki Miracki - bardzo ładnie i dokładnie usunęli mi tatuaż!

Gość gość
Usunęłam tatuaż w Klinice Dr Legrand jestem bardzo zadowolona, po dwóch sesjach pozbyłam się osiemnastkowej pamiątki. Już wiem, że nigdy nie zrobie sobie innego tatuażu, mimo tego że zabieg usunięcia był szybki i nie mam pozostawionej blizny. Wszystko się idealnie zagoiło.