Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo Pilne

Jakie krem na Celulit, polecacie Drogie panie ? Taki według Was najlepszy ?

Polecane posty

Gość Bardzo Pilne

Z góry dziekuje za odpowiedź.........

Gość guygfvuyfvu
polecam balsam z AVON skin so soft...ujedrniajacy,zielony...mi troszke pomaga,ale stosuje poltora tygodnia w ponov widac po 3....no nic zobaczymy...ale jK NARAZIE JEST ok i ma fajniutki zapach

Gość A ile
kosztuje?I gdzie można kupić jak nie ma się dostępu do konsultanki??

Gość guygfvuyfvu
hmm gdzie kupic mozna nie wiem...moze na allegro?? normalna cena to19,90 ale bja kupilam po 12,90 ale musze cie uprzedzic ze zle sie wchlania w skore...zanim cos sie na to nalozy najlepiej jest poczekac z 5 minutek

Gość A ile
O super!:) dziękuję Ci bardzo:) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość guygfvuyfvu
mam nadzieje ze ci pomoze ;) ja sama jestem ciekawa jaki u mnie bedzie efekt koncowy,tyle ze tez juz mi polowa zostala...bedzie sie trzeba zaopatrzyc w nowy,tak czy tak:)

Gość zmarziulka
a co myslicie o kosmetykach z joanny

Gość zmarziulka
body sensual

Gość Joanka271
Dziewczyny, mnie bratowa poleciła nie krem, tylko nutrikosmetyk, czyli działający od wewnątrz Inneov Cellulit. Pije się go dwa razy dziennie , a efekty widac już po jakichś dwóch tygodniach. Dałam się namówić, bo rzeczywiście jej figura zmieniła sie ostatnio na plus,a poza tym trochę nie mam czasu na masaże i tym podobne. No i naprawdę polecam.

Gość jessa
Polecam Dermedica.Do kupienia w aptece. Celluend lub Lipidio. Drugi bardziej na rozstepy, ale obydwa super. Dostały jakies nagrody. Trzeba stosowac regularnie. Czasmi jest promocja i sa 2 w cenie 1:D

Gość jessa
a cena ok 60zł

Gość Galycja
Ja też stosuję Inneov, w połaczeniu z dietą oczywiście. Absolutna rewelka!! Trochę daje po kieszeni, ale jakbym poszła do salonu, to bym za drenaż skóry więcej wydała, a tak sama sobie drenaż funduję... Owszem, wklepuję kremy, ale nie powiem, żeby regularnie. Za to piwko przestałam pić....

Gość Galycja
Jakie są efekty inneov? Powiem tak: na opakowaniu przeczytałam, że działa na różne postacie cellulitu. Oczyiście dzieckiem nie jestem, i wiem, że pisze się różne reczy, ale naprawde już po 15 dniach widzisz różnicę - nie tylko skóra na pupie i udach jest bardziej napięta i gładka, ale z czasem nawet opona na brzuchu sie zmniejsza. A mój cellulit naprawde był juz uhodowany (mam za sobą kilka drakońskich diet i pare efektów jo-jo). Zaczynam 3 miesiąc kuracji i efekty przeszły moje oczekiwania. A jakbyś chciała sobie poczytac o tym preparacie, to wejdź na www.inneov-cellulit.pl. pozdrawiam

Gość Agentka***
Ja tam uzywalam tego zielonego balsamu ujedrniajacegoz avonu, mialam nawet taki olejel w sprayu ale w ogole mi yo nie pomoglo!!! teraz mam coz z AA, zobaczymy czy beda jakies efekty.

Gość zmarziulka
ja mam z graniera ale nic nie pomaga. teraz kupilam sobie z joanny krem i peeling do tego gabka do masazu na celulit i zobaczymy co z tego wyjdzie....a stosujecie to z kawy????? pomaga chociaż a jak myslicie bieganie cos da??????? odpiszcie