Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatooo nooo

USUWANIE tatuażu

Polecane posty

Gość gość
Długo zastanawiałam się nad usunięciem tatuażu, bardzo go nie lubię, ale blizna po nim sądziłam, że będzie jeszcze gorsza. Za namową chłopaka(który szczerze nienawidzi tego tatuażu, mam go na lędźwiach i wygląda bardzo źle, wstyd mu na plaży za mnie) wybrałam się do Kliniki Dr Legrand na konsultację. Pan doktor rzetelnie i dokładnie przestawił mi działanie lasera Q-Switch. Zdeydowałam się oddaj w jego ręce, bo zbudził we mnie wielkie zaufanie. To była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Po dwóch zabiegach tatuaż znikł)(miałam czarny tatauaż) blizny nie ma, a ja już chyba nie zdecyduje się na kolejne ozdabianie ciała.

Gość amelia_c
Ja zrobiłam sobie głupi napis jak byłam młoda, nie mogłam na niego patrzeć, dramat, polecam przemyślec najpierw tatuaż 100 razy zanim się zdecydujecie bo usuwanie nie jest wcale takie proste :) w Warszawie na pewno usuwaja w Viva-Derm, mają tam bardzo dobry laser picogenesis, który nie zostawił mi blizn i po paru sesjach wszystko ładnie zniknęło :)

Gość gość
Tak prostackiego spamu, to już dawno nie czytałam :)

Gość gość
Tatuaż w wieku 18 lat to był najgłupszy pomysł na jaki się zdecydowałam. Dzięki Bogu, że można się ich pozbyć! Całe szczęście w moim Jaworznie działa studio http://tattoo-horimono.com.pl/, które pomogło mi przy jego usunięciu. Zostało to rozegrane w tak profesjonalny sposób, że nie widać żadnych blizn ani innych śladów. :)

Gość Magdalenaaaaaaaa87
Zaczęłam usuwanie tatuazu w Klinice Dr Legrand w Krakowie. Jestem już po drugim zabiegu i tatuaż znacznie się rozjaśnił. Z tego co dowiedziałam się od Pani kosmetolog czarne tatuaże jest dużo łatwiej usunąć niż kolorowe, natomiast ilość zabiegów dobierana jest indywidualnie. Zależy to między innymi od tego jak mocno napigmentiwany mamy tatuaż, im starszy tym lepiej. Nie zostaje żadna blizna po zabiegach. Cena uzależniona jest od wielkości tatuażu który chcemy usunąć. Polecam klinikę Dr Legrand!

Gość gość
A w wojewodztwie Lubuskim ktory salon byscie polecili?

Gość Ola88888
Jestem w trakcie usuwania czarnego tatuażu w klinice Dr Legrand w Krakowie. Tatuaż znacznie się już rozjaśnił. Po usuwaniu tatuażu laserem Q -Switch nie zostają żadne blizny. Cena zazwyczaj uzależniona jest od wielkości tatuażu.

Gość gość
Usuwanie tatuażu nie należy do przyjemnych, ale niestety - chcąc pozbyć się niechcianych wzorów trzeba przecierpieć. Ja usuwam dość prosty wzór, więc raczej nie będzie z tym wielkich problemów. Zabieg robię w Klinice Zakrzewscy u dr Magdaleny i po 3 zabiegu prawie już nie ma po tatuażu śladu.

Gość gość
Usuwanie tatuażu nie należy do najtańszych, ale jeśli tatuaż ma być problemem np. braku możliwości podjęcia pracy (a często tak właśnie jest) to lepiej jednak go usunąć. Ja chodzę na zabiegi do Dermapoint, jestem dopiero po 4 zabiegu ale już widać bardzo widoczną zmianę. Tatuaż jest prawie niewidoczny.

Gość gość
Czy kremy na usowanie tatulazu dzialaja. Mam maly niebieski na nadgarstku. Zrobiony nie dawno i pytanie czy kremem mi zejdzie?

Gość gość
ja usunęłam w klinice krajewski, stresowałam siię, ale trafiłam na naprawdę świetnego lekarza, duża wiedza i doświadczenie, widać, więc to mnie uspokoiło. Usunęła laserem Picosure ;) Niechciany napis, kolorowy zszedł całkiem:)

Gość OlaMyjak124

Zabieg często trzeba powtarzać parę razy więc może to być wydatek. Jednak warto wybrać dobry salon i nie sugerować się niską ceną. Ja polecam Madame Art: https://www.madameart.pl usuwałam u nich tatuaż, metodą laserową i efekt był świetny. 

Gość Timea

Mam kilka tatuaży, ale jeden szczególnie spędza mi sen w powiek. Nie jest udany, trochę się go wstydzę. Wybieram się do kliniki Neonia w Krakowie, słyszałam, że u nich laserowo można się pozbyć takiej niechcianej pamiątki. 

Usuwałam w Poznaniu, mogę polecić salon Clear Clinic. Bardzo się bałam, ale nie bolało, wszystko laserowo usunęłam.